27. března 2015

Novinky z mého světa

Máme tu opět pátek a je zde několik věcí, které vám chci říct.
- Nejdříve vám chci poděkovat za neuvěřitelných 345 sledujících na instagramu! a 55 sledujících na blogu! Nečekala jsem, že se někdy takových čísel dočkám! A už vůbec ne za necelého půl roku.

- Další věc se týká článků. Na instagramu jsem zveřejnila fotku, kde jsem se přiznala ke svému problému s jídlem. Už mě to nebavilo tajit. A stejně to už hodně lidí vědělo. A upřímně se mi ulevilo. Co mě ale překvapilo jsou reakce okolí. Žádné vysmívání, narážky, usmívání, nic podobného jsem nezaznamenala.. No, ale co se týká těch článků :D máte nějaké nápady? :) Už mě napadl jeden, kde bych chtěla mluvit, co mi pomohlo v léčbě. Měli byste o něj zájem? Jeho příprava by mi trvala poměrně dlouho, tak ať vím, zda to má cenu připravovat :)

- No a asi poslední věc je ta, že v průběhu tohoto týdne chci natočit nové video. Kdysi dávno (asi před měsícem) jsem se vám ptala na otázky. Pokud tedy ještě někoho nějaká napadá, klidně mi ji napište :) 

A to by bylo po dnešek vše. Mějte se krásně a pořádně si o víkendu odpočiňte :) příští týden jsou konečně prázdniny! Kdo se těší? :) blbá otázka, já vím..:D

10 komentářů:

  1. Článek o tom co ti pomohlo v léčbě by byl super, hodně lidem by určitě pomohl a motivoval je (tím myslím i sebe :D ) ;))
    A chtěla jsem se zeptat, než si se z ppp začala léčit, věděl někdo kromě rodičů o tomhle problému?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju za názor! :) Začnu teda na něm pracovat, i když je to velmi rozsáhlé téma. Toto bude jen malinká část z léčby :)
      Na otázku odpovím ve videu :)

      Vymazat
  2. Gratuluji jak ke čtenářům, tak sledujícím, všechno si to jen a jen zasloužíš (btw, mám ten instagram a jsem jedna ze sledovatelů! :D A jo, je to závislost, kurňa! ). Jinak určitě napiš, chtěla bych si o tom přečíst.. Ale jako kdyby ti to mělo zabrat nějak moc času, který nemáš, tak to nemusíš :)

    worldaroundmissnothing.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj Peto, chci jen na zacatek rict, ze obdivuju to, jak se peres se svou nemoci(a skvely, ze se ti dari) a taky to, jak to dokazes sdilet na blogu. Je to velka pomoc nam dalsim, co mame stejny problem.. takze velky diky :-) A za clanek budu moc rada, za me tedy ano, ocenila bych neco takoveho. :-) Na video se tesim, muzu se tedy jeste zeptat, jak na tvou nemoc reagovala/reaguje tvoje rodina a jak se k tomu zkratka stavi? Dekuju. Mej se krasne a bud stastna :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj:) Chci ti velmi poděkovat za tak krásný komentář, udělal mi velkou radost! Na otázku odpovím ve videu! :)

      Vymazat
  4. Článek by byl fakt moc super! :) Opravdu tě obdivuji, jak ses do boje pustila tak odhodlaně a cílevědomě, nepřestáváš a nevzdáváš se i přes všechny ty špatné myšlenky a pocity. To se moc lidem nepodaří :) .
    Já bych chtěla vědět, jestli ti rodiče nějak s léčením pomáhají? Jestli se k tomu staví pasivně, nebo tě psychicky podporují? A co přesně ti otevřelo oči a uvědomila sis, že jsi to přehnala?
    Já si bohužel tenhle víkend ještě neodpočinu, protože příští týden mě ještě čeká kopa testů :( . Ale nehorázně se těším na Velikonoce! :D Mám hrozně ráda svátky jako Velikonoce nebo Vánoce-dostanu koše čokolády a je to takové hezké prostě.

    OdpovědětVymazat
  5. Článek určitě ano! :3 Juu gratuluji za takové úspěchy :)

    OdpovědětVymazat
  6. K tvojej otazke - som tretiacka na SOS a nechodim od septembra do skoly lebo kvoli psychickym problemom ktore mam (depresia, panicka porucha, uzkost atd atr) mi schvalili individualne studium o ktore som poziadala pretoze som skolu nezvladala(bolo mi tam zle a stale som pred skolou vracala). Takze ja chodim len na preskusanie ak chcem a to tiez nieje povinne, len na konci polroka pridem na skusky nieco ako komisionalne skusky zo vsetkych predmetov aby ma mohli klasifikovat. Momentalne chodim do stacionara do nemocnice ale to asi vies:)
    Inak gratulujem k tomu ze si sa odhodlala to napísať, verim ti ze ti muselo odlahnut:) je super ze boli dobre reakcie :)
    Na video sa tesim strasne;)

    OdpovědětVymazat
  7. Máš kolem sebe fajn lidi! :)
    Na prázdniny se taky těším. Mohly by být každý měsíc :'D.

    OdpovědětVymazat