18. ledna 2015

Food inspiration | 08

Opět se mi nahromadilo plno fotek, a proto je čas na další díl Food inspiration:)

Poprvé kaše z jáhel! :) Pokus o kaši z jáhlových vloček se příliš nevyvedl, a tak mělo dokonce potrubí jedinečnou možnost ji ochutnat. Aneb Peťa vtipkuje. Ovšem kaše z jáhel.. to je jiná! Chutnala opravdu výborně! Ještě aby ne, když jsem tam dala několik lžic holandského kakaa (asi 2), navrch banán a kaši zasněžila.


To byl panečku oběd! Krutí prsa s rýží a spoustou zeleniny :) 


Ten oběd předtím vypadá jako chudáček oproti těmto totálně foodpornovým knedlíkám!! Opravdu jedno z nejlepších jídel, co jsem v poslední době měla! Tvarohové knedlíky s jogurtem, jablkem, přelyté javorovým sirupem, kterým jsem opravdu nešetřila! Chcete recept? jsou i vcelku zdravé!:)


Švestková kaše s bílou čokoládou, kokosem a skořicí na snídani. Mňam!


Takhle já se mám o víkendech. Ráno si zpříjemnit teplýma lívanečkama. I když než nafotím těch 548742 milionů fotek, tak mi vychladnou. Ale na chuti jim to moc neubírá :) Kdo je taky tak miluje? :3


V dnešním dílu je nějak moc obědů..:D To asi bude tím, že jsem celý týden obědvala doma (tento díl jsem psala asi před týdnem, to jsem nechodila do školy, protože jsem byla nemocná) Tady jsem měla špagety se sýrovou omáčkou (tou poctivou plnou sýru, smetany..) s kuřecím masem. Miluju! :3


Dneska tu ještě nebylo arašídové máslo!! Ne snad proto, že bych ho přestala jíst. Ale omezit bych se trochu mohla. Ale většinou si ho dávám na svačiny a ty tolik nefotím :) Znáte to. Něco objevíte a jíte to denně :D Kuskus, cottage, a nebo taky arašídové máslo s pečivem.


Říkám vám nejlepší tyčinka vůbec! Kdykoli si ji koupím vydrží max.. no 30 minut :D Nejde ani říct, jak moc ji miluju! 


Ovesná s banánem, borůvkama a alpro jogurtem. Jednoduchá, přitom tak výborná! 


Vajíčka vystřídal kuskus, a tak je celkem vzácnost, když je mám :) Většinou si je připravím tak 1-2x do týdne (dřív jsem je měla tak 4x - 5x :D) 

Tak to by bylo z dnešního dílu vše :) Co nejčastěji večeříte vy? :)

21 komentářů:

  1. Pěkná inspirace :) na kolik asi vyjde ta tyčinka? ;)

    http://myway-tofitness.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  2. Ovocné knedlíky jsou prostě nejlepší :3 ! A flapjack miluju, jakoukoliv příchuť, nikdy mi doma nevydrží déle než den, i když si plánuju, jak si ho schovám na horší časy. Prostě jim nelze odolat :D

    OdpovědětVymazat
  3. Já jáhlové vločky taky neunesla, nejhorší vločky, co jsem ochutnala. :D Ale jáhly mi chutnají. Knedlíky vypadají božsky, recept bych nejen já určitě ocenila. Cítím se ochuzena, flapjack jsem nikdy neměla. :D Ale asi ho ani nevyzkouším, nechci další závislost jako na pudinku. :D

    roxyshealthyland.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  4. No akože tie knedlíky ochhh tvarohové s jogurtom a javorovym sirupom :OO Mňaaaaam tvarohové veci zbožnujem a ešte sladké :33
    Ovesná kaša samozrejme vyhráva, pretože u teba su kaše najlepšie ako vždy:D A tie špagety mňam.

    OdpovědětVymazat
  5. Pekanový flapjack je jeden z nejlepších, ale ještě lepší jsou různé s čokoládou polité, s kokosem apod., doporučuji zkusit!! ;)

    OdpovědětVymazat
  6. Mňam mňam mňam. Tvoje kašičky vyzerajú super :3 (samozrejme ako aj všetko ostatné) Príď ku mne na prázdniny. Trošku mi navaríš :D

    OdpovědětVymazat
  7. A odkud mas tu cokoladu?:-) jis opravdu krasne a zdrave!:-) recept na knedlicky pridej:-) nejradsi vecerim toustovy chleb, s Cottage, syrem zeleninou:-)

    OdpovědětVymazat
  8. K mému článku: Já si ten sýr koupila na REST dny, kdy se do sebe snažím dostat hlavně sacharidy, zatímco tuky a bílkoviny jsou trochu nižší než obvykle ;) Jinak bych si to nekoupila :)
    Ten problém ohledně problému na jídlo s mamkou myslíš v anorexii nebo až po ? Během anorexie samozřejmě měla námitky, že odmítám jíst nezdravé věci...Ale proti těm zdravým nic neměla, protože ona se taky o tu zdravou stravu zajímá...A já i během anorexie normálně jedla rodinné obědy i večeře....Teď už můj pohled na jídlo zná (samozřejmě ho nemusí chápat, ale je to lepší pohled než během anorexie, takže je ráda...ikdyž jí stále udivuje množství, které sním :D )....A když si vařím zdravá jídla, tak si je taky dává :)
    Mě ten šmakoun poprvé taky nechutnal...Ale nějak si mi asi změnily chutě...Aspoň v tomhle :)
    No tak ta rýže je v podstatě jen pro mě...Taťka jí normální bílou rýži a když si dávám rýži s mamkou, máme obvykle natural nebo rýži tří barev :) Mamka taky chvíli váhala, ale nakonec mě překvapila že ji koupila....S mou spotřebou to stejně dlouho nevydrží :D
    K tvému článku: Vše vypadá úžasně ! Mě ta kaše z jahlových vloček chutná :) Nechtělo by se mi čekat, než se uvaří jáhly :D Stejně tak u rýžové kaše :) Lívance si nedělám, ani palačinky, protože se mi ještě nepovedlo, abych je otočila a neroztrhly se :D Takže já si radši udělám wafle :) Arašídové máslo nesmí nikde chybět ! :) Jinak s tím oblíbeným jídlem to mám stejně....Někdy to trvá jen chvíli, že jím pořád dokola jen to samé, ale s arašídovým máslem to je doživotní záležitost :D :) A ta tyčinka je super ! Taky si ji občas koupím :) Zrovna tento týden jsem měla tu samou co máš na fotce ;) A já jsem donedávna večeřela skoro pořád pečivo, protože se mi nechtělo nic vařit (hold když člověk příjde domů pozdě, ještě cvičí a musí se učit....už se pak nechce vařit :) )...ale od nového roku jsem se rozhodla, že si budu více vařit teplá jídla. Žádné vyvařování, to nechám na víkend...Ale třeba kuskus nebo těstoviny jsou hned :) Takže já mám třeba ráda kuskus s tofu a zeleninou nebo těstoviny s kuřecím masem a rajčaty :)
    http://lucyshealthylifestyle.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  9. Jáhlovou kaši jsem zkoušela zatím taky jen z jáhel, k těm vločkám jsem se ještě neodhodlala :D A je moc dobrá, musím si ji zase někdy uvařit :) Flapjack si chci zase koupit, ale poslední dobou není nikde u nás k sehnání :D A pekanový je nejlepší! Ovesná s alpro jogurtem vypadá nádherně :) Taky si vždycky na něčem rychle získám závislost a jím to pořád :D Ještě tak týden zpátky to byla vajíčka na všechny způsoby, které jsem mohla mít klidně každý den a nevadilo mi to :D Teď jsem je měla naposledy v úterý! :O Takže jen jednou v tomhle týdnu :D

    OdpovědětVymazat
  10. jáhly na sladko si neumím představit, ale na slano jsou dobré, a flapjack vypadá dobře, kde ho kupuješ, ve zdravé výživěě?:)

    OdpovědětVymazat
  11. ty knedlíky :O :O :O a ta první kaše, uu :3

    OdpovědětVymazat
  12. Vše vypadá skvěle. Těstoviny se sýrovou omáčkou ze smetany jsem neměla už hoodně dlouho :D

    OdpovědětVymazat
  13. Taky se mi libi ty spagety se syrovou omackou.. muzu se zeptat, vazis si jeste veci(prilohy) pred varenim? A treba i ty spagety? Mne osobne to treba pomaha a kdyz to vidim jinde, prijde mi to zkreslene. Proto kdyz si to pak varim treba sama, vedet gramaz mi moc pomaha...(aneb pomocnik pro nadsence, co se chteji uzdravit z ppp :-D) Diky za clanek i inspiraci lakavych jidel :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji! :) no nejrači si to stále vážím.. Když si to nevážím, tak si většinou dám méně než bych měla. Sice jsem plná, ale prostě měla bych sníst více! :D Dávám si kolem 73-80 g za sucha :) a brambory si nevážím ;)

      Vymazat
  14. prosím recept na knedlíčky :) a jinak moc děkuji za tvoje příspěvky ...začínam dnešním dnem svůj boj a moc si mi pomohla, s jídelníčkem který teď máš pribíraš? Jana

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ani nevíš, jak mi tvůj komentář udělal radost! je strašně krásné číst, že jsem někomu pomohla.. Je to boj na dlouhou trať a dobu, musíš být trpělivá, ale určitě to zvládneš! kdybys chtěla poradit, pomoct klidně napiš na email :)
      Recept na knedlíčky zveřejním asi za týden na blogu a ano přibírám. Ted jsem se dlouho nevážila, ale zhruba vždycky přiberu 1 kg za měsíc (ted trochu více přes ty Vánoce :D)

      Vymazat
  15. To je dobrá cena :3 Děkuju :) Já bych měla radši vajíčka každý den ,ale mamka mi říká vždycky ať s nimi šetřím zvlášť k Velikonocům. :D Teď si mi udělala strašný chutě zvlášť tu ovesnou s alpro jogurtem musím někdy vyzkoušet. :)

    OdpovědětVymazat
  16. Moc diky za odpoved :-) Koukam, ze se nas tu anonymnich ctenaru seslo vic.. i ja muzu rict a podekovat ti, ze tvoje clanky mi velmi pomahaji v boji. Mam vzdy plno odhodlani, ale casto nevydrzi a placam se na miste uz jakou dobu :-( jsem na tom vahove dost podobne a je to proste boj..ale my to zvladnem, je fajn videt a vedet, ze v tom clovek neni uplne sam a cesta ke zdravi je pro vsechny vice mene stejna... diky :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky jsem překvapená, že můj blog navštěvuje tolik lidí s ppp. To je nejhorší no.. chce to přemoct ten strach, vydržet a potom je to jen a jen lehčí :)

      Vymazat
  17. Skvělá inspirace :)) na ty knedlíčky chci recept :))

    OdpovědětVymazat
  18. Moc hezky inspirující jídla. Nejvíce pokud bych si měla vybrat pouze jedno jídlo vybrala bych si úplně to poslední. :)

    www.una-vez-mas-la-anorexia.blog.cz
    www.fitzdravyzivot.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat