15. května 2015

Recept: Nejlepší proteinový koláček!

Nestíhám. Nestačím. A to jsem jen v druháku a ne v maturáku. Cítím, že jednou budu slavná prozaička!:D Nestíhám číst blogy. Nestíhám odpovídat na komentáře. Nestíhám psát články. Nestíhám... ale hlavně, že tady vymýšlím nerýmované verše, fakt super. Takže se vám omlouvám za malou aktivitu, ale ve škole toho bylo prostě moc.Ale dost kecání a jdeme na článek!

Na instagramu se velmi poslední dobou velmi rozmohl proteinový koláček (protein, kakao,pp). A to bych nebyla já, abych ho taky nevyzkoušela. Jenže protože nevlastním čokoládový protein, tak mi nezachutnal. A tak jsem se jednoho dne jsem rozhodla si recept trochu upravit a vzniklo z toho něco...božího, dokonalýho, prostě mňam! To, že jen vyměníte jednu surovinu prosím ignorujte.


Potřebujete:
- Odměrku proteinu
- kokos (dávám lžičku)
- trochu prášku do pečiva
- vodu na doředění

Postup:
Zmíněné ingredience smíchejte dohromady a přidejte trochu vody. Ale nepřežente to s ní! Já to jednou přehnala a bylo to.. no pěkně hnusný :D Až to bude mít správnou konzistenci (nebude to prášek, ale taková hmota), dejte to tak na půl minuty-minutu mikrovlnky. Ale na to dejte taky pozor. Taky jsem to jednou přehnala a bylo to strašně suchý. Ignorujte fakt, že se mi ze 3 pokusů povedly jen dva. No potom jen koláček vyklopíte na talíř a můžete jíst! Je to fakt strašná dobrota plná bílkovin. Podle mě se skvěle hodí na druhou večeři. 

10 komentářů:

  1. ono to někdy prostě nejde stíhat vše, když je tuna práce. Takže tě naprosto chápu. Tak ty jsi dobrá experimentátorka .D ale já taky, všechno zkouším, protein bych si snad ani nekoupila, je to dobré na něco? Jako ano je to bílkovina nebo náhražka, jak kdo tomu říká, ale podle mě to ten trávicí systém zatěžuje více než maso ne?
    Recept vypadá fajn :) nebo máš jiné zkušenosti pozitivní s proteinem? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. maso trávíš třeba i dva týdny :(...

      Vymazat
  2. Nejde mi absolutně do hlavy, čím to drží pohromadě. Já osobně bych si tam ještě klepla vejce :) a dala spoustu dalších věcí, takhle by mě to asi neuspokojilo :D

    http://myway-tofitness.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  3. Hned jak budu doma, tuhle mňamku si udělám, mám zrovna čokoládovo-kokosový protein a je výborný, tak tenhle koláček bude bomba!!:) Jájsem přes víkend vJizerkách na dovolené, tak si užívám plnou penzi, všechny ty mňamky pak ukážu ^^ Děkuji Ti zarecept:*
    tribanany.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  4. To vypadá jednoduše a dobře! :) Zkusím, zkusím a budu doufat, že odhadnu jak poměr vody, tak dobu v mikrovlnce :D Nechtěla by se mi pak umývat no!
    Jinak s tím nestíháním to znám, sama teď na blogu moc nebývám, buď je to škola nebo práce, prostě šílené!

    worldaroundmissnothing.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Aaaaaaaaa! Je to luxusní, Perrie! :) Právě jsem jej dojedla a hned bych si dala další! :D

      Vymazat
  5. To se mi líbí, mám ráda easy věci. :D :))

    OdpovědětVymazat
  6. Vypadá skvěle a konečně se povedl ! Příště kup čoko protein a budou i beltsanderbrownies :D Já jsem si teď tyto proteinové koláčky hrozně oblíbila, dávám si tam ještě vločky a nějaké ovoce, pro doplnění sacharidů po cvičení :)

    http://lucyshealthylifestyle.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  7. Tyhle rychlorecepty teď docela frčí :D ještě jsem neměla odvahu to vyzkoušet .. přece jenom kombinace kypřícího prášku a mikrovlnky je trošku vražedná :D

    www.cookingwithsusa.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat