30. prosince 2014

A day in my life | 27.12.2014


Po 14 dnech tu máme nový díl A day in my life. Od soboty jsem chtěla opět naběhnout zpátky do "zdravého režimu" a musím se pochválit, že se mi to v sobotu povedlo! neděle a pondělí byly krapet horší...


Snídaně: 3 kusy vánočky (domácí). První s arašídovým máslem a banánem. Druhý kousek s tvarohem a banánem a třetí je klasika s máslem a marmeládou.


Svačina: 40 g vloček (mix rýžových, pohankových a jáhlových), skořice a hroznové víno


Oběd: špenát, 75 g celozrn. těstovin, sýr (nejspíš eidam)


Svačina: krajíc pšenično-žitného chlebu, 2 knackebroty s ochucenou pomazánkou gervais (asi 35 g), paprika


Večeře: 75 g kuskusu, cottage sýr (150 g), červená řepa, ledový salát, rajčata - mňam! Nejlepší jídlo dne:3



Druhá večeře: asi 100 g tvarohu, 2 mrkve


Pohyb: 3 procházky se psem + 60 squatů

Jak jsem v sobotu začala pěkně, v nedělu jsem pěkně leda tak skončila. Začala to celkem nevinně. Ovesná kaše s kokosem, máslíčkem, mákem a banánem. Pak to pokračovalo racii s arašídovým máslem a marmeládou. No a potom vývar s nudlemi, kuře se zelím a asi 6 bramborovými knedlíky ehm.., ale hřeb dne bylo zhruba 30-35 ks cukroví. Takové to poctivé, plné másla, cukru a mouky. Každopádně včera a dnes už je to lepší, takže věřím, že to zvládnu a od novýho roku pojedu zpátky svých 80:20:)

14 komentářů:

  1. mňam tou vánočkou mi děláš chutě a kuskus jsem měla dnes na oběd :)) ..s tím cukrovím to znám, měla jsem to tak celý Vánoce, naštěstí teď se držím a je to fajn :) ani mi to tak nechybí

    OdpovědětVymazat
  2. Taky jsem chtěla od vánoc už jen zdravě, ale jaksi mi to nevychází, takže asi opravdu až od nového roku :D Teda určitě :) Ty špagety vypadají moc dobře :)

    OdpovědětVymazat
  3. snad nebudou no :D díky, je mi dobře, jen občasně něco bolí, ale nic s čím bych se musela léčit :)

    www.una-vez-mas-la-anorexia.blog.cz
    www.fitzdravyzivot.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  4. Mňamky chutné věci, ale nejvíce mi děláš chutě s tou druhou večeří, takhle připravenou mrkev mám totiž nejraději. :)

    www.una-vez-mas-la-anorexia.blog.cz
    www.fitzdravyzivot.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  5. Mňam ta vánočka!^_^ Já jí měla jen na Štědrý den. :( Věřím, že ta večeře byla nejlepší, vypadá suprově. Jedla jsi skvěle! :) A z těch ne tak povedených dnů si nic nedělej, všichni je máme. :)

    OdpovědětVymazat
  6. to jo no, je to dobré, kdybych si to nepamatovala, ale já si to pamatuji, jelikož se na své narozeniny moc těším,ač je nijak moc neslavím, ale letos chci :)
    kdybych jí měla, tak jí jim také pořád :D

    www.una-vez-mas-la-anorexia.blog.cz
    www.fitzdravyzivot.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  7. Já si tohle říkám pořád a vždycky se udržím maximálně jeden den a pak už to zas jede, proto zdravě (ale denně ten kousek čokolády si neodpustím prostě :D ) budu moct začít, až všechno to cukroví a lákadla zmizí. Ono já mam tendenci když je něco otevřené, tak to okamžitě sníst, ať je to jakékoliv množství. Třeba když otevřu 500g mandlí v čokoládě, MUSÍM je sníst všechny najednou prostě, i když už po 200g třeba už nemůžu. Jak jsem dříve měla silnou vůli, tak teď ji mám stejně hodně slabou. I když bych už přibírat rozhodně neměla, tělo si to pamatuje.

    OdpovědětVymazat
  8. Nojo, přes ty vánoce by se to nemělo brát tak přísně, na zdravé stravování máme celý zbytek roku. Ale i tak tvé meníčko bylo pestré! Docela mě zaujalo tvé zdobení vánočky. A kaše s hroznama. A špenátové těstoviny. A... :-)

    OdpovědětVymazat
  9. Těstoviny se špenátem :3 Láska největší! :D
    Fit Maddie

    OdpovědětVymazat
  10. Helď, já od Štěpána vydržela bez cukroví tři dny :D Ale dneska to asi vzdávám. I když se ho pořád přežírám, pořád na něj mám chuť :D A včera byla šílená. Ale vydržela jsem to s tím, že si dám dneska. Už vážně naposledy :D Když je ten Silvester. Ale zítra už ani kousek! Radši se ani vážit nebudu, to by mě kleplo, kdybych viděla to číslo :D
    Vánočka s arašídovým máslem je nejlepší! :3 Ty těstoviny se špenátem už musím zkusit!

    http://kuchtimeslaskou.blog.cz/

    OdpovědětVymazat
  11. Pěkný jídelníček:) Já budu cukroví dojídat ještě asi dlouho xD Je to fenka:)

    OdpovědětVymazat
  12. Moc hezký jídelníček ty snídaně vypadá strašně dobře, dala bych si. :)

    OdpovědětVymazat
  13. Ano, když mám možnost, cvičím dopoledne (takže o prázdninách a o víkendech). Mám po ránu hodně energie a po cvičení jsem nabitá ještě více :) Naopak večer by mi do toho mohlo něco vlézt nebo tak něco...A večer by se ani moc cvičit nemělo....Jsou na tom nějaké články na netu, ale něco o tom, kdy cvičit, napíšu i na blogu :)
    Mě Šmakoun chutná, i ten krém, podle mě je to další pomazánka typu nutella, nugeta atd..jen trochu zdravější.....a dražší :D Ale každýmu chutná něco jiného, zkus a uvidíš :)
    S tou váhou máš pravdu - špatně jsme to formulovala, za což se omlouvám - samořejmě že je váha důležitá, pokud má člověk podváhu nebo naopak nadváhu :) Ale když má člověk "normální" váhu, nemusí to řešit :) Až budeš na zdravé váze, je na tobě, jestli půjdeš ještě výš nebo zůstaneš....Já chci stále přibrat, cvičením se mi zpevnila postava a pořád se mi zdá nějak hubená, takže můj cíl je stále nabírat, ale už ne z podváhy, teď hlavně svalíky :) :D
    Taky bych si chtěla koupit kešu máslo, náš mixér by to taky nepřežil....Ale také je to drahá záležitost :-/ Stejně tak bych chtěla vyzkoušet mandlové....Teď to prodávají v Marksovi, ale složení není moc dobré, takže nevím, jestli si to koupím, až tam pojedu :-/ 65% kešu ořechů za 80 Kč je dost, to si radši koupím nějaké 100% kešu máslo za 100 Kč tuším....
    Mrkvovou pomazánku zkusím, děkuji za doporučení :)
    A to Dobré z ovsa je vážně dobrý, i jen tak :D
    Jinak chválím jídelníček, ale pokud bude váha stále stejná, neboj se přidat :)
    A těstoviny se špenátem a sýrem - super kombinace :)
    http://lucyshealthylifestyle.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  14. Podla toho čo som ťa videla si straščne chudučká a tak nechápem kde sa do teba zmestí tolko koláčov? 30-35 ? :D ved to musi žaludok vybuchnuť :D No a to arašidové maslo je ako droga, jednoducho sladké je droga ach :D
    Ale tie cestoviny so špenátom som nemala ešte ani raz a už tak dlho si ich chcem zrobiť. Možno si ich dám zajtra na o bed:)

    OdpovědětVymazat