3. prosince 2014

Nákupy & novinky 01

Historicky první nákupy & novinky na blogu! Tak snad se budou líbit! A jak se vám líbí nový vzhled blogu? :)


Tyto sušenky od Havlíčka si dávám často na svačinu. Jsou sladké, nasytí a složení není nějak extra špatné :) Nejrači mám tyto, potom žitné a lískooříškové.


Basmati rýže patří k mým favoritům, takže nesmí chybět v mém "zdravém šuplíku v kuchyni". A jelikož je její spotřeba rapidně velká (85 g na jednu porci není zrovna málo), nové balení si kupuji velmi často. 


To jsem jednou byla ve zdravé výživě jen pro jednu věc a samozřejmě jsem odešla s jednou věcí a ne rovnou s pěti a součástí nákupu byla i tato tyčinka.. Všude kde jsou meruňky, to beru. Ale slivovice mi teda nechutná. Chuťově nebyla špatná, složení jsem rači nečetla.


V poslední době jsem si oblíbila cizrnu. A když není čas, nebo zapomenu ji předem namočit/ uvařit tahle v plechovce se vždy hodí!


Myslím, že této krásce můžu vděčit za mé kilo nahoru. Bílá čokoláda a vespodu hořká. Báseň na jazyku. Hotový food porn! Pokud si ji koupíte, slibuji vám, že nepřežije druhého dne! Nebo aspoň mě se to zatím nepovedlo..


Pohankovou kaši si dělám z pohanky lámanky a ta mi chutná moc! Tyhle vločky jsou trochu horší..:D Ovšem na tu chuť jsem si už zvykla a taky nevadí mi:) ovšem kaši jen z těchto vloček bych asi nedala :D ale v kombinaci s ovesnýma nebo jáhlovýma je to příjemná změna :)


Šmakoun. Ať je to meruňka. Mexiko. Přírodní. NE. Prostě ne! Za mě je to něco tak hnusnýho a slizkýho..:D FUJ. Už nikdy víc :D 


Mám nejhodnější maminku na světě! :3 Ví, čím mi udělat radost. Zatím jsem ochutnala jenom tři druhy - M&S, kaufland a tohle. Toto je asi nejlepší! Bohužel už mám jen jednu sklenici..Ale vydržela mi celé 3 týdny!


No a jako poslední úlovek tady mám tuto fíkovo-datlovou tyčinku, kterou jsem koupila v DM za 20 Kč. Nebyla tolik sladká jako třeba flapjack . Řekla bych, že tam snad ani nebyl přidaný cukr. Ale nevím, složení jsem nezkoumala. Byla dobrá, ale znovu si ji asi nekoupím..

Zkusili jste/ máte rádi některou z potravin? :)

14 komentářů:

  1. ty sušenky od Havlíčka miluju :3 a peanut butter :333 to je nejvíc prostě ♥ a super vzhled blogu, líbí se mi ten obrázek, to je vtipný :D

    OdpovědětVymazat
  2. Neboj jednou se povede určitě. ;) Ty sušenky od Havlíčka jsou skvělý. K 15ti nám jsem dostala 4 balíky a nejvíc mi asi chutnají ty čokoládové. Šmakouna jsem ještě neměla ,ale jak vidím stěžuje si na něj docela dost lidí. :D

    OdpovědětVymazat
  3. Děláš mi chutě, krása:-* A krásný vzhled!:)

    OdpovědětVymazat
  4. díky za palce, no jeden test díky nedostatku spánku jsem pokazila, ale to se ,,vstřebá" ,přestalo by mě to bavit, protože když mám něco dlouhodobě, tak už o to ztrácím zájem, protože stereotyp mne nebaví:)

    www.una-vez-mas-la-anorexia.blog.cz
    www.fitzdravyzivot.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  5. Tedy všechno bych si také pořídila tedy kromě toho másla. :-) ale rozesmálo mě ta postavička. :D

    www.una-vez-mas-la-anorexia.blog.cz
    www.fitzdravyzivot.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  6. MŇAM, tuto shogetten čokoládu milujiii
    goodmoda.blog.cz

    OdpovědětVymazat
  7. Se vším jsi mi padla do noty ! Ty sušenky s Havlíčkem si taky občas koupím, je pravda, že s tím složením jsou jedním z nejlepších na trhu :) Basmati rýži mám taky ráda, ale nejraději jasmínovou, které je velká spotřeba - dávám tak 100g na porci (rodiče nechápou)....Cizrnu v plechovce nekupujeme, vždy si ji doma uvaříme :) A taky ji máme teď často - taková polévka z ní není špatná :) nebo hummus :) čokoláda Schogetten - ta stracciatella je vážně dobrá ! Ale hodně mi chutná taky ta s kokosovou náplní :) šmakouna už jsem měla, ten přírodní a mexico mi chutnal, ale ten meruňkový ? Fuj fuj fuj ! Hrozně umělá chuť meruněk :-( arašídové máslo - moje láska :D To by moje mamka byla ráda, kdybych měla sklenici na tři týdny :D Já mám tu z Lidlu na 6-7 dní, z M&S tak na 4 dny....Ale to jsem se polepšila ! O prázdninách byl fešák z Lidlu na 3-4 dny no a z M&S tak na dva :D A pohanku moc nepoužívám - tu má ráda mamka - já mám nejraději ovesnou kaši, sem tam jáhlovou či špaldovou :)
    Nový vzhled blogu se mi moc líbí ! S tím obrázkem se shoduji :D
    PS: Víc takových článků ! :)
    http://lucyshealthylifestyle.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  8. nádherný vzhled, odpovídající nápis v záhlaví :D
    na šmakouna mám stejný názor, měla jsem jen meruňkového, ale uáá, to byl hnus, fuj :D
    ale dala bych si ty flapjacky, nebo basmati <3

    OdpovědětVymazat
  9. Ta čokoláda k snídani mi ani nevadí jen ta po obědě. :D A děkuju za komentář. :) Určitě to s cukrovím nebude taková hrůza. :)

    OdpovědětVymazat
  10. Já letos na Vánoce moc prasit nechci ,ale dám si ty typické věci cukrovíčko, vánočku, brambor. salát s majonézou a tak. :)

    OdpovědětVymazat
  11. moc se mi líbí vzhled :) ale ani jednu z věcí neznám...

    OdpovědětVymazat
  12. Nový vzhled se mi moc líbí, je jednoduchý a vtipný. :D :) Od schogetten jsem měla už spoustu čokolád, ale tuhle ještě ne, takže musím ochutnat! :D Maj výborné čokolády, hlavně je super že je nakostičkovaná :D
    http://dolly-marseille.blog.cz/

    OdpovědětVymazat
  13. to ano, ta atmosféra z nich je vidět :) nn, nejím ani moc nutellu,můj žaludek na to moc není:/

    www.una-vez-mas-la-anorexia.blog.cz
    www.fitzdravyzivot.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  14. Tá čokoláda Schogetten je vážne food porn,. Dala som si 2 kocky čokolády a prosila som mamu nech ju skryje alebo zožerie pretože sa neovládnem a zjem ju celú a nakoniec som sa ovládla! :D Ale tá chuť mňam :33
    Pohánkové vločky si chcem tiež kúpiť, ale ked píšeš že niesu až tak dobré tak radšej ostanem pri tých špaldových. A tá tyčinka posledná,, tú som mala a chutila mi:)
    Ja odporúčam horku čokoladu Noir infini ktoru si objednavamcez internet www.caj-kava-cokolada.sk ...Má 95 percent a nestojí až tak vela a je vynikajpca, stačia naozaj 2-3 kocky a máš dosť:)

    OdpovědětVymazat