31. ledna 2015

Nabitý deníček: Oblečení, vysvědčení a ples

Nejlepší kamarád ♥

V mém jinak celkem nudném životě se toho v poslední době poměrně dost přihodilo. A to bych nebyla já a vlastně všechny blogerky, kdybychom si to nechali pro sebe. Informace typu koupila jsem si nové tílko, obdržela jsem vysvědčení jsou přeci strašně zajímavá, že jo!

1. Méně prostoru ve skříni
Nejdřív k té nejstarší novince a tou je, že se mi rozrostl šatník o celých pět kousků! Už jsem u pokladny vytahovala peněženku, když v tom mě mamka zastavila se slovy: já ti to koupím, to máš za vysvědčení. Chvilku jsem protestovala, ale při myšlence na nové sportovní kousky, různé druhy rostlinných mlék, sušenek a jiných ne příliš laciných dobrot jsem ztichla. Takže děkuji ti, maminko! 

2x svetr, tílko, 2x kalhoty - vše z F&F

Jo a ještě jsem si tentokrát už ze svého koupila sportovní tašku! Už bylo potřeba, cítila jsem se fakt trapně chodit do posilky s batohem a ve školní dny s igelitkou kaufland :D . Dělám si srandu, byla np. z H&M, Tally Weijl atd.. ale stejně:D

2. Geniální dítě
Třikrát hurá! Zvládla jsem v první pololetí druhého ročníku gymnázia! Dokonce s vyznamenáním!! A s dvěma dvojkama!!! Doteď nerozumím tomu, jak se mi to povedlo a nejspíš se to nikdy nedozvím. Nemyslím si, že se to bude někdy opakovat. Každopádně udělalo mi to ohromnou radost, tak se musím pochlubit :D :) Ještě víc se vychval, Petro.


3. Jednou ve společnosti
No a protože naše škola v pátek konala ples, rozhodly jsme se ho zúčastnit. Ze začátku to bylo takový suchý, ale potom se to rozjelo. Poznala jsem nové lidi, narazila na pár strašně příjemných holek. Jedna z nich je blogerka a dokonce zná můj blog. I když musím se přiznat, že mě vždy vyděsí, když mě někdo zná a já jeho ne :D Každopádně fajn strávený večer!:)


No a to je z dnešního deníčku vše. Co je u vás nového? :) Pište, komentujte, chlubte se.. Ráda si to přečtu! :) 

18 komentářů:

  1. omg jsem na fotce na blogu Perrie!! jsem slavná..juchů :D :P včerejšek byl moc super!! :) a jsem zvědavá, až mi ukážeš tu sportovní tašku!! :)

    OdpovědětVymazat
  2. Pěkněěě! Gratuluji k vyznamenání:) Jsem ráda, že jste si ples užily :) Míša začala v Dánsku zase cvičit a hezky jíst, je na sebe hrdá :D A právě píše jeden ze článků,... takže se některé věci dozvíš tam :P

    OdpovědětVymazat
  3. Gratuluji k vysvědčení :)) A nové hadříky si zasloužíš :))

    OdpovědětVymazat
  4. Že se ti rodiče najednou zbláznili a chtějí nám něco dávat za vysvědčení, co? :D Divné!!! :D Jinak paráda, vysvědčení krása, kdybych ho měla ve druháku taky takové, tak si pískám :D (ok, možná bych měla věnovat tomu učení fakt více času..ehnm, ne! :D )
    Já jdu plesit dnes, tak jsem taky zvědavá, jaké to bude :)

    OdpovědětVymazat
  5. Já jsem za vysvědčení dostala podložku na cvičení. Jóooo! Už abych se uzdravila a mohla si na ní zacvičit! :D Fakt se na to hrozně těším.
    K tomu vysvědčení ti gratuluju. Mít na gymplu takové známky, to je velkej úspěch.
    Taky jsem zrovna včera byla na jednom plese. Škoda jen, že jsem zase už v půlce usínala na stole. Jak já to dělám, že doma bych klidně byla vzhůru až do 3 do rána, ale na akcích se mi chce vždycky spát už v 10 večer? :D

    http://kuchtimeslaskou.blog.cz

    OdpovědětVymazat
  6. To vysvědčení ti závidím! :_) To teda jsi geniální dítě, ale lepší vedle toho vysvědčení je ta čokoláda :P

    OdpovědětVymazat
  7. No experimentování. :D Počkej si na svíčkovou s knedlíkem (zdravá) :D
    Páni blahopřeji k vysvědčení ! :) Já jsem k vysvědčení dostala taky čokošku a svetr. :) :3

    OdpovědětVymazat
  8. Gratuluji k vysvědčení, jsem na tom stejně. A ano, jsem taky i v druháku na gymplu :D :D

    OdpovědětVymazat
  9. Ty jo, dvě dvojky ve druháku! Co bych za to dala :D Já jsem ještě vysvědčení a něco k němu nedostala, protože v době předávání jsme byli na horách :D Jee učíš se ruštinu? To máš teda můj obdiv, já ji ze srdce nenávidím a učit bych se ji nechtěla :D Ale taková francouzština... :)

    OdpovědětVymazat
  10. Pěkné vysvědčení :) Zrovna tohle máslo musím jednou vyzkoušet :D
    makeup-challenges.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  11. Mas moc krasne vysvedceni, zavist:-) a pekne ses odmenila:-)

    OdpovědětVymazat
  12. krásné známky, závidim :D :)

    OdpovědětVymazat
  13. Fakt krásné vysvědčení! :) Já jsem taky ve druháku na gymplu a mám 4 dvojky, což je taky dost dobrý *musim se pochlubit :D :D* , ale dalo mi to strašnou práci :/ . Ale při představě, že to začíná celé nanovo, na mě jdou mdloby :O T_T

    OdpovědětVymazat
  14. Super vysvědčení !
    Já se momentálně modlím, ať už je americký týden, zásoby jsou už opravdu k pláči ! Teď má být nějaký Český týden....Bože :D
    A můžu se zeptat, jaktože můžeš ryby jen jednou měsíčně ?
    http://lucyshealthylifestyle.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  15. Velká gratulace za vysvědčení!
    Pěkné oblečení.. taky se chystám na nákupy a i když mám svetrů několik je to první věc, která nesmí chybět..miluji je!
    Už jen samotné fotky z plesu napovídají, že ses dobře bavila :)

    OdpovědětVymazat
  16. Wow, ty jsi ale pilná studentka! :)

    OdpovědětVymazat
  17. Wow, ty jsi ale pilná studentka! :)

    OdpovědětVymazat
  18. Momentálne sa cítim hrozne po zhliadnutí tvojho vysvedčenia. Pretože máš v druhom ročníku na GYMNÁZIU samé jednotky a ja mám na SOŠ 11 neklasifikovaných predmetov a 1 štvorku, 3 trojky a len 2 jednotky.
    Si užasná, si môj vzor haha :) Inak som rada, že si si ples užila :)

    OdpovědětVymazat