4. března 2016

Food inspiration | 22

Zdravím všechy v novém roce! A ne nebojte. Neumím vracet čas a není leden. Jen Petra se od listopadu na blogu neozvala a nemůže si odpustit tenhle super čuper pozdrav. I když slovo super čuper bych si odpustit mohla. Důvody, proč na blogu už nejsem tolik vůbec aktivní jsou a je jich poměrně dost. Plánuji o tom napsat článek. Tak třeba v listopadu vyjde :D :)))


Ale už dost keců a jdeme na další díl Food inspiration! Jinak při psaní této věty jsem si vzpomněla na tuto písničku. Na to jsem si vzpomněla na písničku Dřep taky od Ektora. A vlastně na to, že za hodinu mám být v posilovně a dřepíkovat tam já. Ale s tímto tempem tam taky budu nejdřív v listopadu. Hahaha vtípky podruhé :D


Začneme jako obvykle snídaní. I když nemůžu říct, že bych si pamatovala, čím jsem většinou začínala, ale tak stane se :D  A ano, vidíte správně. Opravdu jsem z části vyměnila #mojeovesna a nějaké dny snídám vajíčka. Musím říct, že mi to vyhovuje víc než snídat kaši :) Ale zase.. kdo se chce vzdát kaše? Já teda ne! :D Btw. Dneska je to přesně týden, co jsem ji už neměla!! #Petradělárekordy.


V #Petradělárekordy můžeme pokračovat, protože ano, opravdu jsem schopná sníst celý talíř této sladké, nezdravé, cukrové, moukové, mnou trapně komentované buchty. Ale tak kdo by odolal. Meruňkový a štvestkový táč s drobenkou. Já neodolám no :D :)))


Tady se hodí možná tak hashtag #hovnotřikrátjinak, každopádně nedejte na první dojem, ty omáčky byly výborné! :) Smetanovo-kari, česneková a špenátová. Všechny tři s kuřecím masem a k tomu pita chléb, rýže a zelný salát. To vše za 119 korun v Olympii Brno! #Petraděláreklamy


Pokračujem #Petradělárekordy. Nejen, že sním to, co je na talíři, dokonce toho sním víc, než je na talíři. #štrůdllover
 

#Petradělárekordy a snědla pomalu větší hambuerger než je její hlava. A hranolky k tomu samozřejmě jakože vlasy. 
Super večeře a super zakončení sobotního dne na čokofestu! :) 


Začátek jarních prázdnin jsem trávila u Irdy, která se o mě skvěle starala a vařila mi samé mňamky. Jako například tuto super večeři - kuřecí s luskami a rýží v sójové omáčce. #Petradělárekordy víc než jedno zdravé jídlo v dnešním článku.


#Petradělárekordy a snědla snídani bez toho, aniž by to kaplo na čistě povlečené povlečení. Kakaový mugcake s banánem.


Další ze série #Irdavaříjájím. Tentokrát naše super druhá snídaně ve 12:00 aneb když jsme jednou za rok party girls a dorazíme v 6 ráno :D Rýžová kaše s máslíčkem a proteinem. Jop, byla to dobrota! 


Hashtag #Irdavaříjájím měním na hashtag #babičkavaříjájím. Hrachová kaše s chlebem a pátým vajíčkem za den #tukyjsoukámoši, #cukryještěvětší :D (jako dezert byl totiž vanilkovej puding :3)


A to nejlepší nakonec - čokofest. Zúčastnila jsem se ho společně s přítelem 13.2. v Olomouci a bylo to úplně super! Ochutnali jsme jahody v mléčné čokoládě, mix ovoce v hořké čokoládě, pralinky, makronky (kokos, malina a lesní plody), čokokebab, cookies, malinový dortík,... Bylo toho zkrátka dost no! :D Ale čokokebab jsme měli bez šlehačky, protože #nejsmetlusťoši :D
 Jinak zhruba za týden má být čokofest v Brně, takže kdo má možnost, doporučuji se tam zajet podívat :) Jo a #Petradělárekordy - v březnu bude sedět doma a nevyjí čoko fest i v Brně! :D

A to by byl konec dnešního super čuper food inspiration dílu. Moc inspirace vám asi nepřinesl, ale doufám, že aspoň trochu radosti, že žiju ano. Pokud radosti :DD Tak se mějte krásně a snad tak za týden/ dva bych chtěla zveřejnit článek další :)

6 komentářů:

  1. Lol Pitro hranolky jako vlasy jsi zabila 😀😀:DD

    OdpovědětVymazat
  2. Štrůdl a meruňkovošvestkový koláš- tomu nejde odolat :D Ten Čoko fest bude v Brně naproti mé škole :3 :D

    OdpovědětVymazat
  3. Jééé, Petí, jsem ráda, že přidáváš! Chybíš miii :/
    Každopádně všechno jídlo vypadá skvěle, stejně tak hashtagy pobavily! Jde vidět, že si pořádně užíváš a dáváš si.. samé lahůdky :P a čokofest? to zní víc než luxusně!! :) A s přítelem? Něco mi uniklo? ;)

    OdpovědětVymazat
  4. Omnomnom,všechno vypadá skvěle :-) !
    Moc hezký článek :) !

    Míša - http://runeatandtravel.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  5. To jsem moc ráda, že si přidala po delší době nějaký článek :) Všechno jídlo vypadá skvěle :)

    OdpovědětVymazat
  6. Páni, samé dobrůtky, dala bych si....

    OdpovědětVymazat