27. prosince 2014

Povánoční deníček


Největší popularitu co se týká mých článků mají právě deníčky. Úterní deníček se stal 2. nejzobrazovanějším článkem na blogu. 3. a 5. místo taktéž patří jim. Klid, Petro, máš psát deníček ne statistiky. A tak jsem se rozhodla splácat nový. 



A co že jsem vůbec ve svátky dělala? ležela u televize, zachumlaná v nejroztomilejší dece, nejteplejších ponožkách a asi v 5 let starém pyžamu. Zhlédla aspoň 12 filmů/pohádek (za co jsem na sebe pyšná!) , navštěvovala své blízké (♥), radovala se z dárků.. no a hlavně jedla. Mnohdy jsem si talíř s cukrovím musela vzít k sobě - komu se chce pořád vstávat pro šestý kousek během 3 minut, že jo. Ale co.. jsou přece Vánoce, takže je potřeba si dopřát! :) Takže snad jste si nic nevyčítali a pořádně papali :) 


Chystáte se nějak na Štědrovečerní večeři? Já se vždycky snažím nějak "slušněji" obléknout :D Takhle jsem vypadala letos. A pro anonymy, kteří mají pocit, že mám úplně normální postavu a vlastně nepotřebuji přibrat.. Tak ani nevím, co říct :D Je fakt, že už možná nepotřebuji. Že možná jsem za ty svátky ty 3 kg přibrala. ani bych se nedivila. Nevážila jsem a ani mě to nějak nezajímá :D Ale co chci říct.. že do doby, než budu vážit tolik, kolik je zdravá váha na 160 cm, tak nějaké pocity a odhady musí jít stranou. Taky si nepřijdu nějak hubená, ale hold asi jsem, když jsem stále v kategorii podváha.


A ode dneška bych se ráda vrátila z režimu 0:100  50:50  na režim 80:20 (80% zdravé stravy, 20% nezdravé) Svátky jsem si co se týče jídla opravdu užila. Nehlídala jsem se a jedla, co mi pod ruce přišlo. Sice to období bylo fajn, ale asi už bych tak žít nedokázala. Neustále se přejídat sladkým, nejíst pravidelně, necvičit. Otázka: když cvičím 15 minut, považuje se to za cvičení? :D Takže už bych se opravdu ráda vrátila jen k čokoládě do ranní kašičky, nebo jako odměnu po náročném školním dni. Nejvíce se ovšem bojím ZP :/ Přes svátky jsem se přejídala i několikrát za den.. Snad se to přes tento týden uklidní.

A co pěkného jste dostali k Vánocům? :) Já měla jako hlavní dárek nový pokoj :3 a potom jsem dostala spoustu krásných dárečků :) Děkuju, Ježíšku!

13 komentářů:

  1. Zase presne za týždeň narodeniny nemám.. ale tak mne by kludne stačilo aj 44,9kg :D hlavne nech je tam tých 44 :)
    Jéé oblečenie vyzerá moc pekne :3 ten sveter či tričko by som hneď brala :) a postavu máš určite chudučkú, takže kludne ešte priberaj :* :D
    Ja už sladké ani nechcem vidieť -.- cez sviatky som toho mala až až.

    OdpovědětVymazat
  2. nabrat ti určitě neuškodí, někdy může být sice BMI chybné, ale u tebe nejspíš ne, takže tím tuplem se neboj nějakého občasného přejedení, i když zdravě se přibírá asi lépe a pocitově je to taky lepší :)
    nový pokoj je super dárek! já mám asi největší radost ze stepperu a knížek k přijímačkám :D
    a měla jsi hezký vánoční program, já neviděla pohádku ani jednu :(:D

    OdpovědětVymazat
  3. Já bych asi nezveřejnila teď ty poslední dny. :D Ale jsou (byli) Vánoce ,tak to nevadí. :)
    A přeju ať se ti to podaří zase se dostat do toho zdravého režimu já teď budu jíst taky zdravěji ,ale asi se do 80% zdravé stravy nevejdu do až asi v lednu doufám. :D Já se taky koukala na pohádky ,ale méně než loni. :/

    OdpovědětVymazat
  4. Jee to cukroví! :3 Já jsem viděla jen jeden a půl pohádky :D Polární expres a necelého Grinche :D Jůů taky bych chtěla nový pokoj :) Já mám největší radost asi z řetízku od přítele :) A dál z činek, které jsem konečně po čtyřech letech cvičení dostala :)

    OdpovědětVymazat
  5. Vyzeráš veľmi pekne :) avšak samozrejme je dôležité mať zdravú hmotnosť :), ved zdravie máme len jedno a treba si ho chrániť :).... Drž sa :)

    OdpovědětVymazat
  6. S tím cukrovím u sebe jsme na tom stejně :D Na co bych se pořád natahovala na stůl, když ho můžu mít pěkn+ hned pod nosem :D..Naštěstí Vánoce končí, tak s tím i snad přežírání..:D
    Fit Maddie

    OdpovědětVymazat
  7. a kolik blastně měříš? :)
    držím palce, ať se ti tělo co nejdřív srovná a nabírání svalíků je super cíl, mě to z PPP nadobro vytáhlo, protože mi cvaklo, že bez toho, abych *jedla jako prase* pořádně jedla, svaly mít nebudu :D
    a pohádky nějak nestíhám a upřímně mě ani moc nebaví, stydím see :D

    OdpovědětVymazat
  8. Já na to asi nemám sílu a takové odhodlání jak poslední dobou vidím protože snížit porci cukroví z 30-25 kusů denně na nějakých 20-15 je docela slušný ,tak aspoň nějak tako. :D Držím palce ať se ti daří s jídelníčkama. :)

    OdpovědětVymazat
  9. Jojo, bude to v recenzích :) A flapjacky mám taky moc ráda :)
    Já vím, bohužel je to drahé....Proto nakupuji jen v akci :D A pak si to hodně šetřím :)
    A obdivuji tě ! Dva banány za týden, to bych nedala :D

    Já nevydržela jen tak sedět, musela jsem přes svátky cvičit :D Pro mě to prostě není....
    A největší radost mi na Vánoce udělal gril a tiskárna :)
    A na ty anonymy vůbec nehleď, já myslím, že potřebuješ nabrat :) Takové komentáře píšou většinou anorektičky, pro které je prostě vyhublá postava normální....
    Jo a taky bych nehleděla na BMI. Ani na tu váhu. Ono je to jen číslo. Já jsem přibrala na svou původní váhu a vypada jsem úplně jinak než předtím....
    http://lucyshealthylifestyle.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  10. Tohle jsem si ráda přečetla a přeji, ať se ti vede jíst více zdravých věcí než nezdravých. :)
    taky chci snižovat porce, ale nějak se mi to nevede, takže asi opravdu až od 1.ledna :-)
    Hezky jsi se na Štědrý den přichystala. :)

    www.una-vez-mas-la-anorexia.blog.cz
    www.fitzdravyzivot.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  11. Mne príde že si chudunká, ale si nádherná:) Určite by sa ti hodilo ešte trošičku pribrať aby si mala viac tie ženské tvary. Teraz ich máš ako dievčatko, ale to myslím v dobrom samozrejme:)
    Inak hlavne to nesleduj tak prísne a papaj čo ti chutí ale s rozumom:)

    OdpovědětVymazat
  12. Jak jsem psala už předtím, vánoce by se nemusely hrotit, co se týká zdravé stravy, na to je celý zbytek roku. Jasně že tím nenabádám k přežíračkám a žaludečním kolikám, ale že se kilečko nebo dvě nebo tři naberou, není nic mimořádného (horší by bylo, kdyby se nabralo sedm nebo deset kileček)
    Líbí se mi to tvoje rozdělení 50:50 a 80:20, vypadá to ohromně zajímavě!
    A na fotce ti to sluší, a vypadáš opravdu hodně štíhle, takže možná ty tři kilča, co jsi nabrala, by to srovnaly.
    A válet se u pohádek? To byl vždyvky můj sen :-)

    OdpovědětVymazat
  13. P.S. brownies z fazolí, to musím vyzkoušet!

    OdpovědětVymazat