3. ledna 2015

Deník nezdravé blogerky


Taky máte rádi dvojmyslné výrazy? Když jedno slovo označuje více významů? a ne nemyslím tím nic úchylného. Já to mám ráda moc! :D A proto jsem zvolila tento název - Deník nezdravé blogerky.
A co že tím slovem nezdravá vůbec myslím? 
Cheaty. Přejídání. Obžerství. Silvestra jsem oslavovala společně s kamarádkou a jídlem. Snědla jsem snědla balení mandlí v čokoládě, několik jednohubek (naštěstí pouze s avokádem a mozarellou), asi 3 kuřecí mini řízečky, nachos a zakončila jsem to samozřejmě cukrovím. Takže můj slib, že se cukroví už nedotknu, zase nevyšel. A teď tak přemýšlím, jak se to všechno do mě vlezlo, když jsem ještě snídala, obědvala a dvakrát svačila? O.o Záhada :D
Na Nový rok jsem pokračovala podobně. Řídila jsem se podle hesla: Když už máš ty horečky, aspoň si ten život oslaď! A tak padlo zase pár kousků cukroví a ještě pár drobností.. no šak znáte to :D Naštěstí 2.1. jsem už na nic sladkého neměla ani pomyšlení a vrátila se do svých 80:20.


No a potom druhý význam slova - nemoc
A ta mě přímo skolila. 1.1. jsem usnula kolem třetí hodiny, v noci jsem se neustále budila a v 7:23 jsem se probudila s bolením všeho. A teplotou 37,7. Přes dopoledne se to zlepšilo, ale kolem čtvrté hodiny teploměr ukázal nemilých 38,5.
No ale nejhorší to bylo v noci ze čtvrtka na pátek. Dokonce horší než skutečnost, že jsem ohňostroj musela pozorovat z okna :(  Teplota 39 a za noc vystřídaných pět pyžam.
No tak snad se co nejdříve vyléčím. A to jsem měla jít v pátek do fitka :( aneb když jsem jednou byla ve fitku a už začínám být závislá :D


Naštěstí jsem loni nemůžu si pomoc, přijde mi to hrozně vtipný :D byla velmi pilná a mám 9 článků nachystaných na zveřejnění! Navíc dneska je mi líp, takže bych chtěla napsat nějaké nové články. Aspoň ze dva. Možná se to nezdá, ale jeden článek mi většinou zabere hodinu/ dvě hodiny.

No, ale to nejdůležitější! Článek mám rozepsaný od pátku a dnes, když jsem ho chtěla dopsat, na mě vyskočilo neuvěřitelné číslo! Můj blog navštívilo již 10 000 lidí! Jako opravdu? 10 000 lidí za 50 dní?! Moc vám děkuji!


A to je konec dnešního deníčku. Jestli máte nějaké nápady na články, tak určitě napište :) Já jdu nějaké sesmolit. PS: No věřili byste, že mi napsaní tohoto článku trvalo tak 2 hodiny? :D

15 komentářů:

  1. nebooj do fitka vyrazíme až ti bude 100% dobře!! :) a snad už to bude jen dobrý, jinak bych se moc na tvým místě netrápila s tím jídlem navíc..dobře, přejídání a cheaty není oukej, ale někdy to neuškodí, zvlášť tobě.! :))

    OdpovědětVymazat
  2. Jéééj, tak ti přeju co nejdřívější vyzdravění se! :))

    http://myway-tofitness.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  3. protože své jezení omezovali nebo jedli až moc zdravě a i to omezovali a cvičili dost hodně a tohle já praktikovat nebudu ;)

    www.una-vez-mas-la-anorexia.blog.cz
    www.fitzdravyzivot.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  4. Tedy, tak snad budeš brzy zdravá a neznamená to, že během roku budeš více nemocná než zdravá, sama jsem si tím prošla a nikomu to nepřeji.

    www.una-vez-mas-la-anorexia.blog.cz
    www.fitzdravyzivot.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  5. Tak aspoň sis jednou za čas pořádně zahřešila :). Hlavně se brzo uzdrav ;)

    http://behealthy-befit-now.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  6. Perrie,jestli máš přednější fitko než své zdraví, asi to není úplně správně.(
    Myslím, že i kdyby jsi několik týdnů či měsíců nemohla do fitka, nezmění to nic na tom, že tvoje tělo bude dost churavět..nemocný člověk, který se žene za svaly a postavou s činkami v ruce určitě nebude vnitřně tolik spokojený, jako zdravý a zdravě smýšlející:-)) Snad mi rozumíš, kam tím mířím, netruchli z toho, že nemůžeš cvičit a raději se zaměř na příčiny (nemoci) ;-))
    A že jsi "zhřešila"? Vždyť i kdyby jsi sis dopřála více, nezapomínej, že hodně energie vydáváš, můžeš si tak dovolit dobroty, já sama mám někdy pocit, že jím 80:20 - TEDY ale 80 méně zdravého a jen těch 20 zdravého :DD
    Hodně zdraví přeji!:*

    OdpovědětVymazat
  7. gratulujem k tomu vysokému číslu.. ʕᴖᴥᴖʔ ja som na blog doteraz prakticky kašľala, takže nejakými veľkými číslami sa pýšiť nemôžem, ale dúfam, že raz sa dostanem k takému ako ty. ʕᴖᴥᴖʔ

    počas vianoc som bola taktiež chorá, našťastie to už prešlo. nezdravo som až tak nestravovala, nemala som chuť do jedla ʕᴖᴥᴖʔ

    OdpovědětVymazat
  8. Tak to jsou pěkné "předsevzetí":) Jojo, já jsem vždy zvědavá xD Co vlastně studuješ?:)
    Taky jsem se na Silvestra divila, jak se to do mě mohlo vlézt... xD Uzdrav se, taky jsem nemocná:/

    OdpovědětVymazat
  9. hubnout lze i jinak než omezit jídlo ;) já když jsem nejvíce spadla do any, tak jsem necvičila a nejedla :) ale teď normálně cvičím(nijak přehnaně)jim vše co chci, ale v míře a rozhodne není a nebude mít cílem snižovat porci jídla, protože se mi spíše za můj život osvědčilo, když budu jíst normálně a i přiměřeně cvičit, tak to bohatě stačí, abych zdravě hubla ;)

    www.una-vez-mas-la-anorexia.blog.cz
    www.fitzdravyzivot.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  10. Jee chudinko :/ Nezávidím ti tu horečku, nesnáším když jsem nemocná. Ale aspoň budeš mít prodloužené prázdniny, ne? ;)

    OdpovědětVymazat
  11. Chudáku, takhle odnést nemoc po zbytek prázdninových dní. :( Obžerství se se mnou také táhlo celé prázdniny a žiju. :) Jednou za čas je potřeba povolit uzdu. :) Už se těším na články a přeju hodně zdraví!

    roxyshealthyland.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  12. Jak tak čtu, obžerství snad neminulo nikoho :D Včetně mě :) Hlavu vzhůru :)
    Fit Maddie

    OdpovědětVymazat
  13. závislost na fitku je super, držím palce, at ti vydrží! :))
    nemoc máš tedy nepříjemnou, brzy se uzdrav :(
    jinak dvojsmysly mám ráda taky, ty úchylné především :D

    OdpovědětVymazat
  14. Tvoj blog milujem a tými prehreškami si nerob starosti, to sa stáva a ty si chudá tak načo sa trápiť :)
    A gratulujem k tolkým navštevnikom :)

    OdpovědětVymazat
  15. A ešte som zabudla, prajem ti skoré uzdravenie:)

    OdpovědětVymazat