26. října 2014

Fotky z mého nejezení

V dnešním článku Vám ukážu pár fotek jídel, které jsem jedla v červnu. V tomhle měsíci jsem se začala šíleně omezovat a jak vidíte na fotkách, porce jsou opravdu malé. V této době jsem přijímala cca 4000 kj denně.. A v této době u mě začala anorexie. Tak jdeme na to!




Snídaně - Občas jsem si dala kaloričtější snídani. Tady to byl crosan s máslem a domácí marmeládou a k tomu polovina jablka.


Oběd, nebo večeře. Nějaká ryba, asi 50 g rýže za sucha (ted vařím 80 g) a rajčata.


Oběd - úplně si pamatuju, že jsem nechápala, jakto nejsem po takové velké porci plná! Kdy to přece byla polovina pstruha, 50 g rýže a 2 okurky. Co si žaludek myslí, že ještě dostane?!


večeře - aneb zeleninou jsem zaháněla hlad.. na chlebu samozřejmě není máslo a nic. Tam jsou tuky, že jo. Budu tlustá.


Další večeře.. Jedno vajíčko s polovinou chlebu a zeleninou. 


Večeře. (ehm..ted by mi to bylo málo i na svačinu) Racio, trocha mozarelly a zelenina.


svačina..2 plátky s pomazánkovým máslem, rajčata.


Oběd. Losos a brambory.


Snídaně. Arašídové máslo - když se podíváte pozorně, uvidíte ho.. a banán.


Moje první ovesná kaše. Pamatuju si, že jsem snědla tak 5 lžiček a bylo mi tak zle!:D šla jsem to vylít. Trvalo mi snad 3 kaše, než jsem si ji oblíbila - protože já debil si ji neuměla uvařit. A ted? Láska. Největší. Teda hned po mým psovi. 


Nejlepší dort od babičky ♥ Pamatuji si, že jsem ten den byla hotová. Vyčerpaná. Bez energie. Prostě a jednoduše hladová. Asi týden jsem neměla čokoládu a 3 dny něco sladkého..


Snídaně. Buchta opět od babičky. 


Večeře. Racio se šunkou a zeleninou.


No a tady jsem už milovala ovesné kaše :) Dělala jsem si ji ze 30 g (ehm.. ted dělám 60-70 g) a trocha skořice a nějaké to ovoce. Sezona malin se hodila. Jsou málo kalorické. Pamatuji si, že jednou jsem se rozhodovala zda si mám dát jahody nebo maliny. Zjistila jsem si kj a maliny měli mín, tak jsem si dala je.. Magor. prostě magor.


Večeře. V podstatě suchý chléb s okurkou..


Ovesná kaše s jahodami a malinama. A dokonce i kokos - co se stalo, tolik kalorií?!


Buchta od babičky ♥ a k tomu jogurt s malinama.. Týjo. Tahle snídaně by mi stačila i teď na svačinu..


Večeře. Polovina bagety a racio asi s tuňákovou pomazánkou.

Pokud máte podobně velké, nebo dokonce menší porce tak přidejte! Tohle opravdu není dostatek jídla (pokud vám není 5) a ne, opravdu nejíte zdravě :) Vím, že to není jednoduché přidat, ale zvládnete to. A zkuste to ted, než bude pozdě..

10 komentářů:

  1. Tak toho bych se opravdu nenajedla. Je mi líto, že sis také prošlo anorexií, ale tohle jsi měla ještě dobré oproti mně, kdy jsem si nosila na svačinu do školy jeden banán (upozorňuju že jsem tam byla od sedmi do dvou!) a večeřela talířek zeleniny. Fakt blbá... Přeju hodně štěstí v bojování proti anorexii :)

    OdpovědětVymazat
  2. Toho chlebíčku s arašídovým máslem je mi až líto, jak se tam sám chuděra krčí na tom talíři. Holka, já kdybych jedla jako ty, tak bych asi měla celý den nepřetržitý hlad. Je skvělé, že se z toho dostáváš. Ty sis dělala kaši jen z 30g vloček? Z toho bych spíš dostala ještě větší hlad, než abych se toho najedla :D 60-70g zní mnohem líp ;) Ráda slyším o dalším bláznu do ovesných kaší :) Ty jsi nejedla nějak špatně, jenom opravdu málo. Podle někoho to jsou možná naprosto normální porce, ale podle mě, člověka, který sotva dojí jedno jídlo a už myslí na další, jsou to malé porcičky. Já ti přeju, aby si se z toho dostala a na tom jídle přidala :) A do kaše si dávej aspoň kostičku čokolády, to je povinnost každého kašomilovníka! :D

    http://kuchtimeslaskou.blog.cz/

    OdpovědětVymazat
  3. páni, jedla si fakt maličko :O
    ale je dobře, že si to uvědomuješ a chceš s tím bojovat :) hodně štěstí ;)
    btw. nechci rejpat, ale v tom záhlaví - píše se zvítězit :DD

    OdpovědětVymazat
  4. Jedla jsi fakt maličko! Jo, taky jsem si tímhle prošla, ted bych asi umřela hlady xD

    OdpovědětVymazat
  5. Toto mi moc nepřijde jako jídelníčky v anorexii. Když jsem si jí sama procházela, usuzuji, že toto jsou stále dost nadměrné porce...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Evidentně nevíš o čem mluvíš :) Mně se na takřka stejných jídelníčkách podařilo ze 60kg dostat na 37kg. A rozhodně ne za nijak dlouhou dobu ;)

      Vymazat
    2. Myslíš si, že copak tohle jsou běžné porce pro 16 letou holku? v nějakých dobách je jedno zda přijímáš 500 kj, nebo 4500 kj. pořád je to málo, pořád hubneš a pořád se jídla bojíš ;)

      Vymazat
  6. Uf, tak z tohoto dílu bych měla hlad už jen od pohledu:( Je skvělé, že jsi si ale uvědomila, kde je chyba a nepokračuješ v tom:( Vím, jak velká anor.dokáže být mrcha!
    Je to opravdu bídný jídelníček, složením bych řekla že nebyl nejhorší, ale potřebovalo by toho být tak alespoň 4x tolik:)
    Hlavně, aby se vše změnilo, v hlavičce a aby tělo mělo stále dostatek - resp.při nabírání hmoty víc!;)
    No, jen ať se už k tomuto nikdy nevrátíš!:-*
    Lucka
    changelucylife.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  7. Pořád si říkám jak jím moc, ale asi jsi mi otevřela trochu víc oči...sice jsem přidala, ale fakt mi není 5 a 50g přílohy asi není dost :D, při každodenním pohybu a 5x týdně vzpírání ...
    Tak držim pěsti, ať se ti daří!

    OdpovědětVymazat