2. března 2015

A day in my life | 20.2.2015

Většina doposud publikovaných článků A day in my life byla ze soboty, nebo neděle. V minulém díle jsem se vás ptala, zda máte zájem vidět můj celodenní jídelníček během školních dnů a hodně z vás bylo pro. A proto je dnešní jídelníček z pátku.
Čas je samozřejmě pouze orientační, nepamatuji si, kdy přesně jsem začala jíst.

Snídaně (7:05) 45 g ovesných vloček, 30 g rýžových vloček, švestky, trocha jablka, ořechy, kokos




Svačina (9:35) bageta (byla velká, řekla bych tak 70-80g) s mrkovovou pomazánkou, ledovým salátem a k tomu jablko, rajčata


Oběd (12:25) celozrn. těstoviny (80 g za sucha), špenát, asi 90 g cottage sýru


Svačina (kolem 15:00) mugcake (40 g pomletých vloček, vajíčko, mrkev, jablko, bílý jogurt)


Druhá Svačina (chvilku po první, asi 15:40): Schogetten čokoláda (snězeno tak 70 g)


Večeře (kolem 18:00) basmati rýže (80 g za sucha), červená čočka, vajíčko, rajče, okurka


Druhá večeře (kolem 19:40) dvě mrkve

 Z pátečního jídelníčku mám zpětně radost. Dokázala jsem sníst bulku, která upřímně moc celozrnné mouky nepobrala :D Takže poctivě plním We are not afraid anymore. Odpoledne jsem měla chuť na čokoládu a v klidu jsem si ji dopřála. Dokonce jsem si ani zpětně nezjišťovala kolik gramů jsem jí vlastně snědla. A i když jsem snědla více než polovinu čokolády na večeři jsem neubrala a dala si stejné množství jako obvykle. Pro někoho výsměch, pro někoho úspěch :)

Jaké jídlo nejčastěji snídáte? Popřípadě jaké oblíbené kombinace máte? :)

23 komentářů:

  1. Najčastejšie raňajkujem ovsenú kašu :-) Inak za jedálniček ťa viac ako chválim. Ja som zasa včera zjedla dosť bábovky, za čo by som si trepala hlavu o múr keby som si ju nedala aká bola dobrá, haha.

    OdpovědětVymazat
  2. Ta čokoláda vypadá dobře, tuhle příchuť budu muset někdy zkusit :)
    Jinak já nejčastěji snídám ovesné kaše (klasika že :D), pak mugcake, ovesnou placku, lívance a nebo tvaroh s ovocem a domácím müsli :)

    OdpovědětVymazat
  3. Tý jo ,takovou čokoládu neznám :O (a asi je to dobře, protože jinak bych ji už vyžrala z celého světa :D Miluju striaccatellu! :D ). Jídelníček vypadá parádně, jsi fakt šikovná!! :)

    worldaroundmissnothing.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  4. To znám, mám v sešitu napsané všechny věci, co vyzkoušet upéct, že mám na rok o zábavu postaráno :D .
    Já si pamatuju, jak jsem ještě asi před dvěma lety, než jsem začala bláznivě hubnout, byla schopná denně vypít klidně 2 litry mléka (fakt nepřeháním, jak jsem neměla jeden den mléko, už bylo zle).
    Jsem strašně ráda, že mě za to neodsuzuješ! :') :) Já právě taky chápu, že někdo by bez živočišných výrobků byl nešťastný, protože by mu to prostě nevyhovovalo.
    To že jsi neubrala na večeři je fakt bomba! :)
    Jinak já nejradši snídám ovesné a jiné kaše, waffle, sojové jogurty s kopou mixitu nebo různé věci co upeču, i když to zrovna vychází spíš na odpolední svačiny. Kdo by se pekl před snídaní s nějakou buchtou, umřela bych hlady v kuchyni :D

    OdpovědětVymazat
  5. Máš skvělý jídelníček. Oceňuji, že si vždycky uděláš čas a jíš pravidelně. To mě se vždy nepodaří.

    www.vmemzivote.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  6. Máš super jídníček :) Jinak díky za názor, já vím, ale psala jsem pod tím do článku v pátek, že se jdu opít, protože ty problémy jsou hrozné a já tomu asi zatím prostě čelit neumím. S klukem jsem se rozešla už před týdnem možná dvoumi a najednou se mi ozval a dělal kamaráda a zkoušel na mě různé věci, já se sesypala prostě, nedala jsem to. A večeři jsem kupovala za pochodu v supermarketu :D takže jasné že nic moc.

    OdpovědětVymazat
  7. na přibírání mi jídelníček stejně přijde málo:/ třeba snídani jsi mohla mít dvojnásobnou. popravdě jim víc i při udržování

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Aj já sa musím přidat, na to že se snažíš přibierať jíš pomálu, měla by jsi mít třeba 12000kj, zkoušela jsi si někdy počítať příjem? tohe je pořád spíš takový podprůměr..

      Vymazat
    2. Holky, já bych právě řekla, že jsem ten den jedla dost :) Příjem si nepočítám, ale myslím, že nějakých 10 000 kj to určitě bylo. Je jasné, že každý den nejím stejně, někdy víc, někdy mín, ale nepřijde mi to jako nedostatek jídla :) A možná se budete divit, ale nejspíše mi to stačí, jelikož stále přibírám:)

      Vymazat
  8. Miluj těstoviny, úplně nejvícccccccccc na jakýkoli způsob!!Mnáám:D Snědla bych jich celý pytel! a čokolády schogetten? Ty jsi naprostý TOP! Jak cenou, tak chutí a kvalitou, prostě nejlepší, já mám zrovna načatou a ujídám pralinkovou a mléčnou, ty jsou luxusní! Ale bílá je také lahůdka!

    OdpovědětVymazat
  9. Mňám, tu čokoládu bych si dala!:3 Vypadá to úžasně a super pokrok!:) Snídám nejčastěji ovesné kašičky:)

    OdpovědětVymazat
  10. Ty jo, ty jíš ale zdravě :D Od tebe bych se já mohla učit, protože já už na to tak trochu kašlu a jím tak nějak všechno :D Je fajn, že se snažíš plnit ta svá předsevzetí :) Držím palce, aby ti to takhle pěkně šlo pořád ;))

    http://because-i-love-food-and-fitness.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  11. Zítra si udělám těstoviny se špenátem :D
    makeup-challenges.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  12. Mňam chci tu čokoládu! A vypadá všechno moc dobře :) Mám chuť na mugcake :D Na tvoji otázku, co snídáme, si u mě asi dokážeš odpovědět sama :D Kašičky forever! <3

    OdpovědětVymazat
  13. Čokoládkaa, schogetten jsem dlouho neměla :( A perfektní, že plníš plán a nebojíš se! :)

    OdpovědětVymazat
  14. Já miluju sladké snídaně .. různé ovesné kaše nebo müslli s mlékem. Teď jsem si oblíbila ovesné mléko od Alnatura, to je fakt úžasné. Mugcake chci taky vyzkoušet, ale pokaždé na to ráno zapomenu :D

    www.cookingwithsusa.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  15. Aww ta čokoláda! :O tu chci!!! Jsi opravdu tak šikovná! Krásný to máš, ta jídla vypadají tak lákavě :)

    OdpovědětVymazat
  16. Jé čokoška, láska mého života :3!

    OdpovědětVymazat
  17. Já nikdy nesnídala, učím se ti poslední měsíc. Snídám ovesnou kaši, na to už jsem se naučila, případně musli s mlíkem. Z tý tvojí jsem dostala neskutečnou chuť na jahodový kakao, nevim proč. :D Asi že je růžová (nebo to tak aspoň vypadá).

    OdpovědětVymazat
  18. Tá čokoláda je najužasnejšia ale nemožem si ju dovoliť ach :(
    Inak tiež zbožnujem cestoviny so špenatom a cottage cheese :)))
    A si šikovná, len tak dalej :_)

    OdpovědětVymazat
  19. Tyjo, s tou snězenou porcí čokolády jsi mě překvapila! :D

    OdpovědětVymazat