15. ledna 2015

Rychlý čtvrteční deníček


 Zaslechla jsem, že někdo z mého okolí můj blog objevil a nejspíš neměl nic jiného na práci, než to šířit dál. Upřímně mě to mrzí. Chtěla jsem zde pomoct lidem, kteří zažívají podobné problémy, ale teď nemohu. A vlastně takhle veřejně před lidmi, které znám ani nechci. Nevím, kdo všechno o blogu ví a psát sem moje pocity mi nepřijde zrovna jako ideální nápad.

Napadlo mě změnit název, ale dřív nebo později by to stejně někdo zjistil. Takže nic měnit nebudu a v blogu budu dále pokračovat. Blog navíc chci trochu rozšířit. Chtěla bych začít přidávat i jiné příspěvky než o jídle a deníček. Třeba různé recenze, oblíbená kosmetika.. Jste pro? :)

A poslední věc. Jelikož tyto články už na blog nebudu psát, můžete mě kontaktovat na můj email:
the-biggestfear@seznam.cz. Nejsem sice žádný odborník a nic podobného.. ale klidně se mi na něco můžete zeptat :)

Jinak. Navštěvuje mě spousta lidí ze stránky: http://cash.splogs.info/. Nevíte, jak je mám zablokovat? Píši mi i emaily a je to hrozně otravné! Děkuju za každou pomoct.

A taky děkuju za každého čtenáře na blogu a za ty, kteří píší komentáře. Vždy mě to hrozně potěší! :)

14 komentářů:

  1. Jak se vůbec tomu dotyčnému podařilo tvůj blog dohledat? nějak přes tvé jméno/email?
    nic si z toho nedělej ;) jinak mně třeba kosmetika a její recenze nezajímají bohužel vůbec :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Netuším.. spolužačky ze školy taky blog mají, takže možná i přes ně.

      Vymazat
  2. Myslím, že je škoda přestat přispívat jen kvůli blbeckum z našeho okolí. Zachvilku je to bavit přestane a bylo by zbytečně vse zahodit..články o jídle mají a budou mít určitě větší úspěch :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Presne..Peti,my taky neprestanem jen kvuli tomu ze to vi blbecci ze skoly..ale tak aspon nam zvysuji sledovanost..ale chapu ze to neni nic prijemnyho..jsme na tom stejne

      Vymazat
  3. Aj mne by vadilo písať o svojich pocitžoch ak by to niekto blízky čítal, ale hlavne nepozeraj nato čo si druhí myslia.
    A určite sem daj aj nejaké iné články aj ked tie s jedlom ti idu bohovsky:)

    OdpovědětVymazat
  4. To je mi líto. :( Ale chápu tě, taky bych nebyla nadšená, kdyby znala mojí totožnost spousta lidí.

    OdpovědětVymazat
  5. To znam až moc dobře... Taky mi spolužáci přišli na blog...a začali se mi hrozně smát za každý článek. Ale upřímně jsem na sebe pyšná,že jsem to ústala a pokračovala dal-protože tohle jsem já. A jestli s tím má někdo problém,budiž:) tak se nenech rozhodit. Není to příjemné,ale nemáš se za co stydět a je jen dobře,že se o tomhle mluví!:)

    OdpovědětVymazat
  6. No jo školní jídelna. :D Já jsem tam byla naposledy v dubnu ,ale už tam nechodím. Nedá se to jíst a od té doby vyhodili všechny kuchařky ,tak se prý jídelna zlepšila. Protože nám dávali málo jídla třeba místo 100g hroznů jsme dostali blbých 50 možná ani ne a maso a podobně jsme skoro nedostávali. Opravdu málo. Oni si ty suroviny brali domů ,tak je za to vyhodili. :D O mým blogu ví jen sestřenice a kamarádka ,ale o mým insta ví už asi celá třída. Hlavně s blogem nepřestávej ať si každý říká co chce. Tvoje články mám moc ráda. :)

    OdpovědětVymazat
  7. Jej, jak víš, stalo se mi přesně totéž a změnit název opravdu nestačí, kdo hledá najde a kdo chce ublížit to prostě udělá... jediná možnost je skutečně si nastavit blog jako soukromý jako to mám já ;-) recenze klidně piš, jsem zvědavá :-)

    OdpovědětVymazat
  8. Péťo, obvykle je v tom je jedna ze smutných vlastností lidí - paní závist apod., takoví lidé, kteří se posmívají druhým mají většinou sami nějaké komplexy a proto se je takto větrají na druhých, rozhodně blog "nezahazuj", je to škoda, byl teprve v začátcích a bylo by líto nejen mě,kdyby skončil dříve než začal:*
    Samozřejmě chápu to, že je to hodně nepříjemné, já sama bych strašně zvažovala, zda a jak dál,kdyby mi to přišel někdo z těch, u kterých bych si to opravdu nepřála! Ale - je to náš život - naše psaní - náš svobodný projev a názor - ať si každý mele svou - jak se říká - každý svého štěstí strůjce, tak tedy - vzmuž se a vyprdni se na ně!:-)) Obzvlášt když píšeš, že blog mají i kamarádky;-))

    OdpovědětVymazat
  9. Mě osobně kosmetika moc nebere, ale tak když to tak chceš ty, není důvod proč ne :-)

    OdpovědětVymazat
  10. To me mrzi, ze te nasli, je to hnus, chapu:/ zkus to, co Andee, to soukrome;-) a recenze klidne pis:-)

    OdpovědětVymazat
  11. Ať budeš psát jakékoliv články ráda si je budu číst. ;)

    www.una-vez-mas-la-anorexia.blog.cz
    www.fitzdravyzivot.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat