26. července 2015

Hlásí se sedmnáctka



Sedmnáct náhodou je mu a je za vodou, za vodou... Ano. Ti bystřejší z Vás mohli zaregistrovat, že jsem 7.7.2015 oslavila své 17 narozeniny. A stejně jsem pořád retard, co si tady zpívá deset let starou písničku. A co se za tu dobu změnilo, stalo, mělo se stát, nebo se třeba teprve stane? To vše se dozvíte v dnešním článku!
Jak je mým zvykem, tak přeháním. Pravda je totiž taková, že se toho zas tak moc nestalo a skoro nic se nezměnilo.
Den jsem strávila na bazéně s holkama, protože bylo strašné vedro. Bazén mi chtěl asi taky něco darovat k narozeninám, a tak jsem si odnesla část vlasů obarvených na zeleno. Takže jsem pak musela chodit se zelenou hlavou, bezva. Taťka s mamkou a brácha s přítelkyní mi dali nádherné kytky, které mi týden zdobily pokoj. Už jsem je bohužel byla nucena vyhodit. Nesnáším vyhazování věcí! A i když už byly zvadlé a škaredé, klidně bych se je nechala! :D 


Taky mám nejhodnější kamarádky, dostala jsem od nich spoustu dárků. Květinu, o kterou se mi stará mamka, protože já to neumím. Ale brzy se to naučím! :D. Růžičku, která mi uschlá odpočívá ve váze. Nejroztomilejší rámeček s fotkou ohňostroje z koncertu One Direction ♥ kešu máslo áááá, dvě čokolády áááá po druhé, dva laky na nehty, pudr a masku na pleť, asi abych byla ještě krásnější než teď. Holky, moc vám děkuju! ♥ udělaly jste mi ohromnou radost :)


Ohromnou radost mi udělala taktéž teta. Moje rodina dobře ví, že ke štěstí mi stačí pár věcí. A jedna z nich je jídlo. A tak mi teta upekla ten nejkrásnější, nejchutnější a nejsladší dort, který byl prostě nejlepší! ♥ Na fotce už po ukrojení mého kousku. Ne, dělám si srandu. Měla jsem menší. A v pondělí ten zbytek z chybějící části :D A tu už beze srandy.

Další dny utíkaly jako voda, už to bude skoro měsíc, co jsem doma. Peťa básník. Ostatní dny jsem trávila s kamarády, Irčou ♥, s rodinou, se psem, v posilovně, s knížkou, s jídlem, s hudbou, s oblečením,.. jo dobrý, Petro, stačí! Ale dneska odjíždím na dva týdny pryč. Juchů. Nejdříve pojedu do Prahy, a potom z Prahy mířím rovnou do Hradce Králové. Takže pokud máte nějaké tipy, oblíbená místa, co navstívit, určitě mi je napište! :) Budu moc ráda!



A co se týče blogu, tak nevím, jak to s ním bude.. Nějaké články dopředu napsané mám, ale pokud nebudu mít k dispozici wifi tak je mi to stejně na dvě věci, no :D Ale co si pamatuji, tak babička notebook má, takže pokud se něco nezměnilo, tak by tu nějaký článek přibít měl :) Ale nechci nic slibovat. A co vy? Jak si užíváte prázdniny? :)

27 komentářů:

  1. Dodatečně všechno nejlepší! :) Kytky jsou krásné, o tom dortu radši ani nemluvím :D A ty čokolády! :O
    Já jedu do Prahy na konci srpna, poprvé za svůj dlouhý život :D Jinak články můžeš přece přednastavit, "vydají" se pak samy :D Užívej Prahu i Hradec (tam je fakt krásně :))

    http://myway-tofitness.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  2. Všechno nejlepší- sice pozdě, ale aspoň něco :)
    Dort vypadá nádherně, ale naštěstí takové nejím :D A dárky suprové!
    Zrovna dvě takové města, která nemám ráda, ale věřím, že ty si je užiješ :)

    OdpovědětVymazat
  3. Jéééé, to je krása, krása, krása, hlavně ten dort, doufám, že sis ten pořádný kus fakt dala :D :) a kytky miluju, škoda, že zvadnou :(.. Jinak v HK určitě doporučuju naštívi restauraci Šatlavu, moc výborně tam vaří a slevy ve Futurum :D

    OdpovědětVymazat
  4. Také dodatečně všecičko nej, popravdě, vůbec bych tě na 17 netipovala, vypadáš mlaďounce jako 15letá dívčina, ale počkej ve 40 a více, budeš ráda, když ti budou říkat, paní, vám je tak 30 ne?^^
    A dort vypadá luxuuuusně!

    OdpovědětVymazat
  5. tak všechno nejlepšííí! :Da
    a ten dort tyjo <3
    užij si tu prahu a hradec králové, blog počká ;)

    OdpovědětVymazat
  6. Přeju všechno nejlepší! :) Už aby byl prosinec a bylo mi taky 17, vždy se na své narozeniny těším jako malá. :D Dárečky jsou skvělé a ten dort vypadá fantasticky. Užívej prázdniny. :)
    roxyshealthyland.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  7. Teeeda ten dort! :3 Já si vždycky kytky usuším, takže je nevyhazuju a už to v mém pokoji vypadá jako v květinářství :D samá usušená růže :D Užívej si prázdnin, blog přece není povinnost :) Já sama píšu jen když mám čas, což teď rozhodně není :D Ale taky musím nějaký ten článek napsat :D

    OdpovědětVymazat
  8. Gratuluju, přeju vše nejkrásnější a hlavně zdraví! Upřímně, když jsem dřive četla tvé články, typovala jsem ti víc, tak 18 alespoň :D :). Za to,že sis do 17ti prošla PPP a úspěšně ji zdolala tě fopravdu obdivuji! Takže jen tak dál, doufám, že budeš pokračovat v blogování a dál nás těšit svými články :)

    OdpovědětVymazat
  9. tortička je krásna a tie tesco finest čokoládky majú najkrajšie obaly :)
    ľúbezná

    OdpovědětVymazat
  10. Ten dort je absolutně kouzelný !! Všechno nejlepší dodatečně :D

    OdpovědětVymazat
  11. Všechno nejlepší! :) Jinak ten dort vypadá moc chutně:3 Já taky nesnáším vyhazování věcí a hlavně kytek! :D

    OdpovědětVymazat
  12. Všetko všetko všetko len to najlepšie k narodeninkám :) ah tak som si spomenula ako som ja mala pre nedávnom 17 a teraz mám už 20tku na krku O.o ...ah ako ten čas strašne letí. Uži si výlet!

    http://renkaartandlife.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  13. Jééé, všechno nejlepší (sice už uběhlo dvacet dní, ale snad nevadí :D ). Já oslavím sedmnáctiny za 4 měsíce :)
    Užij si to u babičky :)

    OdpovědětVymazat
  14. Vsechno nejlepsi :-) koukam, ze mame narozeniny ve stejny den .... akorat 4 roky rozdil. Ale mela si nadherny dort, ja dostala "jen" magnum ma schlazeni diry po zubu moudrosti.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji! :) Tak i tobě dodatečně přeji všechno nejlepší :) Byl skvělý, teta je moc šikovná!

      Vymazat
  15. Dodatečně se přidávám ke gratulacím, máš skvělé datum narození!

    OdpovědětVymazat
  16. http://catsandcoffee.cz/

    OdpovědětVymazat
  17. Ahoj, trošku výše máš ode mě odkaz na jednu z kaváren v Hradci, o které si myslím, že by se ti mohla líbit. Alespoň pokud máš ráda kočky :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji za tip! :) Chtěla jsem ji navštívit, bohužel měli až od 10:00, takže jsem šla do Crosscafe no.. Tak příště :)

      Vymazat
  18. zelené vlasy? z bazénu? uaaa :D
    jinak taky si vždycky kytky schovávám, než jsou uschlé totálně :D
    dárky od kamarádek jsou super, máš hodné kamarády :))
    a výlet do Hradce, jupííí :D

    OdpovědětVymazat
  19. Já si kytky suším. :)
    Taky jsem teď jela do Hradce. :D Za rodinou. :)

    OdpovědětVymazat
  20. Taky dodatečně všechno nejlepší, je úžasné, že máme narozky ve stejný den!:-)

    fitnesslamka.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  21. Taky se přidávám k dodatečnému blahopřání :) Všechno nejlepší ! :) Já slavila narozeniny 21.7.1 :-D :) V HK si to užij :)

    http://k--photography.blog.cz/ .

    OdpovědětVymazat
  22. Všechno nejlepsi :))),dort vypada krasne :D !

    OdpovědětVymazat
  23. 17, to je krásný věk! :) Dodatečně (noo, to už je hodně dodatečně :D) všechno nejlepší! :)
    To s vlasy se mi kdysi taky stávalo. Když jsem měla blond pramínky, tak se mi v bazénu obarvily na zeleno. :D
    S kytkama to chápu, taky jsem je vždycky nerada vyhazovala. A od kamarádek jsi dostala krásný dárky! A dort vypadá samozřejmě taky skvěle! :)
    V Praze a Hradci Králové si to užij. :)

    OdpovědětVymazat
  24. Dodatečně všechno nejlepší :) Já si svůj 17.rok užila snad nejvíc ze všech zatím, tak si ho užij taky :)

    OdpovědětVymazat