9. května 2015

Haul: Olympia Brno & zdravá výživa


Aby na blogu nebyly jen samý články, napadlo mě, že bych ho občas mohla zpestřit videem. I když teda nevím, jeslti je to dobré zpestření vidět můj obličej celých 7 minut. Třeba jednou za dva týdny/ tři týdny něco natočit, pokud bude co.. Jsem si vědoma, že ta kvalita zvuku ani obrazu není nějak extra kvalitní, ale plánujem si koupit nový foťák, tak snad to bude brzy. Co na to říkáte? Jste pro?

17 komentářů:

  1. Jsi do toho, videa určitě budou skvělá :)
    tribanany.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  2. perrie promiň ale už mě to trochu štve...takový komentář vážně potěší... já se s tím dělám 4 hodiny ještě to extra upravuji a to stejné i s tím videem.... když už na něčem najdeš chybu nebo se ti to nelíbí nemusíš to hned komentovat... promiň mám tě ráda, jen názor jakp ten tvůj... myslim to dobře a ps jsem na mobilu sry za chyby a anonymní....ELLA z blogu

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jaké video? myslíš to z té léčebny, že jsem si řekla, jestli tam není špatné datum? nebo jaké? a já to přece vůbec nemyslím zle O.o Tak se onlouvám, jestli se ti něco z toho dotklo, ale nic zlého jsem nenapsala O.o

      Vymazat
  3. máš moc příjemný hlas :) čekala jsem ho trošku nižší :) videa jsou super, určitě v tom pokračuj! :)

    OdpovědětVymazat
  4. Určitě natáčej dál:)! Super video, zlepší náladu a je to zase něco jiného než články (které jsou super samozřejmě taky:) ) ..jo, a máš boží hlas:))

    OdpovědětVymazat
  5. Jéjeee :) To bylo moc milé video! Jak jsi mi psala, že jej upravuješ, tak jsem se těšila!
    Nakoupila sis moc pěkné věci - to asi proletěla vichřice peněženkou, co? :D Moc se mi líbí ty lacláče (monterky, overal - taky nevím, jak se to jmenuje :D ). Triko není úplně můj styl, ale uznávám ,že je velmi originální :)
    Co se jídla týče, tak bulgur a kuskus je taková klasika no :) Bulgur bych asi nejvíce přirovnala k rýži, ale osobně mi chutná více :) Deluxe je vynikající, i když tuto příchuť jsem neměla, ale věřím, že je výborná! Dej pak vědět, jestli chutnala :)
    Droždí máme taky doma, nějak výrazně jej nepoužívám, jen třeba když vařím, tak tam lžičku přisypnu - chuť to neovlivní, alespoň ne výrazně, ale přidá to vitamínu B, kterého mám věčně nedostatek :) Jak se jinak daří bez mléčných výrobků?
    Video je parádní, máš milý hlas i vyjadřování, jsi svá a líbí se mi, jak ..se prostě chováš, neřešíš přežblepty a tak ! Určitě super! :))

    worldaroundmissnothing.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  6. Myslím si, že videa je skvělý nápad, taky jechci dělat ,ale bohužel nemám na co natáčet :)


    PS: Ráda bych Tebe i tvé čtenáře pozvala na svůj blog, kde právě probíhá GIVEAWAY!:)
    www.lovies47.cz

    OdpovědětVymazat
  7. Taky už si někdy chci na vyzkoušení koupit tu deluxe :)

    http://myway-tofitness.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  8. Já jsem rozhodně pro! Videí o zdravé výživě není nikdy dost :) Jdi do toho!

    www.plesatazpevacka.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  9. Natáčej, máš příjemný hlas. :)

    OdpovědětVymazat
  10. Na videa se taky chystám, ale pořád se k tomu nemůžu nějak dokopat :D .. takže když uděláš video, tak se určitě ráda podívám :-)

    www.cookingwithsusa.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  11. Ono asi sejde hlavně na tom, jak se k tomu člověk staví a jakou stravu jí. Já třeba osobně jsem si myslela, že třeba takové pečené brambory se zeleninou jsou zdravé, ale ono tomu tak úplně není. Je to také i o výběru potravin. Třeba když si začnete vařit s trochu jinými, bio potravinami , dosáhnete ještě lepších výsledků :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hodně záleží i na tom, s čím se to kombinuje. Třeba zelený ječmen účinky jsou fakt skvělé, takže i když občas "zaprasíte", jeho vlastnosti, které pročišťují organismus vás zbaví všech těch negativních látek. Takže občas můžete dát i brambory se zeleninou. Ostatně když to nepřepálíte a neplave to v oleji, tak na tom není nic špatného ani tak. Záleží, jak moc škrobu do sebe chcete dostat.

      Vymazat