2. července 2016

A day in my life | 27.6.2015 (Kam v Brně na oběd a večeři?)


Dnešní A day in my life je poměrně dost speciální. Skoro celý den jsem strávila v Brně spolu s přítelem a hladou ostatních lidí přehrabující se ve slevněném zboží, tudíž jsem většinu jídel měla tam. A co dobrého jsem si dala?


 Snídaně: Den jsem samozřejmě začala ovesnou kaší. Protože prostě bez kaše není den, že jo. Nafotila jsem i foto recept a pak jsem si uvědomila, že už to na blogu je. Tak nevadí, třeba jindy Petro :D 55 g vloček, vajíčko (i se žloutkem), půlka banánu, borůvky, arašídové máslo

 Svačina: Svačinu jsem neměla, protože jsem neměla hlad. Tak jsem si dala jen pár mandlí v čokoládě a ve skořici, které koupil přítel.

Oběd: Obědvali jsme hned v 11:15 nenažranci, což se mi ovšem hodilo, jelikož jsem už začínala mít hlad. Měli jsme rajčatovou polévku s hovězím masem a pak jsem si dala sýrové těstoviny s masem a parmazánem. (Plus jsem ještě ochutnala od přítele vepřové maso, brambory a vajíčko. A on samozřejmě ode mě testoviny :D #výměna)


Svačina: Na svačinu padl trdelník s jogurtem a čokoládou. Tento krasavec se na mě smál snad na každém rohu instagramu a facebooku, takže jsem ráda, že jsem ho konečně zkusila. Jako takhle... Byl opravdu dobrý, ale sníst ho celého bylo takměr nemožné :D A to řekli dva jedlíci. Možná jsme neměli být takový nenažranci a nedat si ho hodinu a půl po obědě no :D Takže užitečná rada - pokud ho chcete, tak počkejte až budete hladový, a nebo naberte aspoň jednoho pomocníka! :D (ale zas ať vám to nesní celé)


Večeře: Na večeři jsme šli hned v 17:00, protože nám jel v 18:00 vlak jsme byli hladoví. Teda spíše přítel měl hlad, ale protože jsem hodná, tak jsem se obětovala a šla jíst taky #obětroku.  Původně jsem si chtěla dát rizoto, no nakonec vyhrál Caesar salát. Jedinej salát, který mi fakt chutná a který si v restaracích ráda dám! A aby to vypadalo, že jím hrozně #healthy a #clean (na ten trdelník nahoře se nedívejte) tak ten dílek pizzy. který jsem ochutnala nechám v utajení.

Druhá večeře: Z Brna jsme dojeli poměrně hladoví, tak jsme si dali dvě mozzarelly s cherry rajčaty a přítel měl navíc ještě prosciutto.

No a to by byl konec z dnešního A day in my life. Upozorňuji na jednu věc. Každý den jím jinak! Někdy mám větší příjem, někdy menší. Někdy mám větší chuť na jídlo, jindy menší :) Takže neberte to, že takhle jím každý den, protože se to může lišit :)

6 komentářů:

  1. Musel to být super den :) Trdelník vypadá super :)

    OdpovědětVymazat
  2. Asi velmi příjemně strávený den :) Oběd vypadá skvěle, stejně tak klasika v podobě kaše na sndani! :) A jak říkáš, ten trdelník obdivuju každému druhému na IG a prostě vypadá božsky! A věřím, že tak i chutnal!

    OdpovědětVymazat
  3. Jééé, já bych taky tak někdy chtěla zažít takový den, ale s PPP to bohužel nejde :(

    OdpovědětVymazat
  4. Mňam ten trdelník! Přitom na ně koukám všude po Praze, jen si vždycky říkám, že sama si ho přeci nedám jen tak bezdůvodně :D asi na něj vytáhnu nějakou kamarádku a vezmem si ho se zmrzlinou, jogurt zní moc "zdravě" :D
    www.linheart.cz

    OdpovědětVymazat
  5. Trdelník s jogurtem či zmrzlinou ted vídám na všech možných stránkách čímdál častěji, musím to co nejdřív zkusit!!! Miluju trdelní i zmrzlinu a v kombinaci spolu.. to musí být hotové foodporno :D

    OdpovědětVymazat