16. prosince 2014

A day in my life | 13.12.2014


Dnes máme úterý, což znamená další díl A day in my life. Trochu jsem po obědě s tou čokoládou ujela, ale nadruhou stranu si říkám, proč zveřejňovat jen clean a zdravý jídelníčky, když tomu tak každý den není. Člověk má pak výčitky, že si dá něco navíc, když okolo něj všichni jedí tak málo a zdravě.. No snad se vám dnešní díl bude líbit :)


Snídaně: 70 g ovesných vloček, kousek banánu, 2 lžičky máku, 4 mandle v čokoládě a ve skořici


Svačina: 2 kukuřičné plátky racio s arašídovým máslem, zbytkem banánu a asi 4 lžičky bílého jogurtu



Oběd: červená čočka, 1 a 1/2 vajíčka, brambory


+ po obědě 7 kostiček (asi 5,5 g) hořké čokolády schogetten, 1 kostka (10 g) bílé čokolády, 1 kostka (10 g) lindt hořké čokolády

Svačina: 3 rýžové plátky racio, 3 knackebroty, brokolicová pomazánka (která vypadá jak výkal :DDD), kousek papriky



Večeře: lněný chléb (značka kaufland), cottage sýr (200 g), okurka, kousek papriky


Druhá večeře: 250 g měkkého tvarohu se skořicí

Pohyb: 7 minut břicho, 3 minuty squaty + procházka se psem

12 komentářů:

  1. Máš pěkný výběr potravin. :) Já vůbec nechci být za rejpala, nechci ti mluvit do toho, jak jíš, protože je vidět, že se hodně snažíš, ale asi by nebylo od věci trochu navýšit porce, přece jen dívka, co dospívá potřebuje min. 2500 kcal, a ty ještě přibíráš. Doufám, že jsem tě neurazila, ber to jen jako čistě můj názor a jez si to, na co máš chuť a kolik chceš. :)

    http://roxyshealthyland.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Minimálně 2500kcal? A to si vzala kde :D Vždyt to je hrozně moc, to by musela bejt každej den hodně aktivní...

      Vymazat
    2. Od výživové poradkyně specializující se na výživu mládeže, která mi s jídlem sama pomáhala. Ale mysli si co chceš, já ti tvůj názor neberu...

      Vymazat
    3. Souhlasím s Roxy, sama jsem s tímhle měla "bohužel" zkušenost a min. 2500kcal je opravdu taková spodní hranice.... jak píše, je to na každém, ale určitšě by byly vhodnější větší porce..;)

      Vymazat
  2. Jo jsem v devítce. Šla jsem do školy o rok později k vůli tomu ,že jsem mluvila špatně. :D Teda pár písmen jako R a Ř.
    Moc pěkný jídelníček :)

    OdpovědětVymazat
  3. Pěkné to máš i s čokoládou;) Oproti mě! xD

    OdpovědětVymazat
  4. Jedálniček máš krásny, ale podlamna by si mala navýšiť v porciách ale zmeniť to pečivo na niečo iné a objemnejšie :))) Inak chválim:)

    OdpovědětVymazat
  5. K tomu som mala aj sladký zemiak a ten je naozaj veľmi sýti :)

    Ako vidím nie som jediná čo je polystirény s arašidovým maslom :D ja tú kombináciu milujem, a ešte keď sa k tomu dá ten banán tak je to perfektné :3 aj ostané vyzerá úžasne ;)

    OdpovědětVymazat
  6. Krásný jídelníček :) Taky občas ujedu s čokoškou :D Už se těším na ráno a na kaši! :3

    OdpovědětVymazat
  7. Jooo, ujiždět s čokoládou je má nejoblíbenější činnost xD a tys ještě dopadla dobře, máš to dneska slaďoučký, ale když zdravě se stravující tělo něco potřebuje, prostě si o to řekne a není to projev nedisciplinovanosti ale prostě nedostatku ;-)
    --
    Vědět určitě dám, ale nějak si neumím představit že bych se dokopala někoho kontaktovat, pro mě je to hlavně způsob relaxu, prostě to miluju a vydělávat na tom nechci xD

    OdpovědětVymazat
  8. ach jak já zbožňuji čočku :D taky jsem vždycky "ráda" zveřejňovala pokažené jídelníčky, motivuje to pak jíst správně, když vím, že to budu muset zveřejnit :) a trocha čokolády ti rozhodně neuškodí, kor hořké, ta spíš prospěje! :)

    OdpovědětVymazat
  9. Hezky jíš, takhle pěkně ani já neumím jíst. :D

    www.una-vez-mas-la-anorexia.blog.cz
    www.fitzdravyzivot.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat