7. února 2015

Giveaway a z deníku maroda po druhé


Máme začátek února roku 2015 a já už dvakrát lehla s horečkami. Teď k tomu přibyl i kašel a bolení zad. Pokud jste taktéž nemocní, přeji vám brzké uzdravení a pokud jste silní jedinci, kteří chřipkové epidemii stále odolávají, tak vám přeji hodně síly! 

I když bych nejspíš neměla, většinu svého dne trávím na počítači. Koukat na televizi mě tak úplně nebaví, u knihy přečtu 20 stránek a bolí mě oči, spát nemůžu.. Tak co jiného dělat? A tak pro vás tvořím nové články, koukám na yt videa, na seriály, filmy...Ovšem nápady v 38 horečkách jsou poměrné malé, takže pokud chcete máte nějaký tip na článek, napište mi ho do komentářů :)

A další věc je ta, že máte poslední tři dny se zapojit do giveaway! :) 10. února vylosuji výherce a v sobotu ho zveřejním na blogu! :) A strašně moc děkuji za skoro 20 000 zobrazení blogu!! (Whaaat?!) a 39 pravidelných čtenářů!! 

A poslední věc. Dnes,7. února, slaví 17. narozeniny má kamarádka a fitková partnerka Terezka :3 Určitě se běžte podívat na její blog, který má společně s Marťou a zanechte tam nějaký milý komentář :)

Závěry mi jdou ještě hůř než začátky...Takže si užívejte víkend, popřípadě poslední dny prázdnin a uvidíme se snad zítra v článku A day in my life! :) (spoileeeer :DD)

14 komentářů:

  1. jsme zase marodi:( hrozné to s náma :/ :D
    Petii, jsi strašně hodná, moc děkujiii :3 to je skvělý ♥to jsem nečekala♥

    OdpovědětVymazat
  2. Tak Ti přeji brzké uzdravení :) Je asi jakási chřipková epidemie, mám pocit, že jsou teď nemocní všichni.. Já (zatím) ne, tak pořádně klepu!! :D Aspon máš čas na filmy a seriály, já na to čas hledám jen těžko :/

    OdpovědětVymazat
  3. Uzdrav se!:)
    http://www.letsspeakwithchrisdoke.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  4. Děkuju za komentář. :) Brzy se uzdrav, já už dobrala antibiotika ,tak jen doufám, že nebudu muset ještě další týden nebo dva ležet v posteli s dalšíma. :/

    OdpovědětVymazat
  5. Jsem ráda, že se svou rýmičkou zatím držím :D Tak se brzo uzdrav :) Já když jsem nemocná, mám noťas v posteli pořád, takže asi neporadím :D Aspoň máš ale plno času pro sebe, což ti teď docela závidím :D

    OdpovědětVymazat
  6. Taky chodím do fitka, to je super, že znám zase někoho nového, kdo patři "mezi nás". Ta ovesná kaše s banánem vypadá dobře, já si sice ovesné kaše znepřátelila a jím teď jen stravu na podporu budování svalů, takže bílkoviny, bílkoviny a ještě jednou bílkoviny, ale i tak bych tomu nejspíš neodolala, hlavně těm banánům. Ty se hlavně ale uzdrav! :-)

    OdpovědětVymazat
  7. Nemoc je nudná :-)známe a víme :-)
    Tak hlavně to vylež....to je asi nejlepší lék

    OdpovědětVymazat
  8. Preji ti brzke uzdraveni!:-) ja se nastesti jeste drzim:-)

    OdpovědětVymazat
  9. No já se zatím držím a zatím jsem měla jen "pokus o nemoc". Ale úspěšně jsem odolala! :D

    OdpovědětVymazat
  10. Tak prajem skoré uzdravenie. AJ ja som momentálne chorá a je to dosť hnusném, tie vysoké teploty a bolesti celého tela :D

    OdpovědětVymazat