7. července 2015

Dalších 17 faktů o mně


Proč píšu dalších 17, když žádné předtím nebylo? Ti, kteří mě sledují na instagramu mohli zaznamenat, že jsem včera publikovala fotku se 13 fakty. A jelikož je třináct faktů celkem blbé číslo, rozhodla jsem se to dorovnat do třiceti. A taky jsem tak hrozně zajímavá osobnost, že 13 faktů prostě není dostačující, no :D
  1. Už přes dva roky máme doma pejska - Jessie a je to můj největší miláček ♥ :D
  2. Všechno nechávám na poslední chvíli a pak jsem nervní, že nic nestíhám :D
  3. Nikdy jsem moc nebyla na jídla z fastfoodů (hambáče, hranolky,..), za to absolutně miluju buchty, koláče, záviny.. Vždy, když doma máme nějakou buchtu, sním minimálně 4-5 kusů.
  4. Celý svůj život jsem měla jen jen jednoho bratrance, ale teď se mi v listopadu a v lednu narodila sestřenice a bratranec ♥
  5. Strašně mě vytáčejí lidi, kteří neustále chcou držet diety a přitom mají na sobě tak gram tuku. A častokrát ani to ne :D
  6. Bloguji už asi od 10 let a na serveru blog.cz mám zhruba přes 50 blogů. A ne, nedělám si srandu :D
  7. Nesnáším, když někdo někomu zasahuje do způsobu jeho stravy. Myslím si, že každý člověk si má právo zvolit, jak se bude stravovat a nikdo by mu do toho neměl mluvit.
  8. Když jsem blog zakládala, nikdy bych nevěřila tomu, že za tak krátkou dobu se dočkám neuvěřitelných 70 000 zhlédnutí a 74 sledujících! Děkuji!!
  9. Jsem poměrně dost cílevědomá a představa, že bych samu sebe, a nebo někoho z rodiny/přátel zklamala, mi dost vadí.
  10. Což je celkem zvláštní, protože jsem taky hrozně líná a častokrát se nemůžu dokopat k tomu něco udělat :D np. ve škole nechci dostat špatnou známku z testu, ale stejně se na to podívám nejdřív v 19:00 a v 20:00 sešit zavírám, že se mi chce spat:D ale dost o škole, Petro, jsou prázdniny!
  11. Mám asi nejdivnější zlozvyk na světe :D nikdy nedopiji sklenici do konce. Vždy na spodku nechám trochu vody, kterou už nedopiji :D
  12. Dříve jsem se hrozně styděla za to, že jsem trpěla PPP..Teď už se za to nestydím a naopak jsem na sebe pyšná, že jsem se zvládla z toho dostat. Aspoň po fyzické stránce, ale poslední dobou i po psychické :)
  13. Dříve jsem si nedokázala představit, že jen tak sním tři kousky buchty, řízek, další kousek buchty, sním jen tak na posezení 100 g arašídového másla, jen tak si dám zmrzlinu, na grilovačce jen tak sním talířek chipsů.. Teď už takové věci naštěstí neřeším a jím, na co mám chuť. Sice to taky není úplně dobře, toho jsem si vědoma, ale co.. Já jsem ráda, že už nejsem na jídlo takovým způsobem upnutá a nerozděluji ho na zdravé a nezdravé, ale na to, co mi chutná a nechutná. Zdravé jídlo miluju, ale už to není něco, co si potřebuju hlídat na 100% a za žádnou cenu nesníst nic nezdravého.
  14. Nesnáším přetvářku, neupřímnost a lidi, kteří neumí říct vlastní názor. Zkrátka si nemyslím, že je to dobrý postoj.
  15. Přesně za rok přestanu být dítětem a oslavím svůj vstup mezi dospělé. Dnes je to totiž přesně 17 let, co jsem se poprvé podívala na svět.
  16. Hrozně nerada utrácím peníze a jsem schopná prolézt třeba tři různé obchody, kde to jídlo/oblečení mají nejlevěnější, i když je tam rozdíl třeba jen 10 korun :D magor, no
  17. V poslední době jsem si velmi oblíbila české a slovenské interprety ( ATMO music, Johny Machette, Kali, Dave a Sony,..)
A kdo chce o mně vědět ještě víc,  zbylé fakty si můžete přečíst zde :) Mějte se krásně a užijte si zbytek dnešního slunného dne :)

24 komentářů:

  1. haha, s tím zbytkem vody bych tě ukamenovala, doma to dělaj taky a vždycky šílím :DD
    a jinak je dobře, že si už nedáš takový starosti s jídlem a prostě si dáš na co máš chuť :))

    OdpovědětVymazat
  2. Páni, tobě už je 17? Tak to moc gratuluji, užij si narozeniny! :)
    Za skleničku s vodou bych tě taky zastřelila, jsem na tyhle věci hroznej magor, nesnáším, když někdo někde nechá něco nedopitého/nedojezeného. :DD Blogů mám také minimálně 20, nejhorší je, když je najde někdo z mých kamarádů a mají z toho prdel ještě tejden. :D

    roxyshealthyland.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  3. Pěkné, ale na mě nemáš, já sním na posezení másla 250g (už Xkrát se mi to bez problému povedlo:D) abuchty miluju stejně tak!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To mě je po 100 g většinou blbě, takže potom přestanu :) Já jsem úplně buchtomil! :D fakt jsem na to sladký hrozně ujetá :D

      Vymazat
  4. Tohle jsou moje oblíbené typy článku :-) poslední dobou je mám radši než články s fotkami jídel (co se proboha děje děje??? :-D) mne taky vadí Kdy někdo v mém okolí mluví o tom jakou dietu drží...většinou je to dieta typu: jist do 5 hodin, málo pečiva, hodně ovoce....většinou mlčím a myslím si svoje ;-)

    OdpovědětVymazat
  5. Krásně napsané ! Máme spoustu společného ;) Pejska bych brala, teda spíše kočku, ale ani jedno mi mamka nedovolí :( :D A taky nesnáším , když někdo někomu komentuje způsob stravy..;pokud se nejedná o PPP nebo člověk nežádá názory :) A taky nesnáším lidi co drží stále nějaké diety - bohužel mám jednoho člověka doma - mamku :D A ty čtenáře si záslužíš ;) A bude jich jen více :) Jo a vše nejlepší k narozeninám, já je mám za dva dny ;)

    OdpovědětVymazat
  6. S tím nedopitím sklenice mě to celkem rozesmálo :D Já se ji zase naopak snažím skoro vždy dopít :D

    OdpovědětVymazat
  7. tiez som nemala nikdy v laske fastfoody a som hrda ze som este nikdy nevstupila do McDonaldu ( a vlastne ani mi to nechyba) :D...ovela radsej si dam domace kolace, a tie zaviny, hlavne makove - dokazala by som zjest aj cely na ranajky a zapit politrom kakaa :D ale kedze som typ cloveka co stale dietuje, tak sa mucnym jedlam zdaleka vyhybam... ach stale nepochopim preco sa musi z tych najchutnejsich jedal tak velmi priberat :( ale nastastie mi chuti aj zdrava strava, takze sa to da prezit :)
    a s tym utracanim to mam tak isto :) vzdy si pozriem vsetky letaky, aby som vedela kde maju co v zlave a som schopna pocas jedneho nakupu prejst aj tri obchody :D... mozno clovek usetri len par centov (korun), ale ked sa to nazbiera, tak to moze byt vysoka usetrena sumicka :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jéj, ale to je škoda, víš to? :) Neříkám, abysto jedla pořád, ale jednou za čas si klidně dej.. Z toho odmítání a neustálýho kontrolování je člověk hrozně unavenej.
      Já se na to taky tak dívám :) sice koruna - dvě, ale udělám to 10x a hned mám na tyčinku! :D Myslím ekonomicky :D

      Vymazat
  8. to s vodou je zajímavé, neznám nikoho, kdo by nechával trochu pití na dně :D
    jinak s blogy jsem na tom stejně, taky jich mám 50 (minimálně) :D
    vše nejlepšíí!

    OdpovědětVymazat
  9. a ohledně toho HK, na zašátku srpna mám čas,tak dáme sraaz? :)

    OdpovědětVymazat
  10. Všechno nejlepší k narozeninám! Mně teď bude 18 a nevím, jestli se mám na to těšit nebo ne :D Máme hodně věcí společných :) Třeba taky častokrát nedopíjím skleničku a vždycky si ji jdu dopustit i s tím nedopitým :D

    OdpovědětVymazat
  11. 5,7 a 14tka to je jako vyšité, úplně souhlasím!!! Jiank gratuluji k úspěchům na blogu, to je strašně super! :) A vážně nikdy nic nedopiješ? Ani v nějakém podniku? :D

    OdpovědětVymazat
  12. Určitě je to taky hodně, ale nevím...ta sůl je tam cítit. Ale je pravda ze máslo mi napoprvé nechutnalo.vůbec a po nějaké době a několika pokusech zmizeli asi během 2 týdnů (bylo z tesca tesca) 😉 takže si mýslim ze maslicko z Lidlu jen čeká na správný čas a třeba taky jednou bude mít víc (třeba i 5 😀.....ne kecám) a určitě ti doporučuji zkusit 100% mandlové a Liskooriskove 😉 je to vážně pecka...nejdříve mě překvapila ta chuť protože oproti těm z obchodu je takové....moc ořechové 😀 ale pak je to láska 😉 možná je lepší radši neochutnat, protože pak to odnáší chudák peněženka. Zkoušela jsi i domácí??

    OdpovědětVymazat
  13. Určitě je to taky hodně, ale nevím...ta sůl je tam cítit. Ale je pravda ze máslo mi napoprvé nechutnalo.vůbec a po nějaké době a několika pokusech zmizeli asi během 2 týdnů (bylo z tesca tesca) 😉 takže si mýslim ze maslicko z Lidlu jen čeká na správný čas a třeba taky jednou bude mít víc (třeba i 5 😀.....ne kecám) a určitě ti doporučuji zkusit 100% mandlové a Liskooriskove 😉 je to vážně pecka...nejdříve mě překvapila ta chuť protože oproti těm z obchodu je takové....moc ořechové 😀 ale pak je to láska 😉 možná je lepší radši neochutnat, protože pak to odnáší chudák peněženka. Zkoušela jsi i domácí??

    OdpovědětVymazat
  14. Super fakta :D s tím hledáním nejnižších cen jsme na tom stejně :D šetřílek až to bolí :D
    S tou vodou bych tě asi zabila, tak nějak nesnáším, když někdo nedopíjí a nedojídá :D

    OdpovědětVymazat
  15. :D :D :D SUPER !
    Hodne veci mame spolecnych,taky kontroluju kde je co nejlevnejsi :D,je pro me hrozna predstava ze nekoho zklamu a pak ho ztratim,nemam rada kdyz nekdo nekomu keca do jidla, s tou leností do skoly to same :D, a do tohohle roku jsem mela sestrenici a bratrancem a nyní 3 nove prirustky do rodiny :D
    A ty blogy to jako fakt :D ?
    PS: Nechtela by ses mrknout na muj blog ?

    OdpovědětVymazat
  16. klíďo i na fb, jmenuji se stejně jako na fb stránce, tak mi pak klidně písni, jestli ti to neva :) nebo ti pak napíšu mejlík :)

    OdpovědětVymazat
  17. Taky nerada utrácím a jdu radši do více obchodů, taky dělám vše na poslední chvíli a na blog.cz mám také 5616 blogů. :D
    Jsem ráda, že konečně někdo musí u jídla něco dělat! Všichni blázní s tím, že si pak jídlo tolik nevychutnáš a naházíš ho do sebe atd.. Já to mám naopak. Třeba u filmu si ho vychutnávám, jím pomalu.. :))

    OdpovědětVymazat
  18. Mimochodem, všechno nejhezčí k narozeninám. :)

    Člověk to časem nějak přestane počítat a vnímat, u mě to přišlo po osmnáctce. :D

    OdpovědětVymazat
  19. Ta 2 je úplně přesná :D mám to prostě úplně stejně :D. Pořád si říkám - času doost, pak už toho času ale moc není :D a já si říkám, sakra Ivet, proč jsi nezačala dřív?! :D

    http://ivetpavlic.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  20. Taky přemýšlím, že bych pokračovala se psaním faktů o mně ještě na blogu :D . Nebo bych taky chtěla udělat článek, jak vypadá momentálně můj den i s jídlem, ale zase se bojím komentářů :/ . A mám ještě další milion nápadů, ale jsem nějaká hrozně líná teď poslední dobou psát :D :/ .
    Jé tak to já v žádném fastfoodu typu McDonald nebo BigBurger v životě nebyla, ale právě taky dost ujíždím na buchtách a koláčích a sladkostech :D .
    Také nesnáším, když se mi někdo motá do toho, jak jím, sama to nedělám, pokud se mě někdo nezeptá na můj názor. A co mě vytáčí ještě víc jsou právě ty kecy těch vyhublých lidí, co si stěžují na své neviditelné špeky a že musí držet dietu (nejlépe bez sacharidů, že ano) apod. Fakt ničit si takhle život, nechápu.
    Taky jsem hrozně cílevědomá, když si něco stanovím a opravdu to chci, tak si za tím jdu hlava nehlava. A to, že nechci zklamat svou rodinu je vidět na mých známkách, které mě stojí vždycky strašně úsilí jich dosáhnout a vesměs mi jsou k ničemu. Jen právě bych chtěla, aby na mě rodiče byli hrdí...a taky když mi někdo řekne, že něco nedokážu, tak se snažím dokázat, že to dokážu :D Což není moc dobrá vlastnost podle mě (jde o to, v jaké je to situaci), snažím se toho aspoň trochu zbavit.
    Já se za své problémy s jídlem (ať ty bývalé nebo současné) dost stydím, moc lidí to neví, ani u nás v rodině, dělám, jako by se to vůbec nestalo a nedělo. Jako bych to tímhle mohla vymazat.
    No a já a peníze....o tom radši pomlčím, já utrácím hrozně, neumím s penězi hospodařit, dokážu své kapesné utratit hned ten den, kdy ho dostanu, hrozný :D . Ale zase pokud si chci na něco našetřit, chodím dost tvrdě pracovat, abych si na to vydělala a to se pak ty peníze už hůř utrácejí, když člověk musí dlouhodobě pracovat :D

    OdpovědětVymazat
  21. To s tou nedopitou vodou ve sklenici mě pobavilo :D Super článek :)

    OdpovědětVymazat