27. února 2015

Natáčení seriálu?! | Brno - část 1 + VIDEO

VIDEO SE SPUSTÍ KLIKNUTÍM NA OBRÁZEK! :))

Ve středu, 25.2., jsme s Terkou vyrazily do víru velkoměsta. Hodiny ukazovaly 9:15 a my jely směr Brno. Cesta nás natolik zmohla, že obchody s oblečením šly stranou a hurá na svačinu! (To, co jsem v Brně snědla + nějaké tipy, kam zajít na jídlo bude na blogu zítra. Pokud to stihnu)

Poté jsme jeli do Olympie. Po nějakém čase stráveném v obchodím centru (pokud chcete vědět víc, podívejte se na video) jsme jely směr Decathlon. Pokud chcete výbavu na běh, plavání, nové kolo, ponožky, posilovací stroje, nebo třeba žrádlo pro koně.. běžte tam! Dobrá cena + dobrá kvalita = Spokojená Peťa.


A právě v Decathlonu začalo pořádný vzrůšo. My chytračky si neuvědomily jednu věc, a to tu, že autobus z Olympie do Decathlonu jezdí každou hodinu o třičtvrtě, ovšem ve stejný čas to nejezdí z Decathlonu zpátky do Olympie! A když se Peťe rozsvítilo a přestala být unešená s tílka za 114 kč! opravdu jen 114 kč!! Bylo už pozdě. A tak jsme odešly zpátky do sportovního ráje.



A pak se to stalo! Byl stejně vysoký jako já, naše oči se poprvé setkaly, voněl po fialkách... Omluvte prosímmě a mojí "vtipnost", mám dobrou náladu :D A teď vážně (3x vykřičník!!!) Vyšly jsme ven a před námi stálo asi 20 chlápků v černém, dvě auta a policejní vůz. Ale nebojte. Žádné hádky, střílení, bouračka,únos... jen si ČT1 natáčela nový seriál. S Jiřím Langmajerem. A ne. Není to on! Není stejně veliký a myslím, že si vůbec nevšiml, že jsem tam stála.Což je taky dobře. Stačilo mi, že se mi smálo dvacet chlápků, větší počet už opravdu nepotřebuji.


A jelikož jsem byla jako vždy upovídaná a udělala si mnoho nových přátel (dvakrát jsem se zeptala na informacích na cestu, potom dvou chlápků z ČT1 co to tady dělají, měla rozhovor se třemi řidiči autobusu jsou to ale protivové! a taky s moc milou slečnou, kterou jsem vyslíchala ohledně cheesecaku), zjistila jsem, že ten seriál bude vysílán... příští rok. Takže si važte tak velkýho spoileru!! Třeba se můžete vsadit s kamarádem, že tam bude hrát Jiří Langmajer a vytěžit z toho velké peníze! ale min. 50% z výhry mi prosím pošlete!


No a potom jsme už jely pouze zpět do Olympie, odtud do Vaňkovky, na autobusové nádraží a směr domov! Terce moc děkuju za příjemně strávený den a snad to někdy zopáknem!:) dnes mi ty rýmy jdou samy!

Nejhezčí fotka Terky v historii :))) :DDDDDDDDD


Edit. Pokud nechcete mít v 21:29 takovou ujetou a strašně trapnovtipnou náladu, nikdy nejezte za den více než 120 g arašídového máslíčka! V posteli. S lžičkou. V pět večer. Teda...ne, že bych s tím měla zkušenosti.

11 komentářů:

  1. Ja som si všimla po zhliadnutí videa že sa s Terkou akosi podobáte, vyzeráte ako sestry ale možno to robia len tie okuliare hihi :)
    Inak máš strašne zlatý hlas, taký rozkošný. A strašne sa mi páčia vaše bundy a váš outfit je celkovo krásny taký pohodlný do mesta:)
    S tým cheescakom si mi urobila strašnú chuť a to menu no mňam! :D
    Vidíš keby si sa nepytala tak ani nevieme že sa nejaký serial bude natáčať:D
    Určite sa pozriem aj na Terkin blog lebo food blogy su užasné :D ak nepočítam to, že vždy mam po čítani takýchto blogov neuveritelnu chuť na jedlo, prečo asi?! :D
    Tak sa teším na článok o oblečení:)
    No a ohladom tvojjej otázky - mám 17 rokov, o 4 mesiace budem mať 18.

    OdpovědětVymazat
  2. Koukám, že jsi si vážně užila den :) decathlon musím v blízké době navštívit :))

    OdpovědětVymazat
  3. Moc pěkné video, obdivuji, když se někdo umí natáčet i fotit, já bych byla rudá až na zadku a nemohla se na sebe ani dívat ani slyšet:D Máš strašně jemný hlásek:D Je vidět,že jste si den hezky užily i vychutnaly, tak, jak se sluší a patří a jorkšírek na konci je úplně božííííí ňuňánek :DD ^^

    OdpovědětVymazat
  4. Tos me rozsekala tou moji nejlepsi fotkou :DD jinak taky diky za supr den..a to video je naprosto boziii, moc se mi libi :):P

    OdpovědětVymazat
  5. Boží video! :3 :) až budeš příště v Brně tak mě musíš navštívit :DDD

    OdpovědětVymazat
  6. Do Decathlonu se taky musím podívat. Slyším jen samé chvály hlavně co se tílek týče :))

    OdpovědětVymazat
  7. Dobrý vlog =) a zvuk není zlý
    http://ggeek.blog.cz/

    OdpovědětVymazat
  8. Je vidět, že jste si to užily :)

    OdpovědětVymazat
  9. Moc pěkné video, úplně Ti to tam sluší :) Jde vidět, že jste si to užily, tak se o to víc taky těším do Brna příští týden..protože mně začínají prázdniny DNES!!! :D :)

    worldaroundmissnothing.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  10. Hezky si užíváte :-) Já bych video natočit nemohla, vždycky si na něm připadám jako dement :-D hlavně ten můj hlas je strašný :-)
    Cheesecake jsem ještě nikdy neměla, ale v blogovém světě hodně letí, tak třeba se někdy hecnu a vyzkouším :-)

    OdpovědětVymazat
  11. Na videjko kouknu:-) teda pekne jste si uzily, videly i nataceni, bezva! XD

    OdpovědětVymazat