11. ledna 2015

20 faktů o mně | VIDEO


V pátek večer jsem se strašně nudila a rozhodla se natočit toto video. Upřímně.. Dlouho jsem přemýšlela jestli ho mám vůbec zveřejnit. Přijdu si tam taková hrozně aktivní, dětinská.. prostě normálně se takhle nechovám :D Nevím. Asi se bojím, aby jste si o mě po zhlédnutí nemysleli něco zlého? ale naopak si říkám proboha proč? Protože jsem se tam snažila vtipkovat? protože jsem tam lítala jako blázen? :D Kdy to není nic špatného, je mi 16 let, jsem v podstatě ještě dětsko.. Takže nakonec jsem se rozhodla ho zveřejnit.


And btw.. Dnes se mi narodil bratranec Tomášek :3 

5 komentářů:

  1. Pěkný video taky se nechovám jako většina mládeže teda asi na to pití ,ale to jen když je příležitost ,tak zřídka kdy. :) A blogy těch jsem měla snad nespočet a až si ani nevzpomínám na svůj první. :D Z instagramu se ani neodhlašuju. A gratuluji k narození bratrance. ;)

    OdpovědětVymazat
  2. tak to pro mne taky :) díky, do konce února bych to měla mít opravené:) není zač, to se těším:)

    www.una-vez-mas-la-anorexia.blog.cz
    www.fitzdravyzivot.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  3. Moc pěkný bratránek se Ti narodil :)(viděla jsem ho na insta) :)

    Mě osobně se video líbí a to chování občas takové má každý i dospělý člověk, takže za to se nemusíš omlouvat. Jsem ráda o tom o čem mluvíš a že Tě mohu blíže aspoň touto formou poznávat. :)

    www.una-vez-mas-la-anorexia.blog.cz
    www.fitzdravyzivot.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  4. Jee,Ty jsi hrozne milá a od pohledu sympatická:)) navíc je občas fajn popustit tu dětskou stránku a Blbnout:D já se občas chovám na 5 let;D

    OdpovědětVymazat
  5. Prečo mi nejde to video spustiť ? :)
    Inak gratulujem k bratrancovi :33

    OdpovědětVymazat