7. března 2015

Look Back | February 2015

Článek Look Back z minulého měsíce se vám podle ohlasů líbil, a proto jsem se rozhodla napsat další díl. Tento měsíc utekl snad ještě rychleji než leden. Týden škola, týden doma - nemoc, opět týden škola a potom týden jarní prázdniny. A je konec měsíce, zase. Opravdu mě to děsí, jak rychle ten čas utíká. Kdy už za 5 měsíců mi bude 17 let!! Brrrr. A za rok 18!! Ještě větší brrrr. No ale nebudu tu psát o plynutí času a jdeme na oblíbence!



V únoru jsem si na své klasické sobotní lívanečky přestala patlat jogurt s banánem, ale jogurt s borůvkama!! A kdo tuto kombinace neměl, tak doporučuji všemi deseti! Naštěstí jsem v létě byla pilnější než včelička a v mrazáku mám stále spoustu malin, švestek, borůvek, ostružin,... Závidíte,co? :D

Hlavně na konci měsíce u mě byl toustový chléb na denním pořádku. Buď jen opečený s arašídovým máslem a banánem, nebo zapečený. Tady ho můžete vidět s rostlinnou pomazánkou - fazolovou. Recenze na rostlinné pomazánky je na blogu:)
Tyto toustové chleby pro mě byly taktéž celkem výzvou - jsou převážně z bílé mouky! ale já se nedala a zhruba jedno balení (500 g) spořádala :)


Další únorová láska - arašídové máslo z lídlu! A pozor!!! V únoru jsem žádnou sklenici nestačila zlikvidovat! což se divím, ovšem nyní už mezi námi není crunchy z Lídlu a smooth z Kauflandu což se naopak nedivím vůbec. Jak já máslíčka miluju! Jedla bych je denně. Což taky dělám, ale ne jen do kaše nebo na toust... Pěkně lžičkou, na prasáka! 

Dvakrát jsem mu dala šanci, dvakrát zklamal. Jenže já se jen tak nevzdávám a zkusila jsem ho znovu. A vyplatilo se to! Chia puding konečně zachutnal!:) Chcete recept?

V poslední době jsem si zamilovala brambory. Dvě větší (nebo 3 normální velikosti) si upeču v troubě. Je to strašně jednoduchý a dobrý! :) 












NO FOOD



V únoru jsme měli týden zaslouženého volna (aká jarní prázdniny) a společně s Terkou jsem vyrazila do Brna. Pro mě to bylo super zpestření a den jsem si moc užila :)
Na blog jsem publikovala rovnou tři články - sepsání dne & jídlo, které jsem ten den spořádala a co pěkného jsem si přivezla. Takže kdo nemá co dělat, může kouknout :) Všechny odkazy najdete v tomto článku.



Nepatřím mezi lidi, kteří by se každý den dívali na nějaký film. Ne, že by mě to nebavilo, ale mám problém u nějakého filmu vydržet :D Dívat se déle než hodinu vkuse je pro mě stejně těžké jako sníst pouze lžíci arašídového másla za den. Takže vlastně nemožné. Ovšem tento film se mi moc líbil a můžu ho jen doporučit! Navíc tato písnička je prostě úžasná! :D

http://en.wikipedia.org/wiki/Begin_Again_(film)

Tento problém nemám pouze u filmů, ale taky u čtyřiceti minutového seriálu. Proto mi díly, které mají dvacet minut velmi vyhovují! Navíc tento seriál je super! Zhlédla jsem tedy pouze šest epizod (dohromady je jich tak 20?) a můžu jen doporučit ;)
http://www.etonline.com/tv/151547_you_cant_miss_season_2_of_mtvs_faking_it_and_heres_why/

No a to by bylo pro dnešní díl vše :) Jaké jsou vaši únoroví favorité? :)

Jinak. OMG. 30 829 zobrazení blogu a 48 pravidelných čtenářů?! Moc vám děkuju!!

18 komentářů:

  1. únor pro mě znamenal dovršení 17. roku života :)) jinak jsme spolu byly v Brně, měla jsem prázdniny, ve kterých jsem chodila po doktorech a snažila se relaxovat.. když už jsme u másel, tak oblíbencem v únoru pro mě bylo mandlové máslo, které jsem dodělala a asi si objednám někdy další :) jinak z jídla se pro mě oblíbenci staly waffle, protože jsem dostala wafflovač :33 a také jsem hodně jedla cottage (ať pořád nejsme u toho sladkého:D) no a taky jsem poprvé v únoru vyzkoušela questbarky, jsou dobré, ale za tu cenu bych řekla, že to nestojí :))

    OdpovědětVymazat
  2. 18 let bude ještě dobrý věk, ale co teprv takových 29? :D (tím se nechci dotknout všech, kterým je 29 nebo více, jen mě ta představa dost děsí ><) Hrozně to letí všechno, čím dál tím rychleji :O
    Chia pudink zbožňuju! Jakkoliv připravený, chutná mi to jako semínka z angreštu :D (já totiž jím angrešt tak, že vycucnu semínka a slupku většinou zahodím :D ) Ale bylo by moc fajn, kdybys napsala, jak ho připravuješ ty, protože každý to dělá přece jen trochu jinak :) Já vždycky 4 lžíce semínek, zaleju kokosovým nebo mandlovým mlékem a osladím kokosovým cukrem :3 a pak přidávám další věci.

    OdpovědětVymazat
  3. Díííky za tip na seriál a film ! :D Vždy je dobré mít nějaké v zásobě. Na mě arašídová máslíčka už nezbyla :( Snad příště :D

    OdpovědětVymazat
  4. Ty livanečky vypadjí parádně! :) a pečené brambory ty mám taky moc ráda :)

    OdpovědětVymazat
  5. Tahle rubrika je vážně super :) Taky budu muset něco takového zavést :D Buď ráda, že ti bude 17 ;) mně už v červenci bude 18 a budu dospělá :( vždycky jsem chtěla být dospělá, ale teď chci ten čas zastavit! :D Jogurt s borůvkama je úžasná věc :3 Mňam chia semínka! Akorát já tomu neříkám pudink, ale normálně jogurt s chia semínky :D Taky často nemůžu u filmů vydržet :D V kině to je jiné, to prostě jdu na film, ale doma bych se pořád převalovala a nemám z toho takový zážitek :D

    OdpovědětVymazat
  6. MŇam, vše to vypadá opravdu chutně :)♥ Moc vám to s Terkou sluší :)

    OdpovědětVymazat
  7. Taky si peču brambory =) Taky miluju arašídové máslo
    http://ggeek.blog.cz/

    OdpovědětVymazat
  8. Zaprvé bych ti chtěla pogratulovat k návštěvnosti, kterou si náležitě zasloužíš :) A recept na chia puding přidej, prosím ! Jojo, únor byl super :D Americký týden no :D Jinak mě asi nic nenadchlo :D :D Mě bude 17 let v červenci :) Jinak toustový chléb mám taky často (asi taky každý den :D ), buď s arašídovým máslem a banánem nebo s nějakou rostlinnou pomazánkou ;)
    K mému článku: Vůbec nevadí, že ses tak rozepsala ! Taky mám často takové nutkání, avšak nikdo z okolí by mi asi nerozuměl, takže to jde většinou na blog. Já jsem moc ráda, že mě alespoň mamka a babička podporují - ale taky jsou věci, které prostě nepochopí ani ony. Taky mají komentáře na to, kolik toho sním. A mamka mi taky říká, že bych měla mít ledničku pro sebe (naštěstí to myslí jen ze srandy). To je mi moc líto, věřím, že je to hrozně demotivující...U mě si právě rodiče museli chvíli zvyknout, že jsem v době anorexie jedla málo a teď jím hodně - a jak říkám, neustále na to slýchám nějaké komentáře, ale už je neřeším, ono to nepomáhá té psychice, obzvlášť, když si člověk prošel anorexií - myslím, že by mamka měla být ráda, že jíš :( Myslím, že takové komentáře pomůžou akorát k návratu zpět do ANY...Takže držím palce, ať změní názor ! :) Jinak taky jsem se zpočátku cítila trapně, že si chodím tak často pro jídlo...Ale teď už to neřeším. Je důležité poslouchat své tělo a řídit se jeho potřebami, ne potřebami okolí :)
    Na základce jsem měla hrozné spolužáky, kteří měli trapné komentáře...Naštěstí teď na střední nikdo nic nenamítá, já se sice stravuji ve školní jídelně, ale objednávám si tam spíše ta zdravější jídla, ale to si objednává i spousta ostatních, takže nikdo nic nekomentuje, naštěstí :)
    Jo, takové články možná časem přidám :) Momentální forma ale moc super není, musím na sobě hodně zapracovat, chce to ještě pár kilo nahoru (ikdyž mám normální váhu, stále si připadám hubená, takže chci růst :D hlavně zadek no :D ), ale pak bych možná i fotku přidala :)
    Jinak nevadí, žes recenzi přehlédla :D Zkrátka to chutná jako skořicová pomazánka no :D Ono je těžké to popsat, každému to chutná jinak (podle mě :D ). Tak pak napiš, jak chutnaly bagely ! :)
    No, je to škoda, taky bych s tebou ráda chodila do fitka, jsi moc milá holka :)
    http://lucyshealthylifestyle.blogspot.cz/


    OdpovědětVymazat
  9. Pekne sis uzila mesic, takove dobroty zas! XDv

    OdpovědětVymazat
  10. A jéje, závidím, to víš ,že jo! :D Proč jsem jen v létě nebyla tak pilná a nesbírala a nesbírala? Jo, protože bych to všechno tak možná narvala do huby a pak se na ten svět pitomě (fialově) usmívala :D
    Arašídová másla, přiznejme si to, jsou prostě zázrak! :) Je fajn, že sis únor užila, zdál se být jakýsi krátký, že? :O Venku už je skoro jaro (juhůů :) )
    Film ani seriál neznám, mám tak trochu stejný problém jako ty :D Vydržet u toho sedět je pro mě někdy příliš úmorné. Když už si k nějakému sednu, tak si pustím ten, který jsem viděla už tisíckrát, protože vím, že mě nemůže zklamat :D Jsem děsná, ale co už :D
    Držím palce do března! :)

    worldaroundmissnothing.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  11. z lidla som stihla len jedno jediné maslo - a aj moje prvé, čo mi je veľmi ľúto, pretože keď som ho ochutnala, zistila som, že je to najlepšie maslo, aké som zatiaľ mala ! :)
    COLORFUL THOUGHTS

    OdpovědětVymazat
  12. Já vím promiň, psala jsem tam, že mi nebylo dobře ten den. Jinak bych měla větší množství jídla.

    OdpovědětVymazat
  13. Tahle měsíční shrnutí jsou super!:) Je skvělé, jak se člověk mění, vyvíjí, na leccos si přichází :)

    OdpovědětVymazat
  14. Jídlo vypadá úžasně a moc vám to s kamarádko sluší :). Pěkný článek :).

    OdpovědětVymazat
  15. Také mám v mrazáku spoustu ovoce, ale maliny už ne ty vždy zmizí jako první. :D Tak to já si ještě na 17 počkám, ale 18 mě hrozně děsí kvůli řidičáku. :/ Tato rubrika je vážně super. :)

    OdpovědětVymazat
  16. Tak hele, taky mám řádně zamrazeno jooo! :D

    OdpovědětVymazat
  17. Už sa teším na teplejšie obdobie ked budu jahody, čučoriedky, ríbezle, maliny juuuu :33
    Chia puding no recept by sa mi zišiel :)

    OdpovědětVymazat