10. ledna 2015

Days in my life | 7.1. & 8.1.2015


Dnešní článek bude opět A day in my life, ale trochu jinak, než jste zvyklí. Ukáži vám jídelníčky ze dvou dnů, ale nebude u každého jídla fotka (to by bylo příliš dlouhé) Pár lidí si totiž v komentářích psalo o více článků s mým jídelníčkem :) 
Jak jsem psala nakonci článku, tyto dny jsem jedla méně. Pro můj den, který vypadal asi takto: postel, kuchyň, postel, kuchyň, procházka se psem, postel, atd.. to stačilo:)


STŘEDA - 7.1.2015

Snídaně: Ovesná kaše (70 g), banán, borůvka, alpro jogurt vanilka (asi polovina) - úvodní fotka
Svačina: Domácí rohlík od babičky ♥ spolu s arašídovým máslem a banánem


Oběd: Celozr. těstoviny (73 g), rajčata v konzervě, trocha fazolí
Svačina: Dýňová bulka se sýrem a mrkovou pomazánkou (mrkev, celer, pomazánkové máslo) 
Druhá svačina: 1/2 banánu, trocha araš. másla, 2 kukuřičné plátky
Večeře: Celozrn. těstoviny (73 g), s tvarohem, jogurtem a skořicí


Druhá večeře: Mrkev s trochou tvarohu

ČTVRTEK - 8.1.2015

Snídaně: 75 g pohanky lámanky, mléko, jablko, javorový sirup, skořice, lněné semínko, arašídové máslo 


Svačina: zbytek ze snídaně, nesnědla jsem ji ráno celou + trochu bílého jogurtu, arašídového másla a jablko
Oběd: Krutí prsa s rýží a zeleninou
Svačina: Celozrn. chleba s arašídovým máslem a jablkem + jogurt (asi 80 g) s jablkem
 Druhá svačina (asi 10-15 min. po dojezení té první): Pekanový flapjack (80 g) ♥ miluju :3



Večeře: Kuskus (špatně jsem si ho navážila :D takže pouze nějakých 60-65 g), fazole, ledový salát, červená řepa, asi 3 ks mini mozarelly, kousíček krutího plátku - alá dojídání zbytků! :D
Druhá večeře: mrkev, tvaroh (asi 80-90 g), arašídy a mandle

Upozornění: Momentálně nejím nic navíc (nesnažím se přibrat, pouze udržuji!) až budu zdravá budu jíst více, abych přibrala, ale chci u toho i cvičit :) Takže momentálně jím to, na co mám chuť a abych neměla hlad. Pokud chcete přibrat, musíte na jídle přidat! A pro holčiny, které se bojí, že pokud budou hodně jíst příliš přiberou. Už tři dny nemám skoro žádnou aktivitu a ještě jsem asi nějakých 0,2 kg shodila. Takže se opravdu nebojte! ze dne na den nikdo o 5 kg neztloustne :)


16 komentářů:

  1. mmm mňam, ty mi ale děláš chutě! ten flapjack jsem ještě nikdy neměla a ten domácí rohlík vypadá moc dobře, chtěla jsem si udělat domácí celozrnné loupáčky, jenže jsem líná :DD

    OdpovědětVymazat
  2. Krása :) Udělala jsi mi strašnou chuť na flapjack, takže hned v pondělí naběhnu do zdravé výživy! Měla jsi už ten zázvorový s čokoládou? :)

    OdpovědětVymazat
  3. Ty snídaně vypadají krásně! :)

    OdpovědětVymazat
  4. chudák babička, taková zaúkolovaná teď bude :DD bude rozmazlovat svoji Peťulku samým dobrým jídlem :D a ok zkusím ho :D mám v plánu si koupit i questbary, jestli znáš, ale myslím, že znáš :D:)

    OdpovědětVymazat
  5. Vypadá to moc dobře, určitě je správné přidávat, tedy pokud si někdo nechce dokonale zabrzdit metabolismus, což asi nikdo nechce..(a přesto to dělá:P)
    Těstoviny s fazolemi jsem už také kombinovala a strašně mi to chutnalo - ono vůbec, já jsem přes těstoviny totááááální milovník, úplně na všechny způsoby je miluji, klidně samotné, s čímkoli! :D Takže ty bych si fakt dala:)

    OdpovědětVymazat
  6. Já maso vyřazovala postupně, pak už to byl jen uzený losos, kterého jsem se nakonec přejedla, jak jsem ho jedla každý den, až nakonec maso nejím úplně a žádná změna mého stavu (jako že by mi nebylo dobře) se nekonala :D .
    Děkuji moc za pochvalu! :) :) Já tvůj blog zbožňuji, protože v každém článku mi mluvíš z duše :) !
    Ono se to někde musí povolovat, aby se někdo mohl připojit jako člen mého blogu? O.o Vůbec nevím, kde bych to měla udělat, poradíš mi prosím? :/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Už jsem asi na to přišla :D - prostě přidám gadget na stránku a tam ten, kdo bude chtít, na to jenom klikne, že?

      Vymazat
  7. Pěkné jídelníčky, takové sladší. :) Ale vypadá to dobře! :3 :)

    OdpovědětVymazat
  8. Ahoj :) Máš nádherný blog To máslíčko hneď na úvod je nádherné :3 A tie fotky, dokonalý foodporn. Stávam sa odoberateľkou tvojho blogu :)
    www.christiesfood.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  9. Páči sa mi tvoj jedálniček a normálne by som si RAZ dala od teba ovsenú kašu, vyzeraju chutne :D :33

    OdpovědětVymazat
  10. Ten domácí rohlík :O Šikovná babička! :)
    Fit Maddie

    OdpovědětVymazat
  11. Uz jsem sirikala, ze jis malo na pribirani, ale ted uz chapu:-) jis moc pekne:-)

    OdpovědětVymazat
  12. Máš skvělé jídelníčky :)

    OdpovědětVymazat
  13. Moc pěkně jíš. :)
    Škoda, že nemám stejnou možnost jíst(dle postavy a metabolismu), jinak bych si dopřávala samé pochoutky jako ty. :) Ale bohužel od přírody mi bylo přisouzeno, že pokud budu takto jíst budu jako kulička. :/

    www.una-vez-mas-la-anorexia.blog.cz
    www.fitzdravyzivot.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  14. Mas to moc pekny, diky za inspiraci.. muzu se prosim zeptat, davas si do testovin tvaroh cely? A ktery mas nejradeji? Ja davam prednost asi nejvic polotucnemu.. a ke svacine, hodi se napr. ten tvaroh s necim taky cely? A posledni otazka ohledne cottage, davas k testovinam(napr. se spenatem) cele baleni(150g)? Snazim se najit recepty do krabicky a nedokazu odhadnout mnozstvi a za kazdou inspiraci/nazor jsem moc rada. Diky a drzim palce, at nad svym bojem vyhrajes a jsi stastna :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nedávám :) většinou dám tak cca 70 g a trochu jogurtu. Tvaroh mi chutná nejvíce polotučný :) Určitě se ke svačině hodí, já ho jím navečer jako svačinu:) A cottage kupuje nejčastěji v lídlu (Pilos) a ten má 200 g. Když ho jím na večeři s pečivem, sním těch 150-200 g, na svačinu si dávám kolem 100-150 g. Ale záleží to, co jsem jedla předtím, kolik mám u toho sacharidů a tak :) Do krabičky si dávám zhruba polovinu balení, jelikož mám hodně přílohy :) a moc děkuju! Pokud máš jiný otázky, můžeš mi napsat na email :) Moc ráda ti poradím, pomůžu, zodpovím na otázky..:)

      Vymazat