8. prosince 2014

Video: A day in my life

Omlouvám se za zpoždění, ale z technických důvodů jsem včera tento článek nemohla publikovat. Youtube se rozhodl semnou spolupracovat až dnes. Takže slibované překvápko za 2. adventní neděli je tady :)

Je to vůbec poprvé (pokud jste se nepodívali na můj instagram), kdy můžete vidět, jak vypadám. Zajímalo by mě, jestli se podobám vaší "představy o mně" jak vzhledem, tak chováním. Ale zpátky k videu.To vzniklo celkem náhodně. V úterý jsem se vzbudila a při chystání do školy jsem dostala bláznivý nápad. Natočím video, kde ukáži, jak vypadá takový můj klasický den. A tak jsem popadla kameru a něco ze dne natočila, poté sestříhala a tady je konečná verze. Určitě mi napište do komentářů, jestli se vám video líbí a jestli mám zase někdy něco natočit :) Děkuji všem, kteří se na video podívají.

ODKAZ

Odkaz na dotazník

12 komentářů:

  1. Teď se tak koukám na ten tvůj insta... Ty bláho, já tě na insta znám už dýl, ale nevěděla jsem, že jsi to ty! xD Ale už jsem se na tvá jídla dívala víckrát a už tě sleduji;) xD
    Na video jsem koukla, jsi fakt pěkná a milá:) Máš božího psa a snad chemie nedopadla děsně xD Kolik ti je?:)
    Jo... já už si na intr zvykla:) a pejsek mi taky chybí:/

    OdpovědětVymazat
  2. Pečivo s arašídovým máslem a banánem je nejlepší. :) Na instagramu tě sleduju máš pěkného pejska a to video se ti povedlo. :)

    OdpovědětVymazat
  3. taky mám kruhy pod očima jak Himaláje a nevím, co s nima :D
    pěkný svetr :)
    taky ráno piji zelený čaj .. a krásná snídaně :) krajíce arašídového másla :D:D
    krásného pesana mááš :)
    a mám kvůli tobě chuť na humus, i když jsem ho ještě nikdy neměla :D
    jinak super nápad na video, jen tak dáál!
    držím palce s chemií, 70 otázek je docela peklo :D
    a taky věčně hladová koukám :D *high five*

    OdpovědětVymazat
  4. Já se ti divím, že to s tím přibíráním tak hrotíš ;) vždyť vůbec nevypadáš vyhuble, normální ženská postava :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Chápu tvůj názor, ani já si nepřijdu nějak hubeně.. ale do mé normální váhy mi chybí zhruba 5 kg, takže to hrotit musím, no..;)

      Vymazat
  5. To je super video :) Závidím ti, že máš tolik času, já přijedu domů většinou v 7 večer, a to nemám chuť ani čas na procházku se psem, i když bych si ráda provětrala hlavu venku :) Ale na cvičení si najdu čas vždycky :D Miluju tvoje snídaně! :3 Ten svetr má kamarádka :) A na tobě vypadá úplně jinak než na ní :D A celkově se mi líbí tvá postava, i když fakt přiber ;) Mňaaam zelený čaj :3 Musím někdy vyzkoušet ten hummus :D Cizrnu mám ráda, ale hummus jsem ještě nezkoušela :) Máš na to nějaký recept? :)
    Jsi moc sympatická, určitě pokračuj v přidávání videí :)

    OdpovědětVymazat
  6. Na tvůj instagram jsem mrkla a sluší ti to tam ;-) nepředstavovala jsem si tě nijak, protože se moc neznáme, ale z dojmu kterým na mě na videu působíš bych řekla že by to klidně šlo napravit ;-) Natáčet svůj obvyklý den je super nápad, ale taky bych na to něměla moc času a hlavně bych působila jak debil kdybych všude lítala s mobilem a točila xD mimochodem, tou fotkou jsi mi udělala hlad xP
    Taky Upírodeníkářka? ;-) HG doporučuju, skvělej film ;-)

    OdpovědětVymazat
  7. skvělý nápad, video se mi moc líbilo a ty jsi sympatická slečna :)) 70 otázek do chemie bych ale nikdy nezvládla :p ale tvoje snídaně vypadá dobře :)

    OdpovědětVymazat
  8. Zníš moc sympaticky a máš takový roztomilý výraz a hlas. :) Určitě to byl skvělý nápad, jsem ráda, žes nám ukázala také něco z tvého života. Máš božího pejska, doma mám taky 2, z nichž jeden je taky gaučák, takže klasika postel-žebrání-mazlení. :D

    OdpovědětVymazat
  9. tak na Vánoce ano, ale máš další Vánoce, svátky a narozeniny, kdy to můžeš využít :D

    www.una-vez-mas-la-anorexie.blog.cz
    www.fitzdravyzivot.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  10. Video se mi moc líbilo, sice je vidět, že jsi začátečnice, ale to se postupem času zlepší. ;) Máš moc milý hlas a jsi přesně prdlá. ;)

    www.una-vez-mas-la-anorexia.blog.cz
    www.fitzdravyzivot.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  11. já už sem tě viděla kdysi na blogu, myslím že tam bylo nějaký video :D
    ale to video je fakt povedený, hlavně si strašně sympatická! :D
    a ten hafan je ňuňatej :3
    a udělala si mi chuť na burákový máslo :P

    OdpovědětVymazat