26. prosince 2014

Nákupy & novinky | 02

První díl nákupů a novinek měl celkem úspěch, tak jsem se rozhodla pro druhý díl.


Podle mě nejlepší ovesné vločky mají v lídlu! Jsou krásně jemné, kaše je hotová za 3 minutky. A navíc.. 500 g za pouhých 15 kč!


 Tyhle brusinky jsou taky z lídlu. Podle jsou nejlepší v ČR v ohledu cena/kvalita :)


Sójové mléko mám moc ráda! Jen je bohužel dražší, než klasické kraví, takže si ho kupuji jen výjimečně.


Hořkou čokoládu se snažím mít pořád doma. Čokoláda, která je v podstatě zdravá? Sen se stává skutečností! :D a ještě zbývá po ní netlousnout.


Jsem líná dělat si vlastní rajčatovou omáčku. Ani nevím proč :D Pohodlnější je otevřít konzervu, nechat projít varem a jídlo je hotovo! :D 


Moje láska! ♥ Miluju datle!


To jednou byla akce v albertu :D Zahrála jsem si na důchodce a koupila si pořádný zásoby! :D


Občas si do ovesných vloček přidám vločky rýžové :) Spolu s čokoládou a banánem kouzelná snídaně! :) (samotná rýžová mi ale moc nechutná..)


Z pohankové mouky si každý týden tvořím ty nejjednodušší a nejlepší lívance na světě! Neskutečně si pochutnám, a přitom tělu dodám nějaké kvalitní živiny. Úžasné! :D


Ještě, že jsou ořechy zdravé.. Jinak bych musela mít výčitky, že každý měsíc sním několik set gramů těchto malých radostí. Kdo je taky miluje? :)

Chutnají vám stejné potravy? Co vám chutná nejvíce? :)

18 komentářů:

  1. Hořká čokoláda je nejlepší! :3 V albertu mají výrobky od alpro? :O Rýžové vločky doma mám a kaše mi z nich vůbec nechutná, tak je zkusím přidat do ovesné :)

    OdpovědětVymazat
  2. Vločky z Lidlu mám také ráda :) a rýžové jsou taky fajn :)

    OdpovědětVymazat
  3. snad vše až na ty datle je top (y) .. datle jsem měla jen jednou snad a moc mi to nezachutnalo :/

    OdpovědětVymazat
  4. tak to mi tipuješ i více než ostatní :D všichni mi tak tipují i kolem 15ti :D hold budeme stále mladé :D

    www.una-vez-mas-la-anorexia.blog.cz
    www.fitzdravyzivot.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  5. Ty brusinky z lidlu znám od kamarádky, taky je jedla a koupila si je. .)
    Máš pěkný výběr na potraviny.

    www.una-vez-mas-la-anorexia.blog.cz
    www.fitzdravyzivot.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  6. Samé dobroty! A jiné vločky, než tyhle z Lidlu už ani nepoužívám :))

    OdpovědětVymazat
  7. Veľa s tých potravín mám doma ja ja :)

    OdpovědětVymazat
  8. Ovesné vločky z Lidlu - taky je kupujeme, je super, že jsou jemné :) Ale už je začal prodávat i Kaufland pod svojí značkou, 500g za 14,90 Kč, takže zatím kupujeme tam, protože tam jezdíme častěji.... :)
    Rýžové vločky - já mám ráda i rýžovou kaši samostatnou :) Hodně mi to připomíná rýžový nákyp :) ale ovesná kaše je ovesná kaše, že jo :)
    Alpro soya dessert - to jsem nikdy neměla ! Vážně je to tak dobré ? (Blbá otázka, podle toho, kolik sis toho koupila :) )
    Datle - nedávno jsem si je koupila poprvé a taky mi zachutnaly ! :)
    Hořká čokoláda - jojo, ještě před rokem jsem ji nemohla ani vidět a teď mi moc chutná ! Ale jsem jediná, teda ještě kromě prarodičů.... :)
    Brusinky - Asi se na ně v Lidlu mrknu, taky mám brusinky ráda :)
    Ořechy - ty mám taky moc ráda, ale spíše mandle a kešu, arašídy v podobě másla :D A toho mám hrozně velkou spotřebu :) Ale hold zdravé tuky jsou potřeba ! :D :)
    http://lucyshealthylifestyle.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  9. Jééé ty vločk kupuju ty samý ale do Lidlu se dostanu jednou za sto let bohužel.. hořká čokoláda, jasně :-) radši mám tu na vaření, přijde mi sladší ale je to podobný :-) brusinky v ovesný kaši - mňam, samotný nejím xD datle vůbec a ořechy klidně ustavičně :-) alpro dezerty jsem taky nikdy nezkoušela, čekám na slevu xD

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jé, tos mě potěšila tvým komentářem :) Právě si plánuju znovu pročíst ten postup, jak udělat, abych tě mohla sledovat :D Napoprvé to na mě bylo příliš složité.
      Bez slevy je to hrozný :D 22 kč! V té době to bylo myslím za 17.. a to je rozdíl, že :D

      Vymazat
  10. Ty vločky z Lidlu jsou absolutně nejlepší! Akorát tam nechodím tak často, tudíž vždy když tam jedu tak beru uplně milion balíčků a ty prodavačky na mě jen čuměj :D Ale stojí mi to zato :D Po oříšcích bych se taky mohla utlouct, stejně jako po hořké čokoládě. Poslední dobou mi ta vysokoprocentní (75-85%) chutná mnohem víc než kdejaká mléčná. Ale i tu si samozřejmě dávám :D
    Datle jsou super, ale rýžovou kaši miluju. Je vlastně po ovesné moje druhá nejoblíbenější ♥:)

    OdpovědětVymazat
  11. hořká čokoláda je nejlepší, jinak na oříšcích, datlích apodobně moc neujíždím, díkybohu :) rýžovou kaši jsem měla jen ve škole a tam mi chutnala a na tyhle vločky z Lidlu se chystám už dlouho :)
    --
    promin že odepisuji až teď, nějak nebyl čas :(
    joo já se o Vánocích přežrala tak, že doufám, že ZP nepřijde dlouho, nebo lépe vůbec :)
    to s tím cukrovím mám stejně, ostatní ho moc nejí, ale zařekla jsem se, že od 25. už na něj nesáhnu a zatím se mi daří! :D
    určitě zeleninu normálně jez :)
    jinak polystyrény jsou pořád lepší než klasické pečivo, a ono ho moc nahradit ničím nelze no, jedině třeba dělat větší porci kaše atd..
    tak dokud jsi na těch 2g/kg bílkovin tak je to super! a důvod pro přibrání, budeš jich moct jístz víc:D
    vůbec není zač! o Vánocích ani nemá smysl se hlídat. daří se ti najet do starých kolejí v pohodě? jinak cukroví třeba k snídani proč ne :)
    a Vánoce užité, přežrala jsem se jako prase a dárečky fajn, většinou fitnessácké :) co ty?

    OdpovědětVymazat
  12. :) nejtěžší je asi přiznat si že je něco špatně :) že?
    to jsem ráda, že jsi začala bojovat :) a pevně věřím, že ti motivace vydrží :)

    OdpovědětVymazat
  13. aha tak to jo, to je taky blbé. mám třeba spolužačku zatím není.. ale myslím že brzy bude protože zastává názor že jíst nic dopoledne nebude, že nic nevydá jenže to je blbost že:D když jen to že sedíš a dýcháš už je výdej a taky nic nepije a cele dopoledne nejde na záchod což je jako na... počuni jak já říkám.
    V tvém případě se nedivím, že ti trvalo než jsi na to přišla, ale je moc dobře že sis to uvědomila :) a pak ty vitáminy a ta energie z té správné dávky jídla je neuvěřitelná a dokonale uspokojivá :)

    OdpovědětVymazat
  14. Moc pěkné nákupy, papáš skvěle!:)

    OdpovědětVymazat
  15. Děláš mi teda pořádné chutě! Až na datle bych si dala všechno (datle jako jediné fakt nemusím). Rajčatový protlak je určitě zdravější i takto zakonzervovaný, rozhodně zdravější než kečup. (Ale v létě, jestli máš možnost mít domácí rajčata, zkus si vyrobit domácí čatní, je výborné - a bez éček, a určitě pár měsíců vydrží. Ideální kombinace rajčata-letní jablka-sůl, cukr a česnek. Prolisovaný.)
    Ovesné kaši nebo musli jsem přišla už na chuť! A pohankovou mouku na lívanečky bych taky mohla zkusit.

    OdpovědětVymazat
  16. Zkus to, fakt - s éčkama sice přežijeme, ale bez éček je to lepší, a hlavně, namícháš si vlastní směs, vlastní chuť. Tohle čatní jsem používala hlavně na topinky, je to mňamka! Jinak, doporučuji poměr 2/3 rajčata, 1/3 jablka (můžou být i se slupkou, ale loupaná jsou lepší) a česneku podle chuti, stejně tak i soli a cukru.

    OdpovědětVymazat
  17. Mne tie sojové mlieka moc nechutia :) Horká čokoláda je užasna a skutočne mi stačia 2,3 kocky čokolády a uspokojí to moje chute na sladké. :) A inak tie ovsené vločky nortwalder su najlepšie :)))

    OdpovědětVymazat