18. března 2015

Opakování je matka moudrosti


Dnes měl být podle mého plánu ted zním jak můj učitel angličtiny nový článek, bohužel se stala jedna nemilá věc. Nestihla jsem ho připravit. A tak místo něho publikuji tento informační článek.

Nedávno se na blogu objevil komentář, jestli mi můžete někam napsat, že by daná osoba potřebovala radu. Takže pokud i vy chcete nějak pomoct, nebo se na něco se zeptat, klidně mi napište na email. Chodím tam denně a odepíši vám do dne - dvou dnů:)

Email: the-biggestfear@seznam.cz
Instagram: pitras_

No a pokud jste závisláci na instagramu stejně jako já, můžete si mě tam přidat. Jsem tam jako pitras_. Klidně mi do komentářů napiště váš instagram, ráda se na něj podívám:)

5 komentářů:

  1. Tak to je super :) určitě když nebudu vědět rady tak se zeptám :) ještě s emoc nevyznám :/

    OdpovědětVymazat
  2. Jsi hodná, že tak pomáháš:) Taky ráda pomáhám:)

    OdpovědětVymazat
  3. To je super, aspoň vím, na koho se v případě nouze obrátit :D

    OdpovědětVymazat
  4. K mému článku: Moc děkuji ! S těmi měsíčky to neřeš, mě se taky nevrátily hned. Chce to čas, organismus se zpamatovává dlouho. No, tak určitě neprasíš tak hodně, ne ? A taky není dobré vážit se každý den nebo se neustále kontrolovat. Jasně, pokud jeden den člověk jí více než obvykle, na váze se to projeví, ale během dalších dnů se to zase spraví. Jak píšeš, to omezování není moc dobré - tělo pak začíná ukládat do zásoby na "horší časy". A pokud se zase začneš omezovat, budu pro něj těžké se vzpamatovat.
    Tak nemusíš chodit do fitka, abys zrychlila metabolismus. Můžeš dělat jakýkoliv jiný sport. Pokud tě to ovšem nebaví, není dobré se do toho nutit. A pak je samozřejmě důležité postupně navyšovat...A je jasné, že po pár návštěvách fitka člověk nebude zvedat těžké váhy :) Ono se to postupem času zvýší a pak si tělo začne vyžadovat více jídla bez toho, abys přibírala :)
    Jinak je moc fajn, že se snažíš takhle pomáhat. Všichni, trpící PPP, to potřebují, bohužel od těch, kteří si tím neprošli, pochopení nedostanou. Proto je dobré najít někoho alespoň přes net... :)
    http://lucyshealthylifestyle.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  5. Určitě mrknu, já jsem @idliketokissyou (člověk fakt neví, jaký jméno si dát :D..). :-)

    OdpovědětVymazat