15. dubna 2015

Krabičkujeme do školy | Svačiny 03

Po přesně dvou měsících osud vám opět dávám možnost nahlédnout do mých kreativních, fotogenických, pokaždé odlišných svačin. Ale ne, kecám. Pořád jsou to ty stejné kombinace zabalené v pomačkaném alobalu. Něco se holt nikdy nezmění.


Fotka ještě snad z ledna, kdy jsem si připravila velkou svačinu. V pondělí totiž obědvám až v 13:10, takže je potřeba se pořádně najíst :) Tady jsem měla jogurt (150 g) spolu s buchtou, kterou jsem promazala marmeládou. Pamatuji si, že byla moc dobrá!


Tady byla nějaká velká příprava :D Rovnou dvě svačiny, oběd a večeře. 
První - bílý jogurt a jablko
Druhá - pečivo se sýrem a tuším, že chili pomazánkou, protože mě pak v autě pálila pusa :D a k tomu paprika, která mě vůbec nechutnala :D


Jogurt s... kdo uhádne, co tam je, má ode mě bludišťáka!:D Myslím, že nějaká buchta. Respektivě pokus o buchtu..:D


Chleba se sýrem asi, ledovým salátem a jablkem.


Další větší svačina na delší vyučování. 4x chléb s arašídovým máslem a marmeládou a banánem. V rohu se ukrývá jablko. A pokud vás více zajímá fakt, jak se mi to do toho alobalu mohlo vejít, než co jsem to vlastně měla, tak jednoduše.. nevlezlo :) :D


Polévka na svačinu? ale ne.. to jen Peťa neodhadla hustotu kaše :D Aneb řidká pohankovo-jablíčková kaše na pondělní dlouhé vyučování.


Další výborná rychlovka! Čokoládový jogurt, jablko a 2x racia.


Pozor! To tu ještě nebylo. Bílý jogurt s jablky, polystyrény ve sklenici od arašídového másla :3


Jedna rychlo svačina, když jdeme až na druhou hodinu a později snídám :) Btw. proč to vůbec píšu? :DD Celozrnný chléb s arašídovým máslem a jablkem :3


Opět trochu větší krabičování :)
Ve sklenici od P&B byla snídaně (vločky, možná banán?, jogurt, určitě máslíčko)
Svačina - jogurt, racia, jablko (škoda, že mi tato svačina už nechutná :/ ale zkusím ji příště s rýžovými chlebíčky, a ne kukuřičnými)
Oběd - rýže, vajíčka, okurka


No a pro dnešek poslední fotka mé svačiny. Tato byla extra nefotogenická, ale moc dobrá!! Čokoládová buchta (byla tam i šťáva z červené řepy) a k tomu jogurt.


To je pro dnešní díl vše a na vás mám jednoduchou otázku. Co rádi svačíte vy? :)

20 komentářů:

  1. Moc krásně svačíš:) Já vždy kousek ovoce a něco k tomu:) Buď 2 chleby s pomazánkou, nebo nějakou buchtu a tak:)

    OdpovědětVymazat
  2. Ty buchty si pečeš sama ? :) Jestli jo, kdyby byl recept, vůůbec bych se nezlobila :D

    OdpovědětVymazat
  3. jojo, krabičkování :DD
    a ta buchta na první fotce s tou marmeládou <3

    OdpovědětVymazat
  4. já většinou svačím nějaký obložený celozrnný/žitný chléb a k tomu nějaké ovoce - nejčastěji jablko :)

    OdpovědětVymazat
  5. Není nad to mít mobil přeplněný fotkami a pak už si pořádně nepamatovat, co to bylo, jak to chutnalo a kdy :D Co? :D To znám!
    jinak parádní, mívám to podobně :) Aneb rýžové chlebíky vedou :D A buchty vypadají skvěle :3

    worldaroundmissnothing.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  6. Parádní svačinky. Někdy musím zkusit ten čoko řecký jogurt, zatím jsem měla jen obyčejný bílý :)

    OdpovědětVymazat
  7. Takové pěkné svačiny do školy :D . Já mám ve škole často overnight oats s nějakým ovocem (často celý grep) a nějakou sladkost. A když nemám po kaši ráno už na vločky chuť, tak si dávám sojový pudink od Alpra, zase nějaké ovoce a jednoduchou buchtu/sušenku/energy kuličky, co třeba zbydou z víkendu (pokud nějaké zbydou :D ) jo a taky občas chleby s něčím uvnitř-zelenina, pomazánka (sladká nebo slaná) . Já mám ty svačiny většinou pořád stejné, vždycky je tak odbudu co se kreativity týče :D . Pak na oběd jdu do bufetu zdravé výživy a tam mají fakt úžasná jídla a dezerty. A odpoledne je to něco podobného, nebo třeba často smoothie nebo sojový jogurt s müsli :) .
    Ta čokoládová poslední buchta náhodou vypadá parádně! :)

    OdpovědětVymazat
  8. To jsou krásné svačinky :) mňam :)

    OdpovědětVymazat
  9. Mne pripadalo to vedla jogurtu v tej dóze ako varená zelenina neviem prečo :D No a grécky jogurt je užasný nič mu nechýba:)

    OdpovědětVymazat
  10. Co já bych dala za to, kdybych šla v 13:10 na oběd :D My totiž jedem bez pauzy na oběd, takže o to větší musím mít svačiny, abych to vydržela :D Řeším to i většími snídaněmi, abych nemusela ve škole pořád jíst :D No a na sváče mám nejradši mrkev, oříšky, bébéčka anebo jogurt s ovesnými vločkami a banánem :) To už jsem hooodně dlouho neměla, ale je to fakt mňamka :D

    OdpovědětVymazat
  11. Krásné to všechno máš :) Já teď svačím pokaždé něco jiného - jednou to je pečivo + šunka/sýr, jogurt a cereálie a ovoce, ovesná kaše, lívance....Ale dlouho jsem neměla nějakou domácí buchtu, musím to napravit !
    PS: Oběd ve 13:10 ti závidím :D :D Já ho mám tak v 13:40, pokud to nestihnu o přestávce (což většinou nestihnu :D ) - takže o to větší jsou svačiny :)
    http://lucyshealthylifestyle.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  12. Ale prosím tě :D tvoje jídlo mě vždy nakopne, že si napíšu nějaké nápady i když ráno nestíhám snažím se šáhnout po tom zdravějším a místo čokoládové tyčinky si koupím třeba musli, ale spíše mám raději třeba MaxiNutu atd, tam jsou celé oříšky♥ i když tu pistácii to asi nevidělo ani z vlaku :D fakt pěkné♥ je fajn že se snažíš to fotit :)

    OdpovědětVymazat
  13. Skvelá inšpirácia, ja nikdy neviem, čo si mám pripraviť na desiatu do školy, takže po videní tohto článku už mám pár nápadov. :-)
    The city of fashion

    OdpovědětVymazat
  14. konečně jsem se sem zase dostala, tvůj blog mi chyběl!
    první buchta vypadá zajímavě, ale čokoládová vypadá mooc dobře :) jinak já svačím ovoce/zeleninu/mléčné výrobky :)

    OdpovědětVymazat
  15. Paráda!! Tolik různých svačin. :)) Já nikdy nevím, co si připravit.. Hlavně, když jsem v práci od rána do večera. :(
    Přemýšlím, že si to taky budu fotit, pak mezi fotkama vždycky vyberu nějakou inspiraci. :)

    OdpovědětVymazat
  16. Pěkný design:) Já jím většinou sladké pomazánky xD Z lidlu, jak byl na ně týden xD A jinak intrácké, což bývají nějaké zeleninové, cizrnové a tak:)

    OdpovědětVymazat
  17. Můj email je luccinzdravyzivotnistyl@gmail.com nebo lucys-healthy-lifestyle@seznam.cz - je na tobě, který vybereš :) Mám to i někde na blogu v KONTAKTECH ;)
    Nee, nemám snězené všechno z Lidlu :D Ale ubývá to rychle, v Tescu jsem si ho koupila, protože jsme na něj měli slevu :D :) Kdyby to mizelo takovou rychlostí, brzy bych přišla na mizinu :D A já teď vločky používám hodně, jedno balení mám max. na 5 dní, spíš méně :D
    Já tempeh taky nekupuji pravidelně, stejně tak seitan - cena je vyšší, pravda, ale jednou za čas mě to nezabije (nebo spíše peněženku :D ) - když je to tak dobré ;)
    http://lucyshealthylifestyle.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  18. Super! My také krabičkujeme dětem do školy opět po této krizi a je to zábava. Mne to velice baví a vždy si s dětmi hodně zahrajeme při tom i :-) Nedávno jsem jim nakoupila nové svačinové boxy a jsou teda fakt super.

    OdpovědětVymazat