10. prosince 2014

Food inspiration | 05

V dnešním článku vás opět vezmu k mému stolu. Tak snad se bude líbit! :) 


Oblíbený krabičkový oběd. Těstoviny se špenátem a cottage sýrem.


Rozhodně nová oblíbená kombinace! Rýže, pohanka, cottage sýr, rajčata.. Zdravé, rychlé a přitom tááák dobré! 

Minutu ticha za další prázdnou sklenici arašídového másla.

Vyjídání zásob z mrazáku! :D Švestková ovesná s ořechy a jogurtem.

Asi bych měla konzumaci cottage sýru omezit.. Dnes je to samá kaše, cottage sýr, kaše, sýr.. Tady můžete vidět polovinu balení s 5 knackebrotama a zavařenou okurkou. Ideální svačina:)


Víte co je lepší než ovesná? Oreová ovesná! Chvilku před koncem vaření nadrobte 2 sušenky oreo, s jednou sušenkou hop do pusy a čtvtou sušenkou kaši ozdobte. Přidejte banán, posypte skořicí a královská snídaně je na světě!


Snídaně z minulé i předminulé soboty. Lívance s bílým jogurtem, rozmačkaným banánem a domácí marmeládou ♥ Nechce se mi věřit, že něco tak úžasnýho je vlastně zdravý :)


Premiéra s karobem! a rovnou v jogurtu. To jsem jednou při návštěvě zdravé výživě objevila rýžový jogurt s karobem. Nechutnal špatně, ale asi to úplně můj šálek čaje nebude.. Ovšem spolu s dobrou vlákninou to byla výborná a neobvyklá svačina :)


Menší večeře. 3 krajíce pšenično-žitného chlebu, eidam 30%, okurek a tofu.


Výborný nedělní oběd! :3 Nejlepší svíčková od dědy, vepřové maso a 2 knedle.


A jedna vánočně naladěná snídaně :) Osobně preferuji tužší kaši, než tu tekutou. Takže pokud mi někdy náhodou neujede ruka, tak tu zahlédnete samý tuháče. A ne. Neubrala jsem si množství (pořád mám 70 g :D), ubrala jsem tekutinu. No a kaše s domácíma perníčkama od babičky a banánem.. to je panečku kombinace! 


No a loučím se s vámi dnešní svačinou po náročném školním dni. Ta se skládala z 5 racio plátků, bílého jogurtu, asi polovinou tvarohu, banánu a kokosu.

9 komentářů:

  1. Moc se mi líbí rýže s cottagem a rajčaty, v týdnu si to ukuchtím do školy na oběd :)

    OdpovědětVymazat
  2. Ta oreová ovesná se mi hodně zamlouvá :D Oreo jsem už dloooouho neměla!

    OdpovědětVymazat
  3. Nemáš zač. :)
    Miluju oreo ! Ta kaše musí být úžasná ! :) Všechno vypadá skvěle. :)

    OdpovědětVymazat
  4. Mňnám, to tvoje jídlo je tak boží:3
    1. nebudu, ale neva, jsem zvědavá xD

    OdpovědětVymazat
  5. Jéé jídlo! Proč se já čtu tyhle články vždycky až večer? Ale co, alespoň se můžu těšit na snídani :D Rýže s pohankou zní jako zajímavá kombinace. Vůbec si nedovedu představit, jak to chutná, ale vyzkouším :) Nechtěla bych, aby mi došlo arašídové máslo :D Já mám doma naštěstí ještě 3,5 sklenice, ale minutu ticha za toho tvého chudáčka ráda podržím :D Oreovou ovesnou jsem ještě nezkoušela, ale takovou Bébéčkovou ovesnou tu už párkrát jo. Já vůbec hrozně ráda hážu při vaření do kaše různý věci :D Tuhé kaše mám taky mnohem radši, než nějakej řídkej blevajz. Pořádně hustá kašička, to je to nejlepší co může bejt :)

    http://kuchtimeslaskou.blog.cz/

    OdpovědětVymazat
  6. Těstoviny a špenát? Moje nejoblíbenější jídlo! cpát tam ještě cottage mě zatím nenapadlo, ale zkusím, vypadá to zajímavě :-) a oreová oveska? bože, kam na ty kombinace chodíš, zase slintám na klávesnici! xD
    taky dělám venku divný věci a je mi jedno co si o tom lidi myslí - pro představu je to třeba čištění zubů za chůze při nestíhání, malování se či obědvání v MHD atd. takže tvoje natáčení celýho dne je celkem v pohodě xD
    A možná tě překvapím, ale nejenže jsem v Upířích denících jasnou fanynkou Damona, ale tenhle příběh jsem začala psát ještě než jsem objevila Upíří deníky, takže to jméno je čirá náhoda ;-) A děkuju za pochvalu psaní, neočekávám že bys dohonila přibližně předchozích 100 kapitol, ale i tak jsem ráda že se ti můj styl psaní líbí (a koneckonců, budou vánoční prázdniny takže spousta času to případně dohnat...) ;-)
    Mimochodem, přidávám si tě do oblíbených, tvůj blog se mi přes google+ špatně hledá a rozhodně k tobě nemíním jít naposledy ;-)

    OdpovědětVymazat
  7. Opět úžasná inspirace! A svíčkové bych se ujedla. :D
    http://dolly-marseille.blog.cz/

    OdpovědětVymazat
  8. Nejdřív jsem si myslela, že ta první fotka jsou těstoviny s mákem, ale i se špenátem je to boží kombinace. Oreová ovesná, ta by mi určitě chutnala. Jakmile je v něčem Oreo, je to moje nejoblíbenější pochutina. Doslova. Jsem totální Oreoholik. A ty lívance vypadají také skvěle. :)

    roxyshealthyland.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  9. poprvé mě snad nic nezaujalo.. asi mám teď nějaké divné chutě :D

    OdpovědětVymazat