4. dubna 2015

Look Back | March 2015 (+fotka: jak vypadám po přibrání?!)

Nemůžu uvěřit tomu, že další měsíc je fuč a já opět píši Look Back za měsíc březen! Je nás tady více, nebo jsem sama, která má pocit, že usne 5. března a prubudí se 25.? Poslední dny mi navíc přijde, že nic nestíhám.No ale dost vykecávání a jdeme na favority :)

 


 Jako prvního oblíbence tu máme tofu. Tento měsíc jsem si ho prostě a jednoduše zamilovala. Dříve jsem si kupovala přírodní tofu, ale to jsem neviděla už dlouhou dobu, za to uzené, bazalkové, marinované,.. ty mají místo u nás v lednici pořád. A v mým břichu taktéž. Spolu s rýží, kuskusem, bulgurem tvoří skvělou a rychlou večeři/ oběd :)

 
Jste typ lidí, kteří stále jedí svá oblíbená jídla, nebo rádi experimentujete? :) Já jsem teda rozhodně pro zkoušení! Neustále kombinuji nové potraviny a čekám, co z toho vzknikne. Někdy z toho vyjde úžasná kombinace, jindy nepovedená večeře. Tady je třeba rýže, vajíčka, rajčata a okurek. Zní to divně, ale chutná skvěle!:)


Moje odpolední stálice! :3 Ať jsem si na odpolední svačinu připravím tvaroh s ovocem, cottage, nebo pašitku s pečivem, z 90% si k tomu stejně přidám jako dezert jablíčko s lžící máslíčka! Nejlepší kombinace vůbec!! :)


Když si něco zamiluji, potom to jím pořád. Kombinace bulguru, vajíček, tofu a sýru tento měsíc v mém břichu skončila hned několikrát. Je to rychlý, zdravý a hlavně tááák dobrý!

RANDOM:

 

V březnu jsem se spolu s blogerkama zúčastnila akce Vím, co jím. Kdo chce o tomto dni zjistit nějaké podrobnosti, stačí kliknout na odkaz:) aneb Peťa je líná něco víc vypisovat _:D


Tento měsíc byl pro mě taky zlomovým v tom, že jsem svému okolí prozradila, že trpím PPP, rodině  jsem se svěřila s tím, že bloguji. Až na nějaké výjimky se mi nedostavilo nějakého vysmívání, blbých poznámek,.. kamarádi se semnou stále baví, hlavně Anet a Míša to vzaly úplně úžasně, za což vám, holky, strašně moc děkuju! :*
Jinak tuto fotku jsem zveřejnila na instagramu a už má 173 liků a 82 komentářů! Moje nejvíc lajkovaná a komentovaná fotka vůbec. Strašně děkuju za takovou podporu!! Je to až neskutečné:)


Měsíc březen mám taktéž spojen s mamčinýma narozenina (snad je to dobře vyskloňované :D). Měly jsme doma jen takovou malinkou oslavu, na kterou babička přinesla nejlepší dort vůbec! :3 Jen je blbé, že kvůli mé špatné stravitelnosti mléka, jsem byla celý zbytek večera nafouklá. Ale jelikož jsme tuto dokonalost měli až v 19:00 a byla tááák dobrá, tak mi to za to stálo!


A u narozenin mamky to nekončí. Tento měsíc své druhé narozeniny taktéž oslavila moje láska a nejkrásnější pejsek - Jessinka ♥  Btw. Taky z té fotky umíráte??! :3 je úplně sjfadjfadf!!

Zatímco v březnu jsem si chodila v teniskách, v autě jsem měla otevřené okýnko (no dobře, byl to jen jeden den), teď musím opět vytáhnout šály, čepice, rukavice...Aneb počasí se zbláznilo a 2. dubna sněží!

A to by bylo z dnešního článku vše. Jaký byl váš měsíc březen?:)

18 komentářů:

  1. Klobouk dolů za ta tvá přiznání :). Co se jídla týká, tak jsem určitě pro zkoušení nových věcí. Aspoň se to člověku jen tak nepřejí ;)

    http://lifestylebykej.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  2. Také jsem si oblíbila Tofu :) nikdy před tím jsem ho nejedla a najednou bác, a jsem v té chuti, mě upřímně chutná, uzené jsem ještě neměla, ale zkusím ho :) určitě je dobré♥ :) no já si myslím že 50 kg bude stačit, pak už budu jen posilovat a zpevňovat postavu :) nechci mít pod 50, byla bych už moc hubená a na mě by to nevypadala hezky. A kolik ty vážíš? Když měříš stejně jako já :)

    OdpovědětVymazat
  3. Hezké nákupy :) Je dobré, že to okolí přijalo, mnoho lidí to ale stejně nepochopí na 100%, pokud si tím neprojdou, bohužel :( Já taky ráda experimentuji, ikdyž teď zase mám období, kdy jím jen svá oblíbená jídla...ale to příjde :D A co fitko ? Uvažuješ o trenérovi ? :) Mě je tak líto, že jsem se té akce Vím, co jím, nemohla zúčastnit :( Snad mi to časově výjde příště :) A to počasí je vážně strašné ! :D
    http://lucyshealthylifestyle.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  4. Som velmi rada, že si našla podporu v rodine aj v priateloch a že to zobrali tak dobre:)
    A tá fotka je vážne skvelá. Tu vidno tvoju úžassnú prácu..proste si užasná a strašne ťa obdivujem že sa takto prekonávaš a v podstate si sa ako-tak vyliečila :)
    Tvoj psík je strašne rozkošný:333
    Inak tiež rada skúšam nové veci a niekedy keby niekto ivdel tie všetky kombinácie ktoré jem tak neviem neivem čo by si o mne pomyslel :D

    OdpovědětVymazat
  5. Teď vypadáš nádherně :* Tofu miluju :* a ty jablíčka ...

    OdpovědětVymazat
  6. Tofu je prostě úžasná věc :3. Já ráda zkouším nové kombinace a chutě, ale také, pokud jde o slaná jídla a nemám moc chuť něco vymýšlet, tak se vracím ke svým oblíbeným jídlům.
    Jinak znovu musím žasnout nad tvou proměnou a obdivovat tě! :O A ještě se s tím podělit s okolím, tohle bych nezvládla. U mě to ví akorát má rodina (ta to věděla ještě dřív, než jsem to věděla já sama) a mí 2 nejbližší přátelé.
    Jessinka je fakt hrozně roztomiláá~ :3
    Tady ještě včera taky sněžilo, docela mě to štvalo >.>
    A pak...já jako taková výbušná byla vždycky, jenže teď je to ještě horší :/ . Já si myslím, že by bylo nejlepší, najít tu příčinu a snažit se jí vyhýbat, jenže když je to stres jako u mě, tak to moc nejde. Ale ponaučila jsem se, že nemám zkoušet stojku na hlavě, protože se mi většinou nedaří a pak jsem naštvaná celý den.

    OdpovědětVymazat
  7. A teď vypadáš 1000x líp!! :) Jojo, počasí je vyloženě aprílové..už aby to skončilo..:D

    OdpovědětVymazat
  8. Taky mi přijde že teď ten čas nějak hrozně letí :D jinak krásné fotky :) a ten dortík na oslavu vypadá božsky :)

    OdpovědětVymazat
  9. Krásný měsíc jsi měla:) Vidíš, praví přátelé vždy podpoří:) Teď vypadáš mnohem lépe!:) Kolik má Jessinka?:)

    OdpovědětVymazat
  10. Parádní pokrok, jsi prostě skvělá :) Úžasné změny, jsi pro mě tak trochu motivací!
    Tofu je úžasná věc, já mám moc ráda s mořskou řasou nebo marinované :3
    Pejsek pěkný, i když já spíš ty větší hafany :D
    Taky mám pocit, že ten čas nějak letí! Ale co, aspoň bude třeba dřív jaro (běda jestli se ten sníh ještě ukáže!!). Taky u sebe pozoruji změny, něco jsem přibrala, cítím se líp..asi je to spojené i s tím, že vykukuje to sluníčko chvílemi ;) Držím palce, ať je duben taky tak dobrý a ještě lepší! Pěkné Velikonoce! :)

    http://worldaroundmissnothing.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  11. Ten bulgur, vajíčka sýr a tofu vypadá dobře to musím někdy vyzkoušet. :) Já nemůžu jíst pořád to samé byla by to nuda, tak mám taky ráda experimentování. :)
    Já si z celého března snad ani nic nepamatuju :D Strašně rychle to utíká a duben je ještě horší mám toho nad hlavu. :/ Jak já se těším na prázdniny nebo aspoň červen.
    Jé skvělé, že máš dobré přátele, které se na tebe nevykašlou a podpoří tě. :)
    Jo a pěkné Velikonoce ;)

    OdpovědětVymazat
  12. Klobouk dolů za tvá přiznání :). A tím utíkáním času to mám úplně stejně, říkám si, např. za měsíc jedu někam a najednou za týden? :D

    OdpovědětVymazat
  13. Teda, takové kombinace jídel.. možná bych měla taky začít experimentovat, protože myslím, že z tvojí nabídky by nic nechutnalo špatně :). A ten dort., muaa :3

    OdpovědětVymazat
  14. ono s tím cvičením je to zlé, já v týdnu také nebudu mít zase čas, tak teď doháním svaly :D zkusím, dnes mi ho doporučila i teta tak to uzené zkusím :)

    OdpovědětVymazat
  15. Musím se přiznat. že jsem člověk, který dá co se týče jídla na stereoptyp, moc přednost experimentům nedávám - radši :D Ale jako občas na to přijde :)

    OdpovědětVymazat
  16. tyjo, ta fotka před a po je fakt libová, vysekala si si z toho pěkně :)

    OdpovědětVymazat
  17. V březnu jsem měla narozky i já! :D
    Taky smíchávám cokoli, co doma najdu a ještě se mi nestalo, že by to nebylo jedlé. :D

    OdpovědětVymazat