30. ledna 2015

A day in my life | 24.1.2015


Uvědomila jsem si, že články A day in my life fotím převážně v sobotu!:D Je to asi tím, že mám čas si s jídlem pohrát, vyfotit.. Chcete příště změnu a jídelníček ze školního dne? :)


Snídaně: Jako každou sobotu jsem si připravila lívance, ovšem dnes premiéra bez jogurtu! Jsem překvapená, že mě tolik nasytily. Čekala jsem, že po nich budu mít hlad, jelikož měli max 1000 kj. 
Lívance s hruškou a domácí marmeládou


Svačina: 1 a 1/2 pšenično-žitného chlebu s arašídovým máslem a banánem


Oběd: Červená čočka, vajíčko, žloutek, brambory a asi 5 okurek


Svačina: 4 racia plátky + avokádový puding (omggggg, lepší věc jsem dlouho neměla!!!!!)



Večeře: Po nevím kolika měsících jsem byla s kamarádkou v restauraci. Dopřála jsem si poměrně nezdravý jídlo, ale vůbec mi to nevadí :) Caesar salát! Měla jsem ho poprvé a chutnal mi. Jen toho dresingu bylo opravdu zbytečně moc a toho pečiva taky.. Pečivo jsem snědla jen tak 10 kousků :) a dresing z majonézy, hořtice, oleje a možná i smetany ještě nikdy nikoho nezabil :) Takže jo. Super obměna večeře! A ten parmezán tam.. áááá! :D

(kamarádky fotka, vyfotila jsem ji ze snapu :D)

Druhá večeře: Mrkev, trocha tvarohu (nějak jsem neměla moc hlad..)

Jinak pro slečnu, která mi v komentářích radila abych jedla více tuku, dnes se mi to konečně povedlo! :) a tak nějak i nezáměrně :D Ale vůbec mi to nevadí :) Naopak. Nevím, jestli je to jen můj pocit, ale cítím se lépe, než když jsem přecpaná sacharidy.. Unavená jsem pořád, ale vůbec se necítím tak nafouklá, prostě jen sytá.. Asi se dám na částečnou paleo stravu! :D jééj, to mamka bude ráda, že mi bude 3x do týdne kupovat avokáda za 60 kč :DDD a chudák děda mi bude muset dávat vajíčka. A že neustále budu otravovat, ať už ten lídl má americký týden (už jsem svoje poslední máslíčko dojedla!!! fňuk:((...) No jo.. Moje rodina mě prostě musí milovat! :D

22 komentářů:

  1. mňam mňam..takže jsi ten puding vyzkoušela jo? no tak to jsem pozadu :D ale věřím ,že je to mňamka :3

    OdpovědětVymazat
  2. Se těším až ten puding taky ozkouším :3 :D
    A když koukám na ty tvé tousty s máslíčkem a banánem, připadám si jako prasátko, kolik na ten toust toho másla namažu :D :D

    OdpovědětVymazat
  3. Ty lívance vypadají úžasně :) Já je měla k snídani zrovna dneska - skvělá to věc!!! :D A i vše ostatní vypadá báječně :)

    OdpovědětVymazat
  4. paleo nee, určitě ne, když nabíráš, kde bys vzala sachryy!:)
    ale jinak jídlo jako vždy chutně vypadající, hlavně lívanečky:))

    OdpovědětVymazat
  5. Krásné krásné, čočku miluji (ale nekombinuji s vajíčky), s bramborem je skvělá a chlebíky s máslíčkem jsou top!:D

    OdpovědětVymazat
  6. Lívanečky vypadají parádně :) !! Už je plánuju nějakou dobu taky, ale máme na nic pánev, tak z toho vždy vzniknou takové trhance :D
    Ceasar salát není příliš zdravý, ale mám ho upřímně taky ráda. A když ho děláš doma, určitě jde dost ozdravit - druh pečiva, z čeho udělat dresink.
    Jinak o tom pudinku už jsem někde četla a máme doma avokádo...že byyy? :D

    OdpovědětVymazat
  7. Otevřu článek a vykouknout na mě tyhle nebezpečně dobře vypadající lívance. Ach jo, škoda, že mi je nikdo doma takhle neudělá. :( Ten avokádový pudink vypadá stejně božsky, jako můj milovaný čokoládový! Asi mu dám někdy šanci. :)

    roxyshealthyland.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  8. Ty knedlíky jako nejsou suché.... Ono, děláš je maličké :) a obalíš plně v tom máku a zakápneš medem, nebe na jazyku :D
    No už jsem se lekla, že si říkáš arašídový závislák a nemáš tam skoro nic :D :D

    OdpovědětVymazat
  9. Ty líívance :* ááááá :* jíš skvěle :)

    OdpovědětVymazat
  10. Mám se no. :D
    Ty lívance mňam. :) Určitě přidej článek jak jíš ,když je škola a Caesar salát jsem měla 2x ,ale už je to dávno. :)

    OdpovědětVymazat
  11. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  12. Snáď aj ja sa raz dokážem opäť takto najesť. Dúfam že chutilo :) ach tie lievance vyzerajú náramne chutne ...mňaaam!

    http://renkaartandlife.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  13. Tak ta první fotka s lívanečky nemá chybu! ...mňam vypadají vážně lákavě :)
    A co se týče paleo stravy taky k ní pomalinku směřuji. Ale opravdu pomalu.. dopřávám si sacharidy na snídani a dopoledne :)

    OdpovědětVymazat
  14. Všetko vyzerá úžasne, si vytrvalé a super dievča, len tak ďalej. Btw. ako robis lievančeky?

    OdpovědětVymazat
  15. Zas to všechno vypadá krásně... avokádo mi nechutná, nevím proč xD Ale ten Americkej týden v Lidlu už by fakt bejt mohl xD Caesar salát vypadá krásně a cokoli co má v názvy salát nezdravým nenazývej ;-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zkus si toto udělat, avokádo tam nejde vůbec cítit! :D jo no..:D

      Vymazat
  16. Vždyť to není zase tak nezdravé, jen ne 100% clean :). A avokádový pudink, jojo. To je mňamka! :D

    OdpovědětVymazat
  17. Opět reaguji na Tvůj komentář u sebe.. (začínám se v tom ztrácet pomalu ale jistě, nemáš mejl? :D Ne, vůbec ho nemá teď každý :D)
    Dívej, chci se léčit, chci se pohnout, chci přibrat. Jen je to sotva měsíc, co jsem si přiznala, že vlastně mám problém. Jsem na samém začátku a je těžké zničehonic změnit myšlení, hodnocení, všechno. Ale za tu dobu jsem zvýšila příjem asi o 1000-1500kJ, což je pro mě úspěch. Jo, jde to pomalu, stále nepřibírám, hodnoty mám asi stále hubnoucí, ale chce to jít krůček po krůčku. Ani bych to jinak nezvládla, už takto mi dělá problém do sebe někdy to množství narvat. A znáš ty hlasy v hlavě, které ti to prostě někdy nedovolí.
    Jsem odhodlaná se z toho dostat a tím, že vidím spousty holek na blozích, které se tím už prokousavají nebo prokousali, mi dodává motivaci a sílu, že i já na to mám! Promiň teda, jestli někdy mé komentáře jsou zmatené nebo si dokonce protiřečí, ale takhle to momentálně asi funguje i uvnitř mě. Jedna část chce být zdravá, vyléčená, užívat si jídla, ale nebrat ho jako smysl života, a ta druhá prostě neustále řeší kalorie, gramy, nafouklejší bříško... Ale to čas sprací, nebo ne?

    worldaroundmissnothing.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  18. joo, chceme jídelníček i ze školního! :D
    a ty lívance, omg ♥♥♥

    OdpovědětVymazat
  19. Ceaser šalát nieje tak nezdravý ked si ho dáš bez dressingu a pečiva :) Ja ho milujem a ten avokadovy puding musi byť skvelý nejaky recept ? :D

    OdpovědětVymazat
  20. ňami hami lívanečky!
    Jinak u toho žitného chleba mám asi stejný problém, jako ty : jeden je málo a dva jsou moc :D

    OdpovědětVymazat