11. dubna 2015

A day in my life | 9.4.2015 (VIDEO)


Po dvou hodinách rozčilování se, řvaní, mlácení do počítače, nesnášení programu a celkového nesnášení celého světa, jsem konečně video dokončila! Jsem si vědoma, že video má hned několik much. Častokrát nedokončím větu, na konci nehraje píseň (nešla mi vložit), nazačátku není žádný úvod, zvuk a obraz je kvality kalkulačky, atd.. Teď si tak říkám, proč to sem vůbec sakra dávám?:D Ale nikdo není dokonalý, tak to prosím takto berte. Chtěla jsem zkusit zase něco nového, ale nejspíš zůstanu u starých dobrých článků. Každopádně snad se vám video aspoň trochu líbilo a užívejte si krásnou sobotu! :)

13 komentářů:

  1. Video se náhodou povedlo, já bych nebyla schopná ho ani sestříhat takhle :D .
    Já zase když jím, tak mi všechno kolem padá a jím to odevšad, jenom ne z talíře/krabičky/misky :D :D . Jsem hrozný prase :D .
    S myprotein zkušenosti nemám vůbec :/ já máslíčka vždycky právě dělala doma nebo kupovala z M&S nebo od nutspread (brousím si zuby na to kilové mandlové :D ) a pak ještě ty malé ze zdravé výživy od značky Rapunzel.
    Podle mé rodiny všechno co uvařím není jídlo ._. Ale teda když třeba mám na starost vaření nedělního oběda a mám za úkol udělat rajskou s hovězím (ne pro mě), tak to třeba sní no :D .
    Neptala :) . Tak to je dost daleko ode mě :D :O Já bydlím na druhém konci republiky, na vesnici půl hodiny od Plzně :)

    OdpovědětVymazat
  2. Já myslím, že je video super, mě se tyhle celodenní moc líbí. Jen si dovolím poznamenat, co mě nejvíc trklo, že si nemyslím, že je toto přibírací:-) Ono se to nedá obecně říci, ale s těmi hodnotami by to odpovídalo spíš udržovacímu maximálně, třeba těch 49t nebo kolik, já vím, že klidně sním 2x tolik a to neudržuji,ale nabírám^^ tak bych řekla spíše jako mírně hubnoucí až udržovací;-)) a doufám, že budou další videa taková:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj :) děkuju! Napíšu to rovnou na blog pro všechny, aby si to kdyžtak mohl přečíst i někdo další :D
      Vím, že můj blog navštěvují holky, které stejně jako já trpí ppp. Doted jsem zde přidávala jídelníčky, kde jsem přibírala, a tak mohly být jejich inspirací. Ted už splnuji váhu, na které jsme se s doktorkou dohodly, a tak nepotřebuji jíst tolik jídla navíc :) Ale každý den jím jinak. Třeba den předtím jsem měla asi 100 g arašídového másla na posezení (+ dalších 20 g v průběhu dne..) prostě se to hodně liší ty dny :) navíc jsem to jídlo taky přesně nevážila, takže je možné, že jsem snědla třeba 8400 kj :D A taky jsem asi 2 týdny kromě 10 minutového cvičení neměla žádnou nějakou velkou aktivtu (myslím posilovnu, atd..). Takže jen pro objasnění :)

      Vymazat
  3. Je to příjemné oživení. :)
    Moc se mi líbí ten komentář o tom, jak hrozně vypadáš, když jíš. :D

    OdpovědětVymazat
  4. Video se ti moc povedlo! :) Jen teda....k tvému komentáři - vůbec ho nechápu :D dnešní článek vůbec nebyl o jídle....a věř tomu nebo ne...já teď jídlo opravdu nemám čas řešit a upřímně v posledních měsících jsem ho také neřešila..... to co jsi psala se mě teď právě díky těm problémům netýká....ale možná jsem to nějak špatně pochopila, proto se tě ptám :)

    OdpovědětVymazat
  5. Tak to mi potom příjde jen jako reakce na pouhé mléko, při intoleranci laktózy nemůžeš ani tvaroh ani jogurty (vím o tom svoje;))

    http://myway-tofitness.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  6. Hezké video ! Já bych se ale s jeho natáčením a následným nahráváním rozčilovat nemohla, neměla bych na to nervy :D Taky mám všechno "nazdobené" a hned po vyfocení je to úplný mišmaš :D Možná někdy vyfotím :D
    K mému článku: Jo, Gorilla má dobré proteiny. Opravdu ti MyProtein nechutnal ? Všichni ho totiž chválí :( Já si ho příště budu objednávat, ale nevím, jakou příchuť - mají jich strašně moc ! :D Taky bych Lidlu vytkla možná tu konzistenci....Je sice pravda, že se to na kaši rozpustí, ale já bych to někdy chtěla mít takové "cikcak" po kaši, ne jen na jednom místě :D Snad chápeš jak to myslím, nevím, jak jinak to popsat :D Myslím, že v tomhle je třeba M&S lepší - i to crunchy jde dobře rozmazat třeba na pečivo. A to smooth hned po otevření je takové tekuté, ale pak už je to taky tuhé. Nicméně já tohle přetrpím, protože platit 300Kč za kilo se mi nechce - z Lidlu to kilo vychází na necelou 100Kč, tudíž bych za těch 300Kč měla nějakých 6 skleniček...Skoro 3 kila...A to je pěkný rozdíl :-/ Ale i tak jsem přemluvila mamku, abychom koupily alespoň to kešu - ale to bylo zřejmě poprvé a naposledy :D
    PS: Ty si taky sobotu užij ! Konečně je venku krásné počasí :3
    http://lucyshealthylifestyle.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  7. Video máš dobré :) já bych to nedokázala udělat :D
    Obdivuju každého, kdo takto točí- já bych na to neměla nervy točit u vaření :D a hlavně vždycky někooho u toho mám :D

    OdpovědětVymazat
  8. Zase zajímavá změna, než pořád psát :) Každopádně pěkné! Máte fakt hezkou kuchyni! :D (aneb co pozoruji já :D ) A moje kaše po pár sekundách jezení vypadá ještě hůř :D
    Každopádně jsi dobrá, že se donutíš vůbec natáčet, mně by se nechtěla dělat s tím ta práce! A ještě to pak upravovat v programu - hmm, ještě to umět no :D

    worldaroundmissnothing.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  9. :D :D s tou kaší to znám, po zamíchání je to jedná velká matlanice. Ale výborná je stejně! :3

    OdpovědětVymazat
  10. Každý jednou s YouTubem začíná. Určitě se naučíš po nějaké době vkládat do videa hudbu a určitě si postupem času vytvoříš i nějaké to intro (úvod videa). :) Náhodou mě se video líbilo, dobře kvalita nebyla nejlepší, ale málo Youtuberek začíná s úžasně vypracovanýma, kvalitníma videama, musíš na to prostě postupem času přijít :). Držím ti palce, ať máš čím dál tím lepší a lepší videa :)

    OdpovědětVymazat
  11. Já bych to neřešila :) je to fajn :) nevypadáš u jídla jako kretén, to já taky neboj :D nejsi jediná, proto nerada jím na veřejnosti nebo ve škole :D apod. tak tě chápu. Jinak dobré :) podle mě si to povedlo :) já arašídové máslo miluju♥

    OdpovědětVymazat